Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 rapidshare den bi premium acc alayim rahat rahat cekeyim diyorum ama,aranizda muhakkak kullanmis olanlar vardi memnun musunuz (memnun muydunuz ) diye bi sorayim dedim once? hiz v.s durumu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 pek memnundum bitene kadar =) hiz problemi yok canavar gibi indiriyorsun ayni anda 100 dosya bile indirebiliyorsun tek sorun günde 5gb limit olmasi tekrar alacagim kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 baglantının sonuna kadar sömürebilirsin diyebilirim rahatlıkla. 1mb iken 106 ile sabit indiriodum. 256 ya inince iptal ettirdim, tarifeyi deiştirince yine almayı düsünüyorum. rapidshare dl ve upload hızlarına hiçbir limit koymuyor, okuldan ortalama 5-6 MB/s ile indirebilio hatta :) günlük ortalama olarak 4gb felan limitin var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Hacı sanki türkiyede bilmem kaç mbitlik hız var, rapidin saniyede bilmem kaç kblik limitine mi takılacaz ki? Premiumun bize faydası: aynı anda çoklu dosya çekebilme, dosyaları çektikten sonra beklememe, rapidget adlı program ile direk linkleri yapıştırıp dosyaları indirebilme. Bunları istiyorsan al premium :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Valla ben çok memnunum. Yalnız flashget kullanarak indirdiklerimin çoğu bozuktu. En iisi normal indirmek. Zaten birden fazla dosya da indirebiliyosun aynı anda. Bi de premium hesabınla dosya paylaşarak puan kazanıyosun ve bu puanlarla 30 günlük hesap daha alabiliyosun. Çok kral. Edit: Kablo internet kullanan adam ya rapidshare'ı unutcak, ya saat başı indirme olayına katlancak, ya da premium alıp rahatına bakcak. IP değiştirme olayı yok çünkü. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 1mbit baglantın olsa 110la cekiyorsun. 110kbsn demek dakikada 6.5mb saatte 386mb günde 9gb eder. 512kbps bagantısı olanlar istesede günlük 5gb limite ulasamaz eheh. süper bişi. bide rapidin arama programları var. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 haklisin baglantmiz max 100 e kadar cikabilio ama , okuldan cekerim diye dusundum,okulunda super degil baglantisi ama,en azindan 0.5 mb /sn ye cikar tahminimce aksam vakti...( okulda ip reset falan gibi sansimizda olmadigi icin sadece premium lar cekebilio ) Bir de bu rapid.com kurdu arkadaslar ozelden bana link tarayabilcegim siteler/forumlar soylerlerse super olur . 3 aylik bi hesap aciorm o zmn simdi,okuldan da bi aksam kalip somurmeye caliscam,yazarim buraya yine memnuniyetimi.. edit: fistan ozel msj atilmio la sana,gelen kutunu sil bakem biraz:) [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:18 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu arada rapidshare.de ve com farklı siteler yalnız. ben alırken bilmiodum, şansa dogru yerden almıstım, haberin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yani Ceday diyor ki .com'dan alacaksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bende .com dan dusunuorm ztn, .de hem 20 euro daha pahali hem de gordugum kadariyla .com un linkleri daha fazla dolanio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 .de zaten kapanacakmis gibi söylentilerde yok degil bu yüzden ne ararsan .com'da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Uyeligimi az once aldim,flashget le indirme olayini da cozersem,onumuzdeki gunlerde bi somurme olayina giricem.5 gunde 25 er 25 er gidersem ztn 2nci hdd sart olur,su haliyle bile 20 gb bos yerim war :) bi 320 gb eklemek farz olur ( bu rapid in hdd ureticilerinden komisyon almasi lazim lan aslinda ) flashget de napiyoruz, new dedikten sonra advanced dan login name pass bolumu cikiyo oraya rapid sifremizi mi yazcaz,otomatik algilayip premium olarak cekebilio mu ? ayar mayar yok mudur acep baska ? edit:ayar ne kelime, dhaa linkk copy yaptim , paste demeden flashget anladi,basladi indirmeye :D @ Fistan,o dedigin program nedir ne degildir, bi ozelden anlatabilir misin ?nerden bulunur,yenir mi ,iciliir mi? [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 21:03 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 internet download manager ı tavsiye ederim firefox, ie direk entegre oluyor linke sağ tıklayıp indir diyosun aynı anda indirceğin dosya sayısını seçiyorsun sıra yapıyorsun filan sorun yok flashget te öledir gerçi ama idm kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı diğer bir konu linklerin 24 saat süre ile geçerli olması, bir önceki gün hazırladığın linkleri yenileyip devam etmen gerekiyor buna dikkat yoksa ben bıraktım download eve geldim bide baktıkm hiçbişey indirmemiş oluyor dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 forgiver nasil oluyor o link yenileme isi ? Download manager yuzunden olan birsey mi, rapidde link degismiyor cunku,ya kaliyor ya siliniyor bildigim kadariylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 rapid linki sabit ama bir şekilde cookie, login olayları vs. o linkten indirdiğin dosyanın geçerliliğini bir güne kısıtlıyor bunun için download managerdan indirdiğin dosyaya sağ tıklayıp, dosyanın indirildiği adresi yazan linki silip rapidden aldığın yeni bağlantı linkini oraya kopyalacaksın böylece baştan indirmene gerek kalmadan kaldığın yerden devam etcek. basit bişey ama anlatmaya çalışınca biraz karışık yazdım kendin tecrübe etsen daha zevkli olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ben flashgetle dl ediyordum bu tür sorunlarım hic yoktu. bence siz birşeyleri yanlıs yapıyorsunuz. bi kere rapid accountuna girip kendinize sabit bi mirror sececeksiniz. bu sekilde sectiginizde, sag tıklayıp "download with flashget" dediginiz zaman direk queue'ye atıyor. öle ordan linki al gidip üzerine felan yaz felan ne o öle, onla mı ugrasılır. hatta ben 2-3 sezon bi dizinin linkleri var dielim, direk sayfaya sag tıklayıp download all diodum, sonra filtreden .rar veya .html neyse onu seciodum, 100 lerce dosyayı direk queye atıodum. kac güne inerse artık, sorunsuz iniodu hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Su link bulma yolu yordami nedir peki ? Nerelere , hangi sitelere , programlara takiliyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.rapidsearch.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Biri bana sadece şimdilik premium acc varsa verebilirmi :( Oyun indiriyorum son bölümü kaldı ama 111 dk bekletiyo ya. Ondan sonra onu indirebilecem biri buna dur desn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 vermez. bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Nostredamus moemini aç kapa indirirsin beklemeden. Hiç mi adult foruma girmedin? Hiç mi okumadın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 led belki arkadas -18 =Pp (eksi isareti neşeli şartlar altında bilinc dahilinde ön tarafa koyulmustur) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:12 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kablonet benm ki kardeşm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben de -18'im :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Haa, kablonet ise bilemeyeceğim tabii. Ama onun da vardır bir çaresi. Hide My İp diye bi program var, onu indir belki ipni tanıyamazsa bekletmez. Teori tabi Rapidshare ile hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar