Slat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 [spo] [/spo] Daha önce açılmamış sanırım şöyle bi baktım ama göremedim.. Arkadaşlar bu resimde 75 adet band sembolize edilmiş.. Bakalım kaçını bulabileceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Led Zeppelin Jefferson Airplane Ramones Smashing Pumpkins more to come... [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Guns 'n Roses :P Eagles Rolling Stones Whitesnake Alice in Chains Radiohead 50 Cent (bu da half dollar diye bi para var ondan söyledim. yoksa bu adam band mi bilmem) Iron Maiden [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 18:24 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 whitesnake the eagles guano apes gorillaz sex pistols iron maiden the police red hot chili peppers blur happy apples the lemon heads pink floyd rolling stones white stripes blind melon blues brothers alice in chains radiohead 50 cent twisted sister yellowman matchbox twenty the pixies Blondie The B52s a flock of seagulls Halloween greenday Queen prince the eels White Zombie The Zombies Dead Kennedys Cornershop Bee Gees Deep Purple Spoon styx the cars garbage Kesin aralarda yazıklarımdan olmayanlar vardır ama ben öyle yorumladım :p dahada çıkaramıcam beynim sulandı :) [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sanırım şu ortadaki heykelle iron maiden'ı anlatmaya çalışmışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 blues brothers tatu guns'n roses u2 deep purple [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 18:45 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 açıldı daha önce topicin adını bılmıyorumda resmi görünce hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 aha buldum http://forum.paticik.com/konu.php?id=165824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 acilmisti dicektim tam da fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Birkaç kez açılmıştı. Süper bir resim bence, gerçekten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu resimin bi de çözümü vardı,o da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yeni wallpaper'ım. 20'yi geçemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar