PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Arkadaşlar ben şuan Steam in sitesinden minicik bir dosya vardı steam :) onu indirdim... şimdi benim cs:s , cs 1.6 serverlarında oynamak için tek yapmam gereken en yakın d&r dan oyunu almakmı? cs:s ve cs 1.6 oynamak için hl2 yi almama gerek varmı? Orjinal sunucularda değilde steamle bağlanılan oynasana vb. sitelerin sunucularında oynamak istedim diyelim o zamanda oyunları orjinal olarak almammı lazım yoksa herhangi bir cd ciye gidip çektirsem olurmu? taklit hl2 ve cs:s cd leriyle o bahsettiğim sunucularda oynayabilirmiyim? Bu tarz sunucularla Orjinal sunucular arasında ne fark vardır?çok şey kaybedermiyim? yardımlarınızı bekliyorum patiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 HL2 yi CS:S oynamak için, ilk HL'yi de 1,6 için alman gerekir... diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 şu an türkiye'de satılan hl2'lerde cs:s'de beraber geliyor. ancak steam'den almaya kalksan, hl2'yi ayrı, cs:s'yi ayrı satın alıp, bunları steam'den indirip oynuyabilirsin. cs:s'yi (direk steam'den purchase edip ya da cd kutusunun içinden çıkan cd-key'i girip) steam'e tanıttıktan sonra, tek yapacağın steam'den oyunu indirmen olacaktır. ekstradan hl2'yi kurmana gerek yoktur. yani hl2 ile cs:s farklı oyunlardır. cs 1.6 konusuna girersek iş biraz değişiyor. hl2 ile cs:s farklı oyunlar iken, cs, hl1'in bir modu olarak çıkmıştır. bu yüzden önce hl1'i kurman, üstüne cs'yi yüklemen gereklidir. ben uzun zamandır sadece steam kullandığım için bu konuya kesin yanıt veremiyeceğim. ancak steam'de de sanırım önce hl'yi indirdikten sonra cs'yi indirebiliyorsun. hl olmadan cs inip oynanır mı, denemedim. şimdi konuyu baştan bir toparlıyım. steam'i kullanıp bir oyun oynamak için. 1- o oyunu mağazadan alıp cd-key'i steam'e girmen gerekli, ya da direk steam'de purchase etmen gerekli. 2- o oyunu steam'de download etmen gerekli. 3- sonra oyunu steam'i kullanıp açıp oynayabilirsin. taklit serverlar derken orjinal olmadan oynanılan serverları kastediyorsun sanırım. bu serverlar hakkında çok fazla bilgim yok. ancak steam olmadan ip ile bağlanıp girebildiğin serverlar mevcut, bunlar için, sadece oyunu kurup (klasik program files altına), üstüne gereken patch'i yapman yeterli. steam'le uğraşmıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bone çok saol... steam de oynamak isterim o zaman ama... kota 4 gb desem zaten zor yetiyor neyse ben bir arayayım heralde önce oyunu yükleyip sonra steam e tanıtabilme vardır... cs:s alırım bulabilirsem bakarım işte ya :) hafta sonu bakacam... şuan all seeing eye indirdim soldat oynuyorum çok zevkli birşey o ya :) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 19:27 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 css veya 1.6'yı tek olarak alabilirsin hl2'ye bağımlı olmaksızın. 1.6, 10$ (Condition Zero da yanında geliyor) http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=7&cc=TR CS: Source da 20$ http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=240&cc=TR Çeşitli kombinasyonlar da var Steam'de paket olarak, mesela Source Multiplayer Pack 30$ ve CS: Source, DOD: Source ve HL2DM içeriyor. Single player oynamayanlar için güzel ve ekonomik bir seçenek. http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=42&cc=TR [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 half life 1 < cs 1.6 source icin hl2 [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 18:55 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar