Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 EU Beta bitti. Beta hesabiyla devam edemezsin oyunu alman lazim. Oyun zaten PvE agirlikli. Her quest rahatca grupla yapilabiliyor. Atmosfer cok iyi. Ayrica epic quest denilen campain e benzer quest'ler var. Genelde 5-15 dakikalik kisa instance'lardan olusuyor. Sonunda video falan geliyor. Orta dünya ile ilginiz varsa özellikle cok hos. Su ana kadar cok zevkli geldi bana oyun. Baymadan oynuyorum. Sevmedigim yönleri de var ama. Oyun hantal biraz. 30-50 ms ping aliyorum ama oyun yeterince akici degil. Karakter kontrolünde bir yamukluk var sanki. Bir de arayüzde sinir edici yerler var. Kücük detaylar ama rahatsiz ediyor.. PvP icin Monster Play olayi da cok güzel olcak gibi. Ama yarattiginiz level 50 oluyor. Millet level 50 olana kadar PvP yapamayacak miyiz yani? [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:53 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sağol açıklama için mirage ozaman pre order yapıyorum yarın special editonu herhalde key yollıcaklar email ordan aktif edip başlıcağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Evet mirage en azından 40+ olana kadar yapamayacağız ama o lvllara gelmeninde çok uzun süreceğini sanmıyorum Bu arada ben us firefoot serverında oynuyorum gelmek isteyen varsa yardımcı olmaya çalışırım nickim sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Nomak special edition'da early access yok ama. 24'ünden önce başlayamazsın yani. Burda yazanlara göre diyorum. Benden başka EU Evernight'da oynayan yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ben hala tam anlamıyla kavrayamadım, pre order yaptıgımda erken gırmemi sağlıyan pass key gelıyor tamam buraya kadar sonra oyun release oldugunda 24'de napıcagım?Yoksa pre order yapıp birde boxmı sıparıs vermem lazım eger oyleyse , pre order key ıle oynarken 24 olmus boxsım gelmemıse beklemek zorundamı kalıcağım... Yada şuradan al şunu yap diye link verirsen makbule geçer birileri açıkladıktan sonra başlıcağım hemen şuan için halen okuyorum XD sevgiler saygılar [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 17:16 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Valla pre-order kutusu içinden sadece pre-order key ve founder key çıkıyor. Anladığım kadarıyla 24'ünden sonra pre-order key ile oynayamıyorsun. Standart paket, special paket yada collector's edition alman gerekiyor. Pre-order paketine ödediğin ücreti de ödediğin fiyattan düşüyorlar. Yani standart paketi ücretsiz alabiliyorsun. Online siparişler için durum biraz farklı galiba. Sanirim pre-order paketini ve baska bir tam sürüm paketini (yukarda yazdıklarımdan üçünden birini) beraber ısmarlarsan pre-order paketinden ücret almıyorlar. Ama sormak lazım tabi. Benim pre-order paketi üstünde şey yazıyor: "Faturayı saklayın. Oyunun tam sürümünü alırken buna ödediğiniz ücreti geri alacaksınız.". Amazon.de 'ye mail attım şimdi sordum ben nası alcam standart versiyonu diye. 1 gün içinde cevap geliyor genelde haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Tamam sağol snowburne gel sende orada baya oyuncu var lotr türkiyede okuduğum kadarı ile yarın sabah en geç 12:00da oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Valla Evernight'ta başladım ben. 4 gündür baya oynadım. Level 17 oldum iyi eğleniyorum, karakteri de sevdim. Belki başka bir karakter yaparsam Snowbourne'de başlarım ama şimdilik bunu bırakmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hardcore takılıyorum dersen suyunu çıkarmaya gelirim yanına XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yok yav. Tatildeydim de pazara kadar. O yüzden bütün gün oynadım 2 gün boyunca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ekran Görüntüsü koysanız ya şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 LOTRO ilk gıcıklığını yaptı. Dün sabah 7'de kalkıp üniye gittim. Akşam 5'te geldim. İşim vardı, biraz oyniyayım sonra yaparım dedim. Bi baktım sunucular kapalı.. acil bakım vs varmış. Tamam dedim işimi yaptım. Bir iki saat sonra baktım hala kapalı. Gece yarısı baktığımda hala kapalıydı. Sabahın bu saatinde hala kapalı. Bugün "sometime" yapacaklarmış lol diyorum. Bütün gün çalış et eve gel oynayama.. Birazdan ben üniye gittikten sonra yaparlar kesin. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Miraj bekle biraz abisi... 24'ünde bende geliyorum :) Patiden bayağı katılacak olan olacak zaten... WoW baydı falan vesaire... Bu arada birşey soracağım, şimdi ben oyunun 24'ünde açılacak olan versiyonunu aldım da, sendit'ten sipariş ettiğim için merak ediyorum acaba 24'ünde direk elime ulaşırmı yoksa 24'ünden sonra 1 hafta falan beklemem gerekirmi ? Bir bilgisi olan cevap verirse ayaklarından öperim mucuks :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Millet nasil basladi bile oynamaya ya? Anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 madboy ne zaman ısmarladğına bakar..ne zaman ısmarladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 İstek üzerine LOTRO pvp üzerine bilgi: PvP monster play adında bir sistemle oluyor. Normal karakterler arası "spar" dışında bir pvp yapamıyorsunuz. Spar'da wow'daki duel'e karşılık geliyor. Monster play olayı ise şöyle. Büyük şehirlerde fel scying pool adında bir zımbırtı var. Level 10 olduktan sonra oraya gidip kendinize level 50 bir yaratık yaratabiliyorsunuz. 5 yaratık türü var. Bu türler normal class'larla eşdeğer, ama hangi class'lar hatırlamıyorum.. hunter ve burglar kalmış aklımda sadece. Ne zaman isterseniz bu beş yaratıktan biriyle girebiliyorsunuz. Yaratığı yarattığınızda isim belirliyorsunuz. Bu yaratığı kontrol ederken yeni bir karakter yaratmış gibi oluyorsunuz. UI falan tamamen farklı ayarlanıyor, şema değişiyor. Diğer karakterinizle tamamen bağımsız. Bu yaratığı bıraktığınız zaman yaratığınız kaydediliyor. Bir sonraki girişinizde yine aynı yaratıkla oynayabiliyorsunuz yada başka bir yaratık seçebiliyorsunuz. Sadece bir tür yaratık seçmek zorunda değilsiniz yani. Bu yaratıklar destiny point harcanayarak kalıcı olarak geliştirilebiliyor. O yüzden ana bir yaratık yaratıp ona yüklenmekte fayda var. Destiny point'leri ana karakterinizle level atladıkça kazanıyorsunuz. Onun dışında yaratık karakterinizle quest yaptıkça ve (zannedersem) pvp'de başarılı oldukça da destiny point alıyorsunuz. Yaratıklarla oynarken pvp için karşınıza çıkacaklar normal karakterler olacak. O yüzden şimdi pvp diye bir şey yok. Çünkü yaratıklar level 50.. ana karakterlerin levelları daha çok düşük. Daha fazla yorum yapamicam o yüzden. Ama genel olarak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Pre-Order yapanlar Release tarihinden 10 gün önceden oynamaya başlayabiliyorlar. Serverların locationları hakkında bilgisi olan varmı. Stress Test ve Beta da çok guzel ping alıyordum ama simdi cok kotu ping alıyorum yoksa yine TTNET in gazabına mı ugradık. PvP içinse Lvl50 Monster olarak Wowdaki AV gibi mekanlarda savasabileceksiniz. Yani yine tower felan ele gecirmece var. Bunun dısında gercek dunyaya gidemiyorsunuz. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 19:39 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Almanya'da olabilir. Ben Almanya'dan 30ms alıyorum. Yada bu civarlarda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 serverlar ilk çöküşünü yaşadı :D saatlerdir uğraşıyorlar... (bu arada mirage o monster play olayına girmek için gereken yeri bir türlü bulamıyorum :/ ) [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 21:34 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Fel Scrying Pool oranın adı. Bree'dekini biliyorum sadece. Bir de Thorin's Gate'in doğusunda bir yerde görmüştüm sanki ama emin değilim. Bree'ye gir, haritanı aç. Sol üstte filter seçenekleri çıkıyor. Ordan Fel Scrying Pool'u seç haritanda kırmızı bir sembolle işaretlenecek. Sunucuların çökmesi de rezillik. Daha oyun çıkalı iki gün oldu noluyoruz? Net Ops mühendisleri olayı araştırıyormuş.. saatler geçti hala nedenini bilmiyor amcalar. GG yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: serverlar ilk çöküşünü yaşadı :D saatlerdir uğraşıyorlar... (bu arada mirage o monster play olayına girmek için gereken yeri bir türlü bulamıyorum :/ ) Thorin s hall da faerin court un orda dört yol ağzı :)),tam orda 1 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Beyler sunucuların boyle gunlerde cokmesı dogal abartmayın. Eskıden WoW da yayınlanan her buyuk patchten sonra boyle cokmeler oluyordu. The Venture Co. serverınde oynarken server her aksam gıdıyordu. Bu ılk gun adamlar beklenenın uzerınde ınsan logın olunca kaldrımamıs. Ilk gunlerde olur, bir magaza acılısında bile ilk gün izdiham yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Beyler ms'lerinizi cast delay'lerinizi fln yazar mısınız ? Veya biri bi kıyak yapıp server ip'si yollarsa bi test edem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 MS : en fazla 450 falan gördüm şu ana kadar , geceleri 100-140 arası geziyor , öğlenleri ise max 300 falan , lagspike olduğunda 450 ye kadar çıkıyor dediğim gibi, ama şu anda lag vs gibi sıkıntılarım hiç olmadı cidden :) Loss : en fazla %2.0 gördüm, o da 2-3 tane download açıktı :) Kısacası demek istediğim gerçekten stabil serverlar seçmiş adamlar , gayet lagsiz bir şekilde oynuyorum. Serverların göçme olayı ise, wow'da da ilk zamanlar böyle şeyler oluyordu , her mmorpg'nin yeni çıktığı zaman olur böyle şeyler aldırmayın :) Bakarsınız 1-2 aya sorunsuz bir oyun olur, ben şahsen gayet sevdim oyunu , PVE dengesi açısından vs çok güzel , PVP'yi henüz denemedim ama ona da 1-2 göz attım ve güzel gözüküyordu :) PVE ve Lore seven biriyseniz kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 benim LOTR box geldi senditten bugün oyuna yeni başlayacağım hangi serverı öneririrsiniz. Kaynaşalım hep beraber casual şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar