DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Vefalı bir firefox kullanıcısı olarak bu sorundan muzdarp oldum bir süredir. Şöyle ki; hatırladığım kadarıyla en son firefox 2.0.0.1 kullanırken gayet tembel ve miskinlikle hattrick.org, popomundo.com, footstar.org gibi sitelere girdiğimde kullanıcı adım ve şifrem firefox tarafından kutucuklara otomatik olarak yazılıyor, benim de gönder tuşuna basmak dışında bir sorunum olmuyordu. Lakin 2.0.0.2 versiyonundan sonra kafasına göre takılmaya başladı arkadaş, bazen yazıyor bazen yazmıyordu şifremi o kutucuklara. 2.0.0.3 versiyonunu kurduktan sonra da kullanıcı adımla şifremi her seferinde kendim yazmak zorunda kaldım bu sitelere girerken. Parolalarım kayıtlı görünmesine rağmen hiç çıkmıyordu. Nice çözümler aradım, hatta firefoxu sistemden köküyle silip tekrar yükledim fakat sorunum çözülmedi. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilen/tahmin eden varsa beri gelsin, sorun bende mi, sitelerde mi? Çünkü şifrem bir tek paticik.comda çıkıyor otomatik olarak. Bahsettiğim sitelerde yeni versiyonlarda şifremi çıkartıramadım otomatik olarak.. Bu derde bir deva lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 O sitelere girince, sitenin bağlı olduğu diğer sunuculardan birine rastgele yönlendiriliyosun diye biliyorum. Mesela www2.asd.com, s351.vasd.com tarzı. O yüzden, yönlendirildiin sunucuda şifremi kaydet diyosun, o sunucu için kaydediliyo; ama sen başka zaman tekrar girdiğinde başka bi sunucuya yönlendiriliyosun ve orda kayıtlı şifren olmadığı için tekrar girmek zorunda kalıyosun. Ben böyledir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 vbulletin yahoo hotmail'in şifrelenmemesi için sistemleri var. Js ile sen formu psot ederken şifreyi siliyor :) Ha ayrıca sanırım ssl kullanılırken yani https:// olan web adreslerinde de şifreler saklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 @Kojiroh; yok abi ilk giriş sayfası www.site.com oluyor sonra www214325.site.com diye rastgele bir siteye yönlendiriyor ama giriş sayfası aynı adres değişmiyor bir de önceden olmuyordu şimdi neden oluyor yani? @Brigand; yok abi uzun zamandır özellikle hattrickte kullanırdım şifreyi silme olayı falan yoktu zaten parolalar kısmında şifremi görebiliyorum orada bir sorun yok gibi, https de değil site :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bende ogame ve popomundoda olmaya basladi neden bilmiyorum. 1.5 kullaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 footstarda oluyor bende. i kac kez enterlıyorum ya da refresh cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 evet fistan onu ben de keşfettim bikaç kere sayfayı yenileyince çıkıyor anca bi çözümü yok mudur acep bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar