Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben küçükken böyle bir oyun vardı. Windows 95 makinada oynuyorduk,hayal meyal hatırlıyorum. Bu oyun hakkında bilgi bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Screenshotlarını falan görüp hatırlamak istiyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Güzel oyundu , başrolde ruhsuz mu ruhsuz , dişi bir avukat vardı , Syberia'ya iş için yolu düşen.
Spoiler almadan oynamanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
İlki çok iyiydi ama ikincisi tam bir efsaneydi. Mamutları gördüğümüz o son sahnede Hans'la beraber iki damla gözyaşı da benden aktı. Keşke devamı yapılsa da devam etsek efsaneye (ki senaryo pek müsait değil artık). =/
Mesaj tarihi:
Hayır arkadaşlar, bahsi geçen oyun çok ama çok eski; ama bir o kadar çok ama çok güzel bir oyundu. Ne o dişi avukatla, ne de mamutlarla ilgisi var 8D

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberia_(video_game)

oyuna girerken ismimizi yazardık, pc de harfleri tek tek okurdu sonra "wellcome to cyberia" derdi gaza falan gelirdik.

edit: oha arcane bende önce bu gizemi ortadan kaldırmış.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:16 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eski alışkanlıklar :P

edit: marsta geçen oyun hangisiydi bu sadece gelecekte geçiyor hmm :D

edit2: yaşasın buldum marsa geçen cydonia mış

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:25 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Hah işte bu! Cyberia. Ne oyundu be
"Grafikler gerçek gibi" derdik...

Şu sahne kalmış aklımda:

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 10:36 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Eskiden eski oyunların grafikleri hakikaten "gerçek gibi" geliyordu. En sağlam renderlanmış grafikler bile yukarıdaki resim gibi, video teknoloji yetersizliğinden gerçekten uzaklar. Şimdi geriye dönüp baktığımda yanıldığımızı görüyorum. Şimdinin oyunları ise texture ve yüksek poligon sağ olsun gerçekten gerçek gibiler.
Mesaj tarihi:
10 sene sonra bugünün grafiklerine bakıp, "hass ne lan bu, nasıl oynamışız zamanında bu oyunları" diyeceğimiz için; her devrin grafiği kendine güzel diyip geçiyorum ben ^^
  • Yeni Oluştur...