tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 -ar oynarken hiç bilmediğiniz bir hero mu geldi ? hemen açın ctrl-f, istediğiniz heronun ismini yazıosunuz hangi itemlar önerilir hangi skiller vs en azından bunlara bakabilirsiniz creepler cıkana kadar =D http://www.dotaportal.com/forums/index.php?showtopic=33354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 türkçesini yapalım bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 evt güsel olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ben hiç bir heroyu bilmiyorum. rastgele oynuyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 işte tam sana göre o zaman bone =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bi denede ben ekleyim http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=130733 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yepisyeni nooblarimiz(liche mask of death alanlar, isim vermiyim =P) var up [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bu guide güzel ama geri kalmış. Çoğu heroya hand of midas çıkıyor, süper item ama guide yazıldığında 1000 olan recipe şimdi 1400. Bunun dışında daha bir turnuva ortamına göre yazılmış bizim oyunlarda işler biraz farklı işliyor. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:19 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evt ama liche mask of death almaktan iyidir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 faceless'a basher yapmamış adam... 2 tane basherla oyun bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 voidface'e basher almasan da olur ki? nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 voide basher allahın bir emri bir farzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 o zaman allahsizim ben! voidface kendine yetebilen bir herodur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bir lokma bir hırka geçinip gider diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben dinana soruyorum, dinan söylüyo. amete de soruyorum canı isterse söylüyo. bi gün herkes bana item söylemekten sıkılınca evet güzel bu güzel lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 utopia cekinme, item soyleyecek genc bulunur sana. benimz amanim kalmadi dotaya 5de dersanem var siz nublar arasý turnuva yapýn geliom babz sie tunca app Olm serverda kari var sfdkjhdaf oha kari mi hadi dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ulan ilk kan rambo dela bide nub yapmışın bizi hemen ... basher şart abi saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ofir bey siz gerçekmüsünüz ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ahahah charles ? senmisin ? ben benim ofirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 saçma abi maelstorm falan venomancere hypersiz veya sysiz napcak venom ya. cıkıcan babalar gibi TÜRKİŞ SY TÜRKİŞ MKB sonra bıde yanında guınso atan bı ınt olcak mıs gıbı kescen elalemı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ohhh miss benim gibi yeni noob dotacılara lazım :D bildiğim 3 - 5 adam var zaten. gerielrini öğreniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar