Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Takım ismi U cetveli Tek başımayım ama. 2 tane fikir ile katıldım teki iş güvenliği teki tuvalet kapağı ile ilgili:) Beyenirlerse ön elemeye gidicem sanırım, pop star gibi olursa bu olay ne heyecan yaparım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ulan verdiniz buradan da gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Helal. haberleri bekliyoruz da icatları açarsan biraz biz de öğrenelim. tuvalet kapağına nabtın? u cetveli ne işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Takim uyelerini biliyorum ben.. Ben, kendim ve darbeli matkap. Hadi basarilar, patinin yuzunu ak cikar, sana guveniyoruz, arkadan gres yagi dokucez giderken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hahaha :D süper süper yap bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 T cetvelinden bi sonra U cetveli geliyor:) Ya tuvalet kapağının üzerine işiyemiyorsunuz kolay kolay, iş güvenliği sistemi de bıçakların etrafında sizi izliyen bir kamera gibi. Çok detay vermiyim sonuçta yarışma yeni fikir istiyor, buradan gördün demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Abi sana onerim tuvalet ustunde hic calisma, japonlar bu olayi asmis yani.. Tuvalette abartmiyorum 20 tane dugme var, ki o dugmeleri kullanmak bile zorunda degilsin, oturuyosun bi sifon calisiyo, arada bir otomaitk calisiyo, kalkiyosun otomatik calisiyo.. Dugmeler ne ise yariyo cozemedim senin yerine abdest falan aliyodur heralde.. edit: Ayrica birde klozet kapagi icin soyle bir hede var. (japon hedesi degil bu) Usutne naylon geciriyolar, sen oturmadan once yandaki kolu ceviriyon naylan yenileniyo, boylece cis kaka pis bok hok falan kalmiyo.. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 01:31 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Tamam da onlar daha masraflı ve elektrik kullanan versiyonlar, ne biliyim konserin ortasında kulübe bi tuvalete uygulayamazsın ya da okullara satamazsın. Basit olması lazım fikirlerin ha japonlar basitliği geçmiş, çünkü o kadar karışık şeyler yapıyor ki adamlar, bu tarz tuvaletler basit geliyor kendilerine. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 01:33 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 finallere kalırsan kemikıl yazıp 3100 a falan mı gönderces pati olarak? -yandık lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Chemical bize kontör alırsan mesaj yollarız sana her gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 kanal D dekine katıl o zaman. ondan sms var sanırım :) chem ftw deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 chem sms fılan atılıcaksa ben atarım 100 tane sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 başarılar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Gururumuz Chemical=) tozunu attır oranın, bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 chema için üç kere oley oley oley!!! gururumuz chemical... yolun açık şansın bol olsun :)) [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 12:19 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 crossbow yap =))) tebeşir atan crossbow unla katıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 patladımı herkezin türk oldugu gen bombası plzxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yuru chem arkandayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Olm sponsorunum bişey olursa söle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 helal,güveniyoruz,başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 umarım başarılı olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 derece almadan gelme karşımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Kesin derece falan yapacaksın sen, başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ya ön eleme perşembe günü, sabah 9 da falan gidip jüriye mi görünmek lazım şimdi? Saat vermemiş. Diagram şeklinde çizimleri yaptık bugün hocamla, onlarla anlatcam. Şimdi bazı grafikleri çiziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar