DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Linux'un kübik masa üstü Beryl'in windows versyonu Yod'm 3D. Bende yeni buldum. Bilmeyenler varsa paylaşayım istedim. Vista ve XP üzerinde çalışıyormuş ama yüksek bir ekran kartı istiyor. Sanırım eski bir bilgisayarınız yoksa gayet düzgün çalışması lazım sisteminizde. You tube Videosu için Tıklayın. daha önce açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. Açıldıysa kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hmm bilmiodum bunu hoşmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Test eden kisinin sisteminden mi bilmiyorum ama cok rezil bir kopya gibi. Dahasi dikkatli izlerseniz cok salak hatalar oldugunu gorursunuz. Pencereyi saga sola savururken sol alt kisim birden duzlesti mesela. Asik atamaz bence linux ustundeki xgl ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 nası çalışıyo bu yaa :S restart mı gerekio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Gerekmiyor. Direk calistiriyosun. Bu arada vidyonun aciklamasindaki gibi gerekli seyleri kurdum ama dedigim gibi pek kotu bir kopya olmus. Bir pencereyi diger masaustune birakamadim bir turlu. Cevirirken gorev cubugunun oldugu kisim bir anlik takiliyor, artik benden midir bilmiyorum. Bir de su pencere salinma olayini beceremedim. Kupu dondurmeye calistiginizda hersey donuyor. Yani o anda screenshot alip onu 3d bir kubun ustune kaplama yapiyor diyebiliriz. Sonuc olarak epeyce isime yarayacak ama bu kadarini yapmisken adam akilli sekilde yapsaydiniz ya sunu demeden de edemicem ... edit : pencere aktardim ama epey zor oldu : p pixel pixel konum mu hesaplicam ben kardesim!! :) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:50 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Videoda baya bir hantal gözüküyor bi de. Beryl linux altında eski kartlarla bile gayet akıcı şekilde çalışabiliyor. Windows zaten kendiliğinden yavaş, bi de bunu yüklersem hiç kullanamam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Beryl'i gördükten sonra hiç etkilemedi video açıkçası. Gerçi etkileseydi de kötü hissederdim, Beryl'i gördükten sonra delirip Ubuntu kurduğum düşünülürse :) Ki Beryl'in bazı özelliklerini aktarmış olsalar da Beryl'deki "psikopatlıklar"ı aktaramamışlar, Windows'la zor zaten öyle =) Hepsini geçtim, Beryl çok çok hızlı, baya hızlı. Benim çürümüş sistemimde bile hızlı allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 acaip hantal mı olmuş yoksa video yüzünden mi öle gözüküo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Windows'un kısıtlamasına takılıyor sanırım. çünkü dikkat ederseniz pencerelerin sallanması olayında belli bir yeri geçince pencerelerin ucu kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar