Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beryl for Windows => Yod'm 3D

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Linux'un kübik masa üstü Beryl'in windows versyonu Yod'm 3D. Bende yeni buldum. Bilmeyenler varsa paylaşayım istedim. Vista ve XP üzerinde çalışıyormuş ama yüksek bir ekran kartı istiyor. Sanırım eski bir bilgisayarınız yoksa gayet düzgün çalışması lazım sisteminizde.

You tube Videosu için Tıklayın.

daha önce açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. Açıldıysa kusura bakmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekmiyor. Direk calistiriyosun.

Bu arada vidyonun aciklamasindaki gibi gerekli seyleri kurdum ama dedigim gibi pek kotu bir kopya olmus. Bir pencereyi diger masaustune birakamadim bir turlu.

Cevirirken gorev cubugunun oldugu kisim bir anlik takiliyor, artik benden midir bilmiyorum.

Bir de su pencere salinma olayini beceremedim.

Kupu dondurmeye calistiginizda hersey donuyor. Yani o anda screenshot alip onu 3d bir kubun ustune kaplama yapiyor diyebiliriz.

Sonuc olarak epeyce isime yarayacak ama bu kadarini yapmisken adam akilli sekilde yapsaydiniz ya sunu demeden de edemicem ...

edit : pencere aktardim ama epey zor oldu : p pixel pixel konum mu hesaplicam ben kardesim!! :)

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:50 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beryl'i gördükten sonra hiç etkilemedi video açıkçası.
Gerçi etkileseydi de kötü hissederdim, Beryl'i gördükten sonra delirip Ubuntu kurduğum düşünülürse :)
Ki Beryl'in bazı özelliklerini aktarmış olsalar da Beryl'deki "psikopatlıklar"ı aktaramamışlar, Windows'la zor zaten öyle =)
Hepsini geçtim, Beryl çok çok hızlı, baya hızlı. Benim çürümüş sistemimde bile hızlı allahsız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...