A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Beyler bi yıl önceydi heralde yabancı bir sitede tutorial vardı safari'yi windows'a kurmakla ilgili,bişeyleri kırmıştı bebe ve windows'a safariyi kurmuştu!Bilgisi olan vaa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 safari ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: safari ne ola ki? şakacı senii,evet konuyu dağıtmayalım,bilgisi olanları bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 cidden safari ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Beyler dalga geçmeyin yawww O_o.Apple Mac'lerin internet browser'ı Safari bahsettiğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 koskoca afrika safarisi bilgisayara gelecek! ha-di canım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hep mac kullanıyorum ya safari'nin ne oldugunu bilemedim :/ ne özelliği var ki bu browser'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Valla babamın bir MacBook'u var, arada oradan giriyorum internete de, bir numarasını görmedim ben açıkçası. Hatta eksi olarak tab muhabbeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 MAC ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 APPLE MAC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Apple ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 armut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kesinlikle yükleyemezsin , ama eğer CoreDuo yada Core2Duo tabanlı bir PC'in varsa , Windows altında bir virtual machine açıp içinde MacOS X Tiger boot ederek Safari'yi orada kulanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bonec neredesin birisi baska browserlardan söz ediyor. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 00:53 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aslan gassaraylım beee armutmuş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bilmeyenlere ögretmek gerek, elma armut nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 evet apple'ın elma, pear'ın armut oldugunu ogrensin herkes. şimdi düşününce garip geldi harbiden elma ve bilgisayar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 eywallahh özel dersede gel neyse veririz ücretini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 isim gücüm yok sana elma nedir armut nedir ögretecem burada sor bilmediklerini abilerin cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 peki abi ama niye kızıyosun ben sana kotu bısı demedımkı ya :((((((8888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu saatte ayakta olman hata neyse konuyu dagitmayalim ne diyorduk apple safari? [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 03:26 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gereNk var mı peki böyle bir şeye ? boşu kovalamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: Kesinlikle yükleyemezsin , ama eğer CoreDuo yada Core2Duo tabanlı bir PC'in varsa , Windows altında bir virtual machine açıp içinde MacOS X Tiger boot ederek Safari'yi orada kulanabilirsin. Bunu duymuştum ama tam randıman alamıyormuşsun,gene de bazı sorunlar çıkıyormuş,artık Macbook almanın zamanı geldi,o zaman kullanırız safari'yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar