Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Valve'un yeni sistemlerinden. http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=549, Steam hesabı olan birine yollayabilirim CS:S için guest pass, ilk söyleyene veririm =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bende ilk isteyen patiye cs:s ve dod:s guest pass verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 İstiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 steam account ismini veya kayıtlı emailini gönder bana pmden gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 DOD guest pass varsa süper olur.Tabi fazla varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 elimde bir tane var istiyorsan özel mesajdan mail adresini söyle atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ben de atabilirim isteyene cs:source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Steam info; [email protected] ID: Oosjo fazla varsa eger xD DODS için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Sadece bir guest pass hakkımız mı var?Aylar önce dod:s guest pass vermiştim arkadaşa bir daha hiç çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Steam FAQ'de şöyle demiş. How many guest passes will I get when I purchase a game? The number of guest passes available in your account will be decided on a game-by-game basis. dod:s'de sadece 1 tane hak verdiler sanırım şu ana kadar. daha sonra tekrar verirler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Evet,baktım şimdi bende o faq kısmına.Guest pass vermemin üzerinden çok zaman geçti.Bu durumda steamin sadece bir seferlik bu hakkı verme ihtimali yüksek.Ama olurda denk gelirse buradan birine veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 denk gelirse [email protected] adresine yollarsanız sevinirim..benim accountu banletti arkadaş saolsun da cs:s olursa daha iyi olur tabi [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:49 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 olursa ö.m. beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 elimde bi tane var isteyen olursa ozel mesaj yollayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar