Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interplay Fallout lisansını Bethesda'ya sattı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu biras oblivion tartışmasına dönmüş bende ufak bişi yazayım bare oblivionda grafikler harikaydı ama optimizasyon 0 dı yani o grafikleri rahat gösterebilecek makinalar bile kasılarak çalışıyordu aynı olay morrowinda da vardı. Umarım fallout 3 te böyle bi sorun olmaz. aslında oyunu bethesda yapacak sonra blizzarda verecek test edip bugları fixlemeleri için. o zaman gelmiş geçmiş en iyi oyunu oynarız herhalde :)
Mesaj tarihi:
ne yapılırsa yapılsın zaten ille ki beğenmeyenler olacak, bu tarz büyük beklentilerin sonucu belli. ben şahsen oblivion üzerine düzgün diyalog ve arabirim koyarlarsa öper başıma koyarım.

pc'ye özel oyun üreten şirket kalmadı neredeyse strateji üretenler hariç, o nedenle umabileceğimiz en iyi şey gamepade ve düşük çözünürlük ekranlara göre arabirim yapmamaları konsollara yönelik. (bkz: kotor serisi, oblivion)
Mesaj tarihi:
olcak mı ki :)
yıllar geçmiş vaultlar gitmiş de olabilir zaten fallout 2 dede doğru düzgün kullanılan vault yok.(deathclawları ve squatterları saymıyoruz :P) BoS taraflarında geçse belki..
keşke birazda buralarda geçirseler oyunu , alsam motorumu (kesin koyarlar bunu) çıksam izmir sahiline :P
Mesaj tarihi:
Niye canım Vault City var, bilmediğimiz vaultlar var tonla şey var ya şimdi aklıma gelmeyen vardır bir sürü, malum FRP dünyası. Valla mekan derdi olmaz batı şeridiydi doğu şeridiydi. Adamlar komple almış lisansı zaten Amerika bitsin bunun Avrupası var Afrikası var bakarsınız Fallout 5: Safari olur mu olur oyun dünyası :P
Mesaj tarihi:
Hikayesi saglam olsun, bana iyi vakit gecirtsinde... gerisi cok ta muhim degil. yok 3 boyutmus yok izometrik mis yok cart yok curt.

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vault city de de öyle özel bir kullanımı kalmamış vaultun onu diyorum.
hani savaş bitti vaultları da açtık laylaylom. (ben hep yokettiğim için vault city yi saymadım onu :P)
  • Yeni Oluştur...