RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya şimdiye kadar kaç tane kulaklık aldıysam darma duman oldular... Yeter bıktım ya cebimden çıkarıyorum bi bkaıyorum kapağının ucu gitmiş, bi bakıyorum ses vermiyolar falan... Şimdiye kadar 2 sennheiser mx 500 (ikisini de en fazla 1 ay kullanabildm) iki tane sony'nin ses kontrollü olanlarından iki tane de sony'nin ses kontrolü olmayanından... Yeter bıktım bu kulaklık firmaları kazmalara özel kulaklık falan yapıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben de 4 kulaklık harcadım sonra creative ep630 aldım 50ytl idi aldığımda, 6 ay falan oldu hiçbir sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ne kadar ilginçsiniz ya. benim hiç kulaklıgım bozulmadı. hatta benim hiç kualklıgım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 büyüklerinden al sen de sennheiser px100 veya px200 güzel kulaklıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şimdi philips'in bi modeli vardı ses kalitesi çok iyiydi. bi de kabloları ip gibi bişeydi daha dayanıklı sanırsam onu bi dene O_o" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 öyle büyük kulaklık sevmiyorum ya... Dandik kulaklık alıcam üç tane stok yapıcam biri bozulunca biri diğeir bozulunca diğeri ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 En iyi verimi enseden takılan Philipslerde aldım, ama o da çalındı. Bu aralar Philips Jokebox ile gelen kulaklığın daha uzun kablolu versiyonunu kullanıyorum, dayanıyor gibi (mp3 playerla gelen elimde kalmıştı) ama kesinlikle önermem. Fiyatı astronomik, ses kalitesi baya iyi (tiz biraz) ama dayanmıyor işte =) Kısacası enseden takılan bir model tavsiye ederim. Bir de kulaklıkla iş bitince toparlama olayı kilit kulaklığın uzun dayanmasında, o hususta hoyrat kullanım ömrü baya bir kısaltıyor. Ben de herhalde 5-6 kulaklık çürüttüm öyle tam bilmiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 plantronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 tr de sennheizer bulamıyordum uk a geldim sırf senheizer satıyorlar :) fiyatlarıca pek bi ucuz kıyaslayınca kesinlikle tavsiye ederim tr de buldugunuz yerde alın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 MX500 o kadar övüldü vırt zırt ama ilk haftada patlattım... Açıcam kulaklıkları diye bas boost yapıp work it out dinlememden kaynaklanmış olabilir ama bi zahmet patlamasınlar sennheiser olcaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 çok abanırsan kulaklığa patlar tabi.. onların da canı var. sonuçta diyafram kullanıyorlar ^^ sennheiser kulaklıklar iyidir, sen hor kullanırsan 200 ytl lik kulaklık da 2 ay sonra çöpe gider sende. dikkat et biraz bende koss ksc75 ve v-moda vibe var.. canavar gibiler maşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 artık adam gibi bi kulaklık alırsam çantada taşıcam zaten :P Ama insan yeni kulaklık alınca "Oha olm süfer bass vuruyo lan bu kökle kökle" diye gaza geliyo iki gün sora cazt cuzt sesleri eşliğinde... Bi de club sakat bi müzik türü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar