Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyip'ten yeni bir inci, "Bir çocukta kalmayın"

Wispy

Öne çıkan mesajlar

ya tartışma nereye gitti bilmiyorumda, klasik bi türk muhabbeti bence ne var ben anlamadım herkes arasında gecebilcek tebessüm oluşturabilecek bi diyolog,
nelerle ugraşıyosunz allah aşkına adamın cumhurbaşkanı olmaması için biçok sebep var zaten. bi kadına cocuk yap dedi diye bundan cumhurbaşkanı olmaz ne alaka yani.
tabi soruyu da nasıl sordu üslüp da önemli sonuçta başbakan yani=)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tellos a hak veriyorum.
bunlar bizim halk olarak yabancı olduğumuz şeyler değil. burada yapılan eleştiri ve muhalefet de baykal tadından ileri gitmiyo yani. o adama da hayret ediyorum, söylenebilecek o kadar şey varken, muhalefet edilmesi gereken o kadar şey varken çocuk gibi...

yapsın bi çocuk daha ne olur? tek çocuk çok mu iyi bişi? her derdimiz bitti sorun ona mı kaldı?

ki nüfus planlaması bana kalırsa türkiye için kötü bişi. nüfus planlaması adına yapılan şeyler sadece orta ve orta üstü ailelerin çocuk yapmasını engelliyo. alt kesim zaten bunlardan etkilenip prezervatif kullanayım en iyisi demiyo ki.
Sosyal ağlarda paylaş

mr.t yi eleştirmek için çekirdekten bahane demişsiniz bu konuya ama bir kadına yapılacak en büyük hakarettir daha fazla çocuk yapın anlamında kullanılan 'yola devam' cümlesi.

Tabiki doğum kutsaldır. Ama bir kadına sadece doğurgan bir nesne gibi bakmak, bir bakıma kadına senin öncelikli görevin doğurmaktır yakıştırmasını yapmak saçma geliyor bana.

Birde işin espirisi suratında puştça bir gülümseme ile söylenildiği zaman bu söz çok komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Faramir nüfus azalır demişsinde Türkiye'nin nüfusunun azalması iyi olur zaten. Genç nüfus var da ne oluyor? Hiçbi işe yaramıyor. Grnç nüfusun en az %50'si eğitimsiz, işe yaramaz insanlar. Durumu olmayanlar 1'den fazla çocuk yapmamalı. En iyi şekilde yetiştirebilecek olanlar fazla yapmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Brigand said:
said:
vermeyen kızlara duyrulur
devletten kesin emir var
vericeksiniz.

Katılıyorum.

putin rusyanın yakışıklı erkekleri ve güzel kızları için benzeri bir duyuru yapmıştı vaktinde. aklıma almanyadaki sarışın insan kütleleri geldi. umarım mümkün olduğunca siyah saçlılardan seçmişlerdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...