Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 1 tane yetiştirin adam akıllı yetiştirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 O genç nüfustan gelen güç anca mahalle kavgasında işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya tartışma nereye gitti bilmiyorumda, klasik bi türk muhabbeti bence ne var ben anlamadım herkes arasında gecebilcek tebessüm oluşturabilecek bi diyolog, nelerle ugraşıyosunz allah aşkına adamın cumhurbaşkanı olmaması için biçok sebep var zaten. bi kadına cocuk yap dedi diye bundan cumhurbaşkanı olmaz ne alaka yani. tabi soruyu da nasıl sordu üslüp da önemli sonuçta başbakan yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yetiştirebileceği kadar ,dikkat edeceği kadar çocuk üretsin aileler,sayı hiç mühim değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Tellos durum nufus planlamasını gerektiriken, başbakanın bunu sölemesi yanlış. istediği kadar tebessumle izlenilsin bu diyalog ne sölediğine dikkat etmeli bazı insanlar, halkı nereye yönlendirdiklerine dikkat etmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oo durum nufus planlaması ise başbakandan once recep akdağ 5 tane cocuk yapın demişti zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tellosla biz 20 tane yapcaz mesela.eğiticez de.. dimi canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben de tellos a hak veriyorum. bunlar bizim halk olarak yabancı olduğumuz şeyler değil. burada yapılan eleştiri ve muhalefet de baykal tadından ileri gitmiyo yani. o adama da hayret ediyorum, söylenebilecek o kadar şey varken, muhalefet edilmesi gereken o kadar şey varken çocuk gibi... yapsın bi çocuk daha ne olur? tek çocuk çok mu iyi bişi? her derdimiz bitti sorun ona mı kaldı? ki nüfus planlaması bana kalırsa türkiye için kötü bişi. nüfus planlaması adına yapılan şeyler sadece orta ve orta üstü ailelerin çocuk yapmasını engelliyo. alt kesim zaten bunlardan etkilenip prezervatif kullanayım en iyisi demiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paran imkanın varsa yap. Bol bol.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 En küçük, en gereksiz şeylerde bile tayyip'e bok atanları görmek insana tayyip sempatisinden başka bir şey kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Topiği biraz okusanız, konu tayyipten çoktan kaydı. Aile planlamasına geldi hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 burdaki anti-tayyipçiler baykaldan daha iyi muhalefet yapıoyor. gençlerin ondan açtı ya önünü erdoğan ,seçilme yaşı düştü falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ractamainus'a +1 Ama çok zorlama olmuş bence, Tayyip'in her söylediğinde eleştirilecek bir yer aranmaya başlamasının sonucu olarak. Ha kendi getirdi bu hale, o ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Türkiye güçlüdür ama malesef bu gücü kullanamayan yöneticiler çöplüğüdür aynı zamanda. Laftan salata yapayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 -nalan! +efendim recep? -başbakanın emri var zöküşmemiz lazım.. Tayyip çocuk bekler bizden.. +hööö! yahu recep şu ana kadar duyduğum en iğrenç sevişme teklifi buydu! yok zöküşmekmiş, yok tayyip rica etmiş.. nerenden uyduruyorsun ki bunları -ama nalaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 mr.t yi eleştirmek için çekirdekten bahane demişsiniz bu konuya ama bir kadına yapılacak en büyük hakarettir daha fazla çocuk yapın anlamında kullanılan 'yola devam' cümlesi. Tabiki doğum kutsaldır. Ama bir kadına sadece doğurgan bir nesne gibi bakmak, bir bakıma kadına senin öncelikli görevin doğurmaktır yakıştırmasını yapmak saçma geliyor bana. Birde işin espirisi suratında puştça bir gülümseme ile söylenildiği zaman bu söz çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 olay oy meselesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Faramir nüfus azalır demişsinde Türkiye'nin nüfusunun azalması iyi olur zaten. Genç nüfus var da ne oluyor? Hiçbi işe yaramıyor. Grnç nüfusun en az %50'si eğitimsiz, işe yaramaz insanlar. Durumu olmayanlar 1'den fazla çocuk yapmamalı. En iyi şekilde yetiştirebilecek olanlar fazla yapmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 %98 i eğitimsiz bi siz kaldınız eğitimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: vermeyen kızlara duyrulur devletten kesin emir var vericeksiniz. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 devletınde forumunda cılkı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 aman tanrım neler demiş öyle tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Tayyip bugün baraj açıyodu Tayyip: Ya Allah bismillah...hayırlı uğurlu olsun *alkışlar* Bakın su akıyo! nedense bi komik geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 evet ya emindim daha oncede boyle yumurtlama olduguna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Brigand said: said: vermeyen kızlara duyrulur devletten kesin emir var vericeksiniz. Katılıyorum. putin rusyanın yakışıklı erkekleri ve güzel kızları için benzeri bir duyuru yapmıştı vaktinde. aklıma almanyadaki sarışın insan kütleleri geldi. umarım mümkün olduğunca siyah saçlılardan seçmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar