Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 1.21'e gecin artık yahu ayıp yanı... crack bil istemiyo oyun cd siz calışıyo 1.21 de
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 webla acc miz ile giriş yapabilior muyz ?
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bi heves girdim sunucuya bi baktım tek ben varım:(
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aslan. said: webla acc miz ile giriş yapabilior muyz ? yaparsın. paticik regi yükle sonra battle nete gir create new acc de. sonra wepla acc ni ve sifreni gir. olur neden olmasın sdfsd
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet versiyon yükseltilirse bende giricem iyi olucak türkler ile oynarken daha hızlı ogrenirim dotayı. Ruslar ve almanlar TR görünce kickliyorlar yada cogu insan neden acaba
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kardesim gecsenize son versiyona, piskopatmisiniz, nedir bu turklerde ki eski versiyon hastaligi be. Deliricem. Yillardir boyle bu. CS v1.3 cikar millet aylarca 1.2'de kalir. Up-to-date olun ulen!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya bencede, gecin artık hayır neden gecilmiyo onua anlamış deilim
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cüce'cim insanların çoğu wepla da oynuyor ayrıca bildiğim kadarıyla serverda versiyon kısıtlaması yok oynayanlar 1.20 sadece.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hile hurda isler yapiyoruz, o yuzden gecilmez, bana crack arattirmayin.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 2 ayrı dota kurun. 1.20 1.21 farketmez hangisinde isterseniz oynarsınız.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: 2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum. Öncelikle indirilecekler Patch dosyası Paticik Reg Dosyası Şimdi sırasıyla, 1-) Warcraftı yüklüyorsunuz, sonra yüklediğiniz cddeki crack dosyasını oyunun klasörüne atıyorsunuz. 2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. Ondaki crack'i de atın oyunun klasörüne, işiniz sağlam olsun. 3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin. 4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin. 5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera. dediklerini yaptım. gene de wrong.dll hatası alıyorum. sinir oldum. yok mu kesin bi yol ya
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 warcraft 3 ü bugüne kadar kendi pc de singleplayer olarak oynadım.boyuna custom game oynadım campaignslerdeki replikleri ezberledim artık.bugün ilk defa internet üzerinden oynamaya karar verdim ne bilim forumun warcraft üzerine konuşması iştahımı kabarttı.sonra öle forumda bakınırken nedanko nun önerdiği yolu denedim,açıldı.yeni üyelik aldım.bağlaniim dedim battle net connection has been lost diye bişi çıktı.neden böle bişi oldu acaba daha çok çok acemiyim.hatta tourist diim ben :D varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ben Eurobattle'da oyunyorum burada oynayamayacak mıyım şimdi? TR atmalarına gelince eurobattleda 1 adam gibi oyun oynamak için en az 4-5RMK oluyor, paso birisi ya çıkıyor, ya noob oluyor vs vs.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 1.20c ye geç wepla acc'ı bulabilirsen hem weplada hemde paticik kanalında oynayabilirsin.Paticik kanalında akşamları oyun atılır..
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 her şey tamam da paticikte oynamak için acc alamıyorum.wepla da kapalıymış yapabileceğim bişi var mı?
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 paticikte nası acc alamıyorsun yahu
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 abi bende anlamadım işte.sırf paticikte oynamak adına oyunu kopyaladım patch 1.22 den 1.20 ye aldım.bilgisayarımda fazladan 1.2 gb lık falan yer kaplıyo.ama gel gelelim oyuna bi türlü giremiyorum.oyunu açınca battle net ten girmek istiyorum orada create acc var ordan hesap alamıyorum.bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne çözemedim.garena da takılıyorum. battle.net üzerinde paticik gözükmüyor bende sanırım sorun bu evet :o :S edit:çileli ve yorucu bir uğraştan sonra ''paticik'' e giriş başarılmıştır.mission completed (:D
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 waxxinin yüklü olduğu klasöre zipteki 3 dosyayı da atınca dll hatası veriyor. sadece reg dosyasını attığımda ise server listesinde wepla aynen durmaya devam ediyor ve listede patiserver çıkmıyor. yardım lütfen.
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 dosyaları kopyalama sadece paticikin reg dosyasına çift tıkla ve evet de ondan sonra açtığında oyunu paticik serverına giricek :)
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Demek buranın Warcraft sunucusu var :)Gerçekten dota oynamayı bilen varsa garenayı duymuştur heralde :)
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 patch kaç oldu bende başlıyacam dotaya
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oynayacağın serveragöre değişiyor wepla-paticik 1.20c eurobattle,northren,garena son versiyon...
Öne çıkan mesajlar