Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warcraft 3 Sunucusu Acilmistir (Sunucu kapalı)

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aslan. said:
webla acc miz ile giriş yapabilior muyz ?

yaparsın.
paticik regi yükle sonra battle nete gir create new acc de.
sonra wepla acc ni ve sifreni gir.
olur neden olmasın sdfsd
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet versiyon yükseltilirse bende giricem iyi olucak türkler ile oynarken daha hızlı ogrenirim dotayı. Ruslar ve almanlar TR görünce kickliyorlar yada cogu insan neden acaba
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum.

Öncelikle indirilecekler

Patch dosyası
Paticik Reg Dosyası

Şimdi sırasıyla,

1-) Warcraftı yüklüyorsunuz, sonra yüklediğiniz cddeki crack dosyasını oyunun klasörüne atıyorsunuz.

2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. Ondaki crack'i de atın oyunun klasörüne, işiniz sağlam olsun.

3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin.

4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.

5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.

dediklerini yaptım. gene de wrong.dll hatası alıyorum. sinir oldum. yok mu kesin bi yol ya
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
warcraft 3 ü bugüne kadar kendi pc de singleplayer olarak oynadım.boyuna custom game oynadım campaignslerdeki replikleri ezberledim artık.bugün ilk defa internet üzerinden oynamaya karar verdim ne bilim forumun warcraft üzerine konuşması iştahımı kabarttı.sonra öle forumda bakınırken nedanko nun önerdiği yolu denedim,açıldı.yeni üyelik aldım.bağlaniim dedim battle net connection has been lost diye bişi çıktı.neden böle bişi oldu acaba daha çok çok acemiyim.hatta tourist diim ben :D
varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben Eurobattle'da oyunyorum burada oynayamayacak mıyım şimdi? TR atmalarına gelince eurobattleda 1 adam gibi oyun oynamak için en az 4-5RMK oluyor, paso birisi ya çıkıyor, ya noob oluyor vs vs.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi bende anlamadım işte.sırf paticikte oynamak adına oyunu kopyaladım patch 1.22 den 1.20 ye aldım.bilgisayarımda fazladan 1.2 gb lık falan yer kaplıyo.ama gel gelelim oyuna bi türlü giremiyorum.oyunu açınca battle net ten girmek istiyorum orada create acc var ordan hesap alamıyorum.bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne çözemedim.garena da takılıyorum.
battle.net üzerinde paticik gözükmüyor bende sanırım sorun bu evet :o :S

edit:çileli ve yorucu bir uğraştan sonra ''paticik'' e giriş başarılmıştır.mission completed (:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
waxxinin yüklü olduğu klasöre zipteki 3 dosyayı da atınca dll hatası veriyor. sadece reg dosyasını attığımda ise server listesinde wepla aynen durmaya devam ediyor ve listede patiserver çıkmıyor.

yardım lütfen.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...