Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://cinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.html Youtube'daki videoları izledim. Adam bazı nintendo (nintendo entertainment system - nes) oyunlarına sayıp sövüyor. Oyunu eleştirirken bir yandan da komik şeyler gösteriyor. İzlerken çok kahkaha attım, umarım siz de beğenirsiniz. İsterseniz videos altında listelenmiş videolara bakarsınız, isterseniz direk youtube profile'ine gidip ordan izlersiniz. Acaba diyorum, paticik altında (youtube'a upload edilir) biz de buna benzer birşeyler yapsak mı? Eski Dos oyunlarından şimdiki vista oyunlarına kadar pc'de oynadığımız ve -hiç- beğenmediğimiz oyunları benzeri bir şekilde inceleyip eleştirebiliriz. Ne dersiniz, keyifli olmaz mı?
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Yap işte sen izleyelim :) Bu güzel birşey de bir yerden sonra bayıyor çünkü eski nintendo oyunlarının çoğu saçma sapan.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 off ninja turtles rekormus, sonunda nasil saydirdi adam ahuah.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 daikatanaya saydırmaya hazırım 122,000 olduk
Öne çıkan mesajlar