Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 erimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 görüldügü gibi gayette fikifikilikmiş paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Peri "Benden korkma Fiktirella" demiş. "Ben fikifik perisiyim. Seni fikiştirmek için geldim. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 15:13 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 hayır aslında hepiniz erimiş. gerçektende eridiğinizi görünce erimediğinizi göstermek için çabalamalarda bulunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 küresel ısınma var; koca buzullar eriyor,biz de ortama ayak uyduralım dedik kötü mü ettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 her sıcaklıkta buharlaşıyoruz çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ozon tabakası delinirken hep birlikte delinmedik ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 delinmedik? sokaktaki erkeklere bak istersen,çoğunun kulağında küpe.demek ki neymi$?delinen,deldiren varmı$. p.s:ha tabi serbest çağrı$ım diye bir$ey var,malum benim dediğimi kastetmediğini de biliyorum ama gidip "delindin mi lan sen de" diye kimseye sormadığım gibi "paticik delindi" diye topic de açmadım.dolayısı ile kastettiğin hakkında bir$ey diyemem senin bu topicin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 paticikin erimesi fiziksel bi olay mı yoksa kimyasal mı? hadi bakalım öss'ciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ÖSS değilim ancak homojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bence fiziksel. genel yapısı bozulmadı ve geri dönüşü her zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kimyasal. denatüre oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o değil de, ipne graham telefonu bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: paticikin erimesi fiziksel bi olay mı yoksa kimyasal mı? hadi bakalım öss'ciler... bence radyoaktivitik. fikfik. Tiberium splash detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kaşar ettiniz paticiği doğaldır erimesi ne dedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hepimiz sanatçıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar