FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Beyler wallahi scriptlerle fazla aram olmas action adamıyım ben :P. Ama merak ettim sizler bilirsiniz bu Uo Underworld gibi yeni surumler felan cıktı onların serverları acılabilirse yapın millet yahu ugrasın biraz sıkmaya basladı bu normal uo 6. senesi yahu [benim online surem][hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 UO Underworld ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 6 yılda ismini ögreneydin bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ceday hemen bozuyorsun yaa.Soru soruyorum bilirsin Ultima online underworld versiyon dah ayeni gordum wallahi Sole bari sadece Posta koymussun.[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Nerde gördün bi adres felan verde bizde bakalım[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 İnanmıyor adamlar girinde bakın herkes baksın www.ultimaturkiye.cjb.net[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 http://www.trgamer.com/game.asp?id=1600 http://www.uo.com/archive/uw2/ Sanırım arkadaş bundan bahsediyor. Ama yeni değil aksine eski dos oyunu[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner [Bu mesaj Larethian tarafından 21 September 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 onun bizim bildigim UO ile ne alakası var ki. kaldı ki yeni sürüm olması icin biraz daha geliştirmeleri lazım oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 OSI den habersiz yeni sürüm mü cıktı afalladım birden :)))[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 peki neden hiç kimse ugrasmıyor kardesim bu oyunla Adamlar laf olsun diyemi cıakrmıs :P[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Second Age neyinize yetmez be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 en son age of shadows çıkmadımı yaws[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 iyide abicim Ultima oyunlarının hiç biri online değilki? Sade UO-Aos-Lbr var[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 uo oyunlarının hiçbiri online deil mi????[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Uo ne demek? Ultima Online demek. Biz neden bahsediyoruz? Ultima dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 uo diye bildiginiz oyun ultima:onlinedır. asıl oyunun ismi "ultima"dır. 0dan 9a kadar oyunları vardır. bunlar singledır. ultimanın online oynanan türleri de vardır. ultima online t2a, lbr, aos gibi.. uo underworld var bende sanırım biyerlerden çekmiştim. dur bakim linklere.. hah buldum.. alın http://www.bhlegend.com/php/download.php3?id=472&mirror=0 (savage empire) http://www.bhlegend.com/php/download.php3?id=473&mirror=0 (martian dreams) http://spazioinwind.libero.it/evilmaster/games/abandonware/files/u4.zip (ultima 4) http://spazioinwind.libero.it/evilmaster/games/abandonware/files/ultimaunderworld1.zip (ultima 1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 böel bir sürü sürüm varki zaten hepsi online deil bazıları single grafik farkıda yok zati [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 September 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 işte onu acıklıyorum mesela bende u pagan vardi Online değildi hiç biri online değil yani Taki uo cikasıya kadar[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hehe pagan falan cokdeişik bende ultima 1-2-3 falan vardı onceleri acaip gıcık olduydum dolan dolan bitmiyo etraf ne yapcamı bilmiyom öle bakınıyodum :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Herneyse beyler İtem bahane Uo sahane Peki Arqas serverinin Sehirleri nasıl yapılmıs onuda simdi ustalar Scriptorler solesin baalım nihohoh...[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mul edit o. Dragon ( programin adi ) la haritayi ciziyorsun sonra Map e ceviriyorsun. Worldforge la hatalari duzenleyip ayrıntıla giriyorsun. Sonra eline axis i alıp evleri binalari dosuyorsun.En son hepsini statige cevirip kullanıma hazir hale getiriyorsun. Harita yapmak zor degil. Ama binalari yapip dekora etmek kadar sıkıcı ve zaman alan bir iş yok ki kaldiki arqastakiler kendisi hazirlamadi o map i de.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar