nedanko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Peki w3l.exe siz olmuyor mu? ve weppla da bu dosya olmadan oynuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ya wepla üyelik falan kastırıyodu uğraşamam dedim hiç sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bozan exe değil diger atmayın dediğim dll li dosya wepla da icine exe atıyo mu bilmiyoruma ama benim dediğim gibi yapınca garanti yani [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 13:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu weppla nin icinden de w3l.exe geliyor fakat boutu cinsi falan farkli, onunla bizim sunuculara girebiliyor musunuz biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ben girebiliyorum. sadece reg yaptım wepla egzesiyle giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ben denemiştim, oyunu açamamıştım. Şu mass whisper olayından bahsetmek istiyorum galiba 1-2 kişiye admin yetkisi verilmiş, onlar da bol bol kullanıyor. Nasıl kapatabilirim bu özelliği? Oyunun ortasında birinden whisper geliyor cevap veriyorsun adam ben sana yazmadım ortaya yazdım diyor lol şaka gibi. /squelch önerildi de o bildiğin ignore sonra adamın yazdığı hiçbirşeyi göremiyorsun olmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 abi mass whisper olayını herkes yapabiliyor,admin olmaya gerek yok. tüm friend listine atıyorsun. dediğim gibi squelch veya ignore yaparsan almazsın. veya istersen beni direk friend listinden çıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya da yapmayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 /f w komutuyla bütün friend listine whisper atabiliosun bence güzel bi özellik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya hadi gelin bi dota atalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 o zaman gerekmediğinde kullanmayın lütfen dün chate çevirdiniz o özelliği, 2 kez öldüm okurken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 3 kişiyiz hadi 3 kişi daha =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 dur geliyorum. ama msn gibi oldu bura :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 "kurdum bebisim gel" diye bir whisper geldi. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya warcraft.reg dosyasını açtktan snra avrupa serverlarına giremiorum battle.net uzernden. o küreye tıklayınca resmdeki serverlar çıkıo ama paticik hariç diğerlerine girmio. nasıl duzeltebilrm yardm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 oyun versiyonun ne ? 1.21 değilse orjinal serverlara giremezsin. 1.21 ise paticige giremezsin. girmeye çalıştığında ne hata verdiğini sölersen daha rahat yardımcı olunabilir [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:14 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 versiyon 1.20e reg dosyasını kurmadn önce avrupa serverlarına girebiliodum sorunsuz. ama reg kurduktan snra sadece paticik serverına girebiliorum. zatn avrupa serverıda görünmüo battle.net uzerinden (resimdeki serverlar görünüo sadece, onlardan da bi paticik serverına girebiliorum) Edit: çözdüm olayı. paticik serverından battle net serverına geri dönmek içn battlenet.reg dosyası olması lazm sanırm. waxxinin var ama bn waxxi kullanmadığım için olmuo o. battlenet.reg dosyasını nerden bulabilrm, ya da var mıdır o dosya? [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 varmı gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 hadi abi gelin atalım bikaç oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: ya da yapmayın? tüm friendlistime aynı anda whisper atmak istiyorum ve hakkım var. rahatsız olan rica eder çıkarırım flistten. çıkışlar sağdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Valla güzel düsünümüş kim düsündüyse hamachidende oynuyorduk ama biraz belli insanlar geliyordu herkeze yayamıyorduk böle iyi olmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bence söyle bir komut olmalı: .online online olan oyuncuları görelim, zaten az kisiyiz iribatada geçebiliriz böylece. Bazı tayfalar ard arda oyun atıyolar, tam bittiğinde yakalamazsan hiç katılamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 wepla nın ustune sadece reg dosyasını ekleyerek calısması cok guzel olmus. bı orda bı burda oynayabılmek hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ben key i ekleyince weplanin ki gidiyor. Bu yuzden sürekli server değiştirirken öbürünün key ini registerliyip duruyorum bunun bir cozum varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ikiside listede gozukmesi lazim, digerini listeden secemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar