Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik W3 serverı

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Ben denemiştim, oyunu açamamıştım.

Şu mass whisper olayından bahsetmek istiyorum galiba 1-2 kişiye admin yetkisi verilmiş, onlar da bol bol kullanıyor. Nasıl kapatabilirim bu özelliği? Oyunun ortasında birinden whisper geliyor cevap veriyorsun adam ben sana yazmadım ortaya yazdım diyor lol şaka gibi. /squelch önerildi de o bildiğin ignore sonra adamın yazdığı hiçbirşeyi göremiyorsun olmuyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun versiyonun ne ? 1.21 değilse orjinal serverlara giremezsin. 1.21 ise paticige giremezsin. girmeye çalıştığında ne hata verdiğini sölersen daha rahat yardımcı olunabilir

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:14 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

versiyon 1.20e
reg dosyasını kurmadn önce avrupa serverlarına girebiliodum sorunsuz. ama reg kurduktan snra sadece paticik serverına girebiliorum. zatn avrupa serverıda görünmüo battle.net uzerinden (resimdeki serverlar görünüo sadece, onlardan da bi paticik serverına girebiliorum)

Edit: çözdüm olayı. paticik serverından battle net serverına geri dönmek içn battlenet.reg dosyası olması lazm sanırm. waxxinin var ama bn waxxi kullanmadığım için olmuo o.
battlenet.reg dosyasını nerden bulabilrm, ya da var mıdır o dosya?

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...