zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Server düne kadar gayet güzel açılıyordu fakat bu gün şu hataları verio ve kendini kapatıyor Fatal : Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 error code -1 Fatal : server terminated by error -9 Bu hataları verio ve bi türlü düzeltemedim nasıl yapcam [Bu mesaj zgrw tarafından 23 September 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Task Manager dan Calısan baska spheresrv.exe varmi kontrol et. Hatta Bi restart at makineye .[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hm evet hakkaten varmış . ama nasıl olmuş anlamadım bilgi açar açmaz denemiştim halbuki :) yardımın için sağol[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Sphere i kapatirken console da "X" komutuyla kapatin. Koseden x ( carpiya ) basip kapatinca background da halen acik kaliyor.Birde Sphere i acinca tamamen acilmasini bekleyin scp leri okurken kapatirsaniz yine arka planda acik aliyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar