THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bende travel refresh aghanim skadi bide 2k para vardi.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Skadi bende de vardı, hava atma!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Olm bu kadar hırs yaptığınızı baştan söyleseydiniz, "sikildik" derdik direkt yani; vay anasını. Aynı şekilde bu hırsla burada saatlerce wot kasmayın, yenildik. Ok?
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 asil full ulti abanma firsatimiz olmadi hic beraber girmedigimiz icin komik labilirdi. rylai bkb aghanimle patlicak crep mrep kalmaz zaten sonra lich ulti nolurdu acaba:) olm ben sana hirs yapmadim gecen oyun riki alana hirs yaptim. zaten onu sirf ben kestim oyun boyu.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: Olm bu kadar hırs yaptığınızı baştan söyleseydiniz, "sikildik" derdik direkt yani; vay anasını. Aynı şekilde bu hırsla burada saatlerce wot kasmayın, yenildik. Ok? Kankut hırs kasmak değil ki bu, bariz yenileceğiniz oyun hakkında dün akşamdan beri "TAM DA ÇEVİRİYODUK YA" geyiği yaptığınızdan oldu bu kadar tartışma. Ağzınıza ağzınıza vuruyoduk halbuki, "ÇEVİRİYODUK" dediğiniz de, can sıkıntısından -kullanmadığımız- Aegis'i 2. kez almaya gittiğimizde herkesin yarı hp'li oluşundan faydalanıp takımı kesmiş olmanız yani.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 THARKAS said: asil full ulti abanma firsatimiz olmadi hic beraber girmedigimiz icin komik labilirdi. hic komik olmazdi. ben ultimi kullanamadigim icin tek adamlara basiyodum artik. basiyosunuz ultileri aliyosunuz killeri goygoycu herifler. phantom cogalsin da ulti basayim diye bekliyorum, wardlarla asth'in ultisi adamin klonlarini kesiyo. ne anladim o isten.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 THARKAS said: kanka bisey olmadiki sonra oyun goctu. girsem basee iki tane atsam ward zaten gitti baraka biz eglence yapioduk. yoldas biraz geç kalmaya başlamiştiniz onun icin. Bi splash'a gider duruma geldi yılanlar roshanida kaybettiginiz anda göçtü gitti oyun neyse oyunu yener kaybederiz orası önemli degilde hangi serefsiz se o mh'ci diyecek birşey bulamiyorum ona bu kadar aciz olmayın bir oyun atmak için 3 saat ugraştık toplandık bekledik. Birinin yada birilerinin serefsizliği yüzünden keyfimiz kaçtı
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben tahmin ediyorum kimde oldugunuda neyse.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 misal simdi +bilmemkac durumu var
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 THARKAS said: ben tahmin ediyorum kimde oldugunuda neyse. Bence de Zaugna'da.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Çaptan düşmüşüm. Bu hafta finallerim var. Bitsin geceleri dota akacam paso.
Syn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pyroya ölmeyin de kime ölürseniz ölün, o kadar yetersiz ki
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 dotaya adam, acil lazım 7 kişiyiz
Osso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ZaugnaKhaldun said: 8 olduk +2 okuldayım düşebiliritem var
Öne çıkan mesajlar