Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi servera gelin ve su oyunu oynucaz basligi[DOTA]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asil full ulti abanma firsatimiz olmadi hic beraber girmedigimiz icin komik labilirdi.

rylai bkb aghanimle patlicak crep mrep kalmaz zaten sonra lich ulti nolurdu acaba:)

olm ben sana hirs yapmadim gecen oyun riki alana hirs yaptim.
zaten onu sirf ben kestim oyun boyu.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Olm bu kadar hırs yaptığınızı baştan söyleseydiniz, "sikildik" derdik direkt yani; vay anasını.

Aynı şekilde bu hırsla burada saatlerce wot kasmayın, yenildik. Ok?

Kankut hırs kasmak değil ki bu, bariz yenileceğiniz oyun hakkında dün akşamdan beri "TAM DA ÇEVİRİYODUK YA" geyiği yaptığınızdan oldu bu kadar tartışma.

Ağzınıza ağzınıza vuruyoduk halbuki, "ÇEVİRİYODUK" dediğiniz de, can sıkıntısından -kullanmadığımız- Aegis'i 2. kez almaya gittiğimizde herkesin yarı hp'li oluşundan faydalanıp takımı kesmiş olmanız yani.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
asil full ulti abanma firsatimiz olmadi hic beraber girmedigimiz icin komik labilirdi.

hic komik olmazdi. ben ultimi kullanamadigim icin tek adamlara basiyodum artik. basiyosunuz ultileri aliyosunuz killeri goygoycu herifler. phantom cogalsin da ulti basayim diye bekliyorum, wardlarla asth'in ultisi adamin klonlarini kesiyo. ne anladim o isten.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
kanka bisey olmadiki sonra oyun goctu.
girsem basee iki tane atsam ward zaten gitti baraka biz eglence yapioduk.

yoldas biraz geç kalmaya başlamiştiniz onun icin. Bi splash'a gider duruma geldi yılanlar roshanida kaybettiginiz anda göçtü gitti oyun neyse oyunu yener kaybederiz orası önemli degilde

hangi serefsiz se o mh'ci diyecek birşey bulamiyorum ona bu kadar aciz olmayın bir oyun atmak için 3 saat ugraştık toplandık bekledik. Birinin yada birilerinin serefsizliği yüzünden keyfimiz kaçtı
  • Yeni Oluştur...