Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi servera gelin ve su oyunu oynucaz basligi[DOTA]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kotunun iyisi yine o. Ben Ali ile kiyaslanamayacak kadar kotu diyordum adama ama Ali'den az olmus adam ahaha. Sonuc olarak Ali tekrardan en kotu oyuncu.
Mesaj tarihi:
oha lan, rmk da tecavuzun allahini yaptik, insafiniz kurusun. tharkas tek basina double'lar triple'lar gordu, takimda tharkas'a karsi tepki dogdu "travella gidip tek basina adam kesme olm, biz de kill alalim" geyikleri dondu. hatta oyle ki roshan bile bir ara kustu, "verin aegisimi geri kullanmayacaksaniz" dedi. ayip.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Early game herolarıyla late game herolarına karşı 40 dakika tecavüz yaptınız; 3 -5 kule aldınız. Buraya kadar okey de, sonrası?

Arda aghanimli Rhasta+Lich vardı karşınızda, üstüne Rhasta'da bir de refresher vardı, insaf be ya.

Rhasta 2 ultiyi atsa, üstüne bir de ben atsam, Azwraith'le 200 tane ilüzyon çıkarsan ne yazar, adam mı kalırdı sizin takımdan ayakta?
Mesaj tarihi:
hadi oyunu oynamamis olsam "ooo end game herolari varsa alirlar tabi" diycem de,

birincisi, end game dedigin adamlar iki kurus para biriktirememis slayer, phantom lancer, admiral, dragon knight ve tormented soul mu? bizdeki sniper sizdeki herolarin toplamindan daha end game yahu.

ikincisi, early game herolari dedigin adamlar itemin dibine inmisti farkindaysan. killerime coktuklerinden en az kasabilmis adam bendim ve radiance kasabilmistim (insaf lan), ustune de 2k param vardi fatal yedigimizde. onu da gectim, bizdeki herkes disabler. siz black'in slayerla atacagi stunlari kovaliyordunuz. nasil alacaksiniz abicim o oyunu?
  • Yeni Oluştur...