Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KISA FILM çekelim

joshua

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben marmara koleji sinema televizyon meslek lisesinde okuyorum son senem. sene sonu projem olarak bir kısa film çekmek istiyorum. fakat senaryo yazma yeteneğim yok ufak bir hikayem var hep beraber bu hikayeyi geliştirip bir PATİ filmi oluşturalım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Her şekilde yardım etmek isterim,son 1 senedir senaryosunu oluşturduğum ama bir türlü çekmemim nasıp olmadığı 4 kısa filmim var.

Sin City Fan Film projesinin çekimlerine başladım hatta neredeyse yarısını çekmiştim ama sonradan ne kadar büyük hata yaptığımı anladım.Oradaki tek teknik hatam bluescreen'i perde önünde değilde,çekimden sonra pc'de maskleyerek yapma düşüncesiydi.Sonradan boşuna zaman harcayacağıma sıfırdan çekerim diye bu yaza ertelemiştim :D

Dediğim gibi bayağı bilgi var,ÖSS'den zaman buldukça yardım etmek isterim.En azından senaryo danışmanlığı vs. de yapabilirim.

Kısa filmcileri sonuna kadar destekliyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer vakit bulabilirsen kısa bir soundtrack besteleyebilirim , çok doluyum ama bu aralar(tiyatro , opera , çeviriler , demo hazırlıkları ...) yine de 10-15 dakikalık bir film çekip yollarsan minimalist birşeyler deneyebilirim.
Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...