joshua Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 arkadaşlar ben marmara koleji sinema televizyon meslek lisesinde okuyorum son senem. sene sonu projem olarak bir kısa film çekmek istiyorum. fakat senaryo yazma yeteneğim yok ufak bir hikayem var hep beraber bu hikayeyi geliştirip bir PATİ filmi oluşturalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 İlginç. Marmara Koleji mezunuyum,teknik liseden hiç kısa film çekmekle ilgilenen adam görmemiştim :) Bütün yaptıkları saçmasapan,komik olmaya çalışan reklamlar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 gerçi hala öyle çoğu kişi kolay diye gelmiş okula cidden bu mesleği yapmak isteyen insan yok. şimdide belgeseller çekiyoruz değişen bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Her şekilde yardım etmek isterim,son 1 senedir senaryosunu oluşturduğum ama bir türlü çekmemim nasıp olmadığı 4 kısa filmim var. Sin City Fan Film projesinin çekimlerine başladım hatta neredeyse yarısını çekmiştim ama sonradan ne kadar büyük hata yaptığımı anladım.Oradaki tek teknik hatam bluescreen'i perde önünde değilde,çekimden sonra pc'de maskleyerek yapma düşüncesiydi.Sonradan boşuna zaman harcayacağıma sıfırdan çekerim diye bu yaza ertelemiştim :D Dediğim gibi bayağı bilgi var,ÖSS'den zaman buldukça yardım etmek isterim.En azından senaryo danışmanlığı vs. de yapabilirim. Kısa filmcileri sonuna kadar destekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sene başında bizde amatörce düşünüoduk yalan oldu tabi öss möss falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Öss hayatı yalan ediyor zaten :D geçse de kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Eğer vakit bulabilirsen kısa bir soundtrack besteleyebilirim , çok doluyum ama bu aralar(tiyatro , opera , çeviriler , demo hazırlıkları ...) yine de 10-15 dakikalık bir film çekip yollarsan minimalist birşeyler deneyebilirim. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Adult film çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 brigand a katılıyorum guzel olabilir hem izleyiciside bol olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paticik değerlerine uygun bir film olmalı, Dünya barışı,sevgi,dostluk ve kardeşlik ön planda tutulmalı,adult olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben oynarım! 17.5 hem de başım hariç.. 17.5m! boyum yahu.. fesat olma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 17 metre yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 çekelim ben bahçıvan olayım [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:48 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 uzun süredir yokum buralarda ciddi olarak açtığım topice bakiyim dedimde cıvımış konu ben ciddiydim elimde senaryoda vardı neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 patide son günlerde moda oldu her topice espiri katma, bir +rep kapma sevdası birgün bir topic sahibi berserk moda geçecek sabırlan beklemekdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben müzik konusunda ciddiyim -üniye bir yıllığına ara verdim(niye olduğunu sormasın kimse) - , yardım edebilirim , hiç film müziği deneyimim yok , benim için de iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ÖSS'yi atlattıktan sonra da kurgu,senaryo vs. konularında elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım bende,yukarıda da belirttiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar