Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

• Admin
[spo]Söylentiler *whisper*..hiçbiri mangadada dogrulanmadıgından dolayı buraya yazabilirim diye düşünüyorum.
1)kyubinin en büyük özelliklerinden biri fast regeneration'dı bu bolumdede manyeknonun göze zarar verdiğini ögreniyoruz itachinin 9taili istemesinin nedeni bu olabilir...
2)kisame tipi olsun chakra fazlası olsun kendini bize bir tail taşıyıcısı olarak gösteriyor ama daha verilen bir bilgi yok.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Dallamalığını bi kenara bırakırsak Sasuke hala Team 7'den sayılır.
Sannin=team 7 dersek çok da yanlış bi şey söylemiş olmayız.
Sasuke Orochimaru, Sakura Tsunade, Naruto da Jiraiya'nın karşılığı. Hatta öğrencileri be direk sdffsd

Sanninlerden en çok Jiraiya'yı, Team 7'den de Naruto'yu severim zaten. Birbirlerinin karşılığı olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]abi bütün havayı dağıttılar, tam intronun sonunda itachi has no penis yazıyor, ben direk iptal orda.

yine bişi olmadı. gai 7 kapı açtı, dahasını da yapacak.
Hiç içinde hareket edilmeyen su kafesinde neji 64 yaptı helal diyorum lol.

Naruto bişi yapmadı ama karizması yetti.

bi de 2 saniyeliğine de olsa flashback içinde flashback vardı. evet gördüm. :D[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

gai
[spo]offf nasıl bir gaz o öyle, adam incredible hulk moduna geçti ehu çok keyiflendim

çat çat çat nasıl tokatlayacak bakalım ama naruto kısmında geçecek galiba gelecek bölümün çoğu.[/spo]

neji
[spo]
ayrıca 64 halen tokatlıyor feci, o da keyif verdi de keşke biraz daha önce yapsaydın o işi neji. zaten suyun içinde hiçbirşey yapamama olayını anlamadım ben[/spo]

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:19 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abı super böülmdü ya...

bence uzatmaları dovuşleri cok iyi olmuş detaylar artımış tat atmış doku atmış güzelleşmiş bütün kapışma

[spo]mangada guy nın dövüşü bu kadar anlatılmıyo burda cok guzel olmuş Basta nunchuku'yla shockwave yapınca dumur oldum zaten, Kısame'nın guya arkadan caktırmadan cıkarttığı water clonela dalga gecmeside superdi

Guy yıktı gecirdi ortalığı ya cok delikanlı adam cook cok.
[/spo]
[spo]
Naruto ya dispel örendiği sahne cok karizmaydı böle suyun içinde yükselişi falan, sonra jiraya'nın gurur duyan bakışları falan superdi[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...