Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]Söylentiler *whisper*..hiçbiri mangadada dogrulanmadıgından dolayı buraya yazabilirim diye düşünüyorum. 1)kyubinin en büyük özelliklerinden biri fast regeneration'dı bu bolumdede manyeknonun göze zarar verdiğini ögreniyoruz itachinin 9taili istemesinin nedeni bu olabilir... 2)kisame tipi olsun chakra fazlası olsun kendini bize bir tail taşıyıcısı olarak gösteriyor ama daha verilen bir bilgi yok.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]haha yalnız bu arada başka bir sevindirici gelişme neji, artık uzaktan yakından 10 olmuş kendisi ehu yeni kıyafetlerini de tuttum zaten, daha shaolin usulü :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]O yeni hareketi baya güzel hakkaten Neji'nin. Tuttum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tenten hiç bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 heh tenten destek ateşi, lazım sırf melee ekibine. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ino, tenten bunlar işe yaramaz.Başta sakurada öyleydi şimdi şimdi adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bi de her takıma bi zayıf halka lazım. Kızın her vuruşundan kaçıyo düşman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 zayif halkasi olmiyan tek takimda 3 legendery sannin dir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hinataların takım gayet iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bence en büyük efsane team 7 olacak. sanninleri falan geçmezseler ayıp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Dallamalığını bi kenara bırakırsak Sasuke hala Team 7'den sayılır. Sannin=team 7 dersek çok da yanlış bi şey söylemiş olmayız. Sasuke Orochimaru, Sakura Tsunade, Naruto da Jiraiya'nın karşılığı. Hatta öğrencileri be direk sdffsd Sanninlerden en çok Jiraiya'yı, Team 7'den de Naruto'yu severim zaten. Birbirlerinin karşılığı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 direk team 7 sanninlerde zaten orochimaru b@P sasuke gibi retard diil [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 03:34 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 jiraiya adamım. saçları uzatma tekniğinde aşık olduydum zaten. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Benim adamim Itachi.Sasukenin bile ayari kayiyor adamin önünde itachi'de tik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 offff abi çok güldüm bu bölümde ya gai "its his sword!" lee "what incredible insight!" öldüm öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 [spo]evet ya gai'nin kisame'ye "bu kocaman kılıc senın kılıcın" demesi ve lee'nin gai'ye gaz vermesi bitirdi beni zaten bu arada kisamenin elinden kılıcı ılk dusuren rock lee 'di.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 up! bu gece yeni bölüm geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 14. bölüm torrent http://yhbt.mine.nu/t/ns014.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 http://www.veoh.com/videos/v505435CQ5CDKfa 14. bölüm netten izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]ohş adam 6 gate açtı lan god mode olması lazım diğer bölümki aksiyonda =p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]abi bütün havayı dağıttılar, tam intronun sonunda itachi has no penis yazıyor, ben direk iptal orda. yine bişi olmadı. gai 7 kapı açtı, dahasını da yapacak. Hiç içinde hareket edilmeyen su kafesinde neji 64 yaptı helal diyorum lol. Naruto bişi yapmadı ama karizması yetti. bi de 2 saniyeliğine de olsa flashback içinde flashback vardı. evet gördüm. :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Çok kısa gelmeye başladı. Özellikle dövüşler çok yavaş ilerliyor. 5hafta çıkmasın 5hafta sonunda dövüşler bitecek şekilde çıksın bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gai [spo]offf nasıl bir gaz o öyle, adam incredible hulk moduna geçti ehu çok keyiflendim çat çat çat nasıl tokatlayacak bakalım ama naruto kısmında geçecek galiba gelecek bölümün çoğu.[/spo] neji [spo] ayrıca 64 halen tokatlıyor feci, o da keyif verdi de keşke biraz daha önce yapsaydın o işi neji. zaten suyun içinde hiçbirşey yapamama olayını anlamadım ben[/spo] [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:19 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 çok kısa manga bile daha uzundu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Abı super böülmdü ya... bence uzatmaları dovuşleri cok iyi olmuş detaylar artımış tat atmış doku atmış güzelleşmiş bütün kapışma [spo]mangada guy nın dövüşü bu kadar anlatılmıyo burda cok guzel olmuş Basta nunchuku'yla shockwave yapınca dumur oldum zaten, Kısame'nın guya arkadan caktırmadan cıkarttığı water clonela dalga gecmeside superdi Guy yıktı gecirdi ortalığı ya cok delikanlı adam cook cok. [/spo] [spo] Naruto ya dispel örendiği sahne cok karizmaydı böle suyun içinde yükselişi falan, sonra jiraya'nın gurur duyan bakışları falan superdi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar