Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@kartan e işte biri gözüye yaptığı genjutsu diğeri üflüyerek yaptığı teknik bunlar kendilerini beyenmiş ibiş tipler oldukları için özel isimle hitap ediyoalr tekniklerine
Mesaj tarihi:
bu ne yaa ucundan gosterdiler dogru duzgun bi action goremedık birkac hafta beklesemde hepsini birden mi seyretsem?Acıkcası bu bolum guzeldi ama kesmedi beni.

itachi'nin teknikleri hakkında verilen bilgiler dattabayo
tarafından mı eklenmis yoksa orjınalden mi ceviri?

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 11:18 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 11:19 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]valla o rasengan'ına da attı mı atmadı mı bılmıyorum naruto ıtachi'nin teknıgıne yakalandı galıba.

haftaya gene 1-2 dakıka kakashi team vs itachi
1-2 dakıka gai team vs kisame diye devam edecek galiba[/spo]

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 16:22 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lol viktor

[spo]yalnız ne varsa mighty guy'da var, adam çatçut ayak oyunuyla kaptı kılıcı. bakalım nasıl tekme tokat dövecek eheh[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Dövüste rock lee yalan oldu ona sasirdim.Kakashi itachiye "görüsün ne kadar bozuldu" derken neyi kastetti ki?Acaba itachi artik normal gözleriyle göremiyor filan mi,sadece sharinganla görebiliyor belki?[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]bir yerde itachi'nin sözünü yarıda bıraktı animede. Gözlerin ne kadar bozuldu diye sorduktan sonra Itachi şaşırdı ve sonra da You wouldn't have.... dedi kaldı. Hani acaba böyle olmasa sen çoktan ölmüştün falan mı demek istedi?[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]heh bence kakashi abimiz de mangekyo manyaklığında ustalaştı, oradan biliyor. zaten ondan dolayı bu sefer kendine güveni tamdı diye bir yorum getirebiliyorum.[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...