THiM Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]ben de tam tersini söyleyecektim ya. eğer o dördü itachiyi döverse hayal kırıklığı. sen git koskoca akatsukiyi herkesin gözünde büyüt, hatta 2 tane elemanın suratını gizle bunlar über güçlü elemanlar diyerekten, sonra da dayak yesinler[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]dayak yeme olayının olacağını zannetmiyorum en azından itachi için. Berabere kalırlar :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 cok fena spoiler vericem, kendimi zor tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gidip te mangayı okuyup artizlik yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]itachi dovusmiycek ojeleri daha kurumamis[/spo] [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 00:00 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 iyi de challenge rating denen bir hadise var. 4 kişi kızıl ejderha bile alıyor.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]Kakashide en az itachi kadar iyi bir shinobi. Yanlız itachi sharingan da kantorllü biçimde sahip nede olsa aile yadigarı =) Ama geçen sefer karşılaştıklarında kakashi diğerlerini kurtarırkenmi yemişti öylemi hatırlıyorum ne. Ayrıca itachi dayak yemez yerse sasukenin bi olayı kalmaz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 [spo]sasukenın bı olayı yokkı zaten guzel bölümdü işte özellikle paso flashback diyenlere cok pis cevap oldu bu arada itachi kisame ilişkisine hastayım direk mage/tank durumu[/spo] [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:04 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 [spo]Yalnız bu dövüşte kazandırabilirler Kakashi Team'i. Çünkü bi önceki dövüşte (Kakashi vs. Itachi) Itachi'nin bütün olayı bi ilüzyonmuş gibi bi hava vardı. Hazır jinchuurikiyi çıkarmak için chakralarını harcamışken, ilüzyondan başkası yalan olayı doğruysa kazanır Kakashi rahatça. Ya da Kakashi olmasa bile Sakura. Sakura'nın da ilüzyonlara karşı çok başarılı olduğunu çok defa gördük. Hatta ordaki Chiyo da çok eski bi ninja olduu için, ilüzyona karşı bi şey yapamayan bi tek Naruto kalır, dövüş de Kakashi Team'in olur.[/spo] edit: imla [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:30 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 niye shippuden konusunda tahminlerinizi spoiler ile yazıyorsunuz ki? (mangadan yazacak varsa spoiler pls) itachi'nin tek olayının ilüzyon olmadığını hatırlayın lütfen. kurenai'yi iki saniyede gg yapıyordu. ki yine o önceki savaşlarında kakashi seal yaptığını neredeyse göremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o ilizyon deyip geçtigin şey Mangekyo Sharingan ise ilüzyon demek komik olmuş. Açıklamak gerekirse: Itachi can use Tsukuyomi to transport them to an illusionary world where days amount to mere seconds in the real world. Because Itachi is in control of this world, he can torture an opponent in any way imaginable, leaving them crippled and in a state of mental collapse ki sakuranın Tsukiyomiden çıkmasının şansını %0.1 bile görmüyorum itachi 10 tane sakurayı yanyana döver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 oradan çıksa çıksa naruto çıkar bence ya yine saçma bir şeyler yapar osurur falan ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ayrıca mangekyö'nün naruto üzerinde nasıl çalışacağını merak ediyorum doğrusu. sharingan'ı olmayan birini öldürmesi lazım da, naruto'nun kyuubi'nin jinchuriki'si birşey değiştirir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 perşembe gecesi bi gelse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Luriel sonucta genjutsu ya diriyo ne kadar dojutsumu ne ( eye jutsu işte) olsada, sağlam kai her şekilde iş görür bence, hazırlıksız yakalanmadıktan sonra geliceğini bildiğin genjutsu zarar veremz kolay kolay. ayrıca itachi cok yalan bi olay böyle mal bişi ondan hayır gelmez, yakaladımı gai tek atar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 itaçiden nefret ediyorum ben. öyle kibirli bakış çizmişler ki, monitöre yumruklayası geliyor insanın. götüne bassalar tekmeyi pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 saske den iyidir allahtan uchiha klani denen bisey kalmadi hepsi bu ikisine benziyorsa itachi bunlari keserek hayirli bir is yapmis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o konuya bende katılıyorum hepside böle kıl hepside böle ibiş gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ya resmen hepsi şaringanım var çok pis GaRiZmAYıM AgAYıM modu. Çok bilmiş dombililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 benim fikrimce eger dispell edilebilir bişi olsa kakashi yemezdi o kadar onu çok üst seviye bişey oldugu için yeni yetme bebe dispelleyemez onu sakura gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 şimdi konuşmıyalım böle konuları sonucta mangayı okumuş insanlarız şurda azımızdan bişiler kacar kacmaz belli olmaz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Orochimaru'yu gorunce gotu ucuklayan Konoha Jounin'leri, Orochimaru'nun tirs tirs tirstigi Itachi'yi dovecek? Yok artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 itachide ero-sennin den tirsio ona bakilirsa ama orochimaru-b@p da jiraiya yi sallamiyor kimin kimden tirstigiyla karsilastirma yapilmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hayır işin komiği byakugan güya sharingan'dan üstün diye tanıtıldı ama en kuvvetli dalgalar sharingan'la kullanılıyor. neji byakugan'la birşeyler yapsa bari. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 05:27 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 [spo]byakugan sharingan'dan ustun olarak tanıtılmadı hatta sharingan kadar guclu olmadıgı soylendı Ayrıca İtachi ile Kisame Naruto'yu kacırmak isterken Ero-sennin bunları hapis etmisti ama İtachi bi sekilde bu hapisaneden kacmıstı Ero-sennin bile nasıl oldugunu anlamadıda bi rituel yaptı İtachi'nin ne cesit bir teknik kullandıgını anlamak icin İtachi sadece Sharingan kullanmıyor anlasılan bisey bisey "moon" ve bisey bisey "sun" teknikleri filan var adamda Hatırlarasanız dedıgım bolumde siyah alev vardı İtachi'nin actıgı delikte naruto dokunacakken Jiraya izin vermemisti[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar