Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bende beyenmedim ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 [spo]önceki haftadaki bölüm direk bos bi bölümdü bence. 20 dakikada zerre ilerleme yok. sakura nin kanguru yu iyilestiremeyeceğini zannedende yoktur heralde. gene dakikalarca naruto nun kucuk emrah edebiyati yapmasını seyrettik :p. p.s: movie icinde söyle söliyim. önceki ova larin dandikliğini göz önünde bulundurursak, 4. iyi olsa sasardim acikcasi :)[/spo] [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:08 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ova torrent link ulaştırabilir misiniz bi şekilde bihaberim ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 http://yhbt.mine.nu/t/nmovie3.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 filmi izlemedim henüz ama ne kadar gereksiz olduğunu tahmin edebiliyorum önceki trailerlardan. "ore wa ore wa ben de sana benziyorum aslında" diyecek kesin o çocuğa. 95% fillerda zaten içine canavar gömülmüş çocuklara aynı şeyi söylüyordu naruto. görmedim dememek için izleyeceğim gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 filmi bende beğenmedim.Boş bi konu, dandik düşmanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Filmi bilmiyorum da shippudenlerin fillerlardan çok iyi oldugu bir gerçek.Ve son bölüm yine bir fillera göre çok çok daha güzel.En azindan eskisi gibi 10 dk flashback yapmiyorlar ki bu çok çok çok daha güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 12 http://yhbt.mine.nu/t/ns012.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 satanixçiğim ellerin dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ya. Of. Lan. Bölümler çok kısa be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bölümler kısa ama uzun içinde 2 hafta beklemek ayrı ho$. böyle daha iyi bence ard arda çakıyor dattebayo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Anlaşıldı. 13. bölüm sadece aksiyon olacak. Of ki ne of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 dynun nedemek ^^ bu arada gai ftw hmm you are??? wtf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]off ya hep böyle zamanlarda kesmek zorundalar mı bari bir iki hareket görseydik de orda bitirseydi. bütün aksiyon önümüzdeki bölüm mü şimdi? artık 8-10 bölüm sürmesi lazım bu savaşın. bir de "chakrası narutodan kadar fazla" deyince gülmekten yerlere yattım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 evet önümüzdeki bölüm bomba olucak feci sabırsızlanmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 anca 5 bolum sonra baslarlar kapismaya. daha konusucaklar, atisicaklar, flashbackler olucak, bisiler aciklicaklar birbirlerine, daha var kapismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]gelecek bölüm gene uzun bir konuşma olur , diğer bölüm kapışma başlar , kapışma yaklaşık 2 episode alır. yani bu kapışma nerden baksan 5-6 episode alır diye düşünüyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]Klasik Naruto kapışması olcak yine bence. 7 bölüm falan yani sdffsd[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 su yasli teyzenin action ini cok merak ediyorum ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 neyse ki flashback'in suyunu çıkarmadılar henüz. bayağı aksiyona doyacağız gibi. :) [spo]maito gai adamım ya. "omayeeeee.. sen de kimsin?" dedi orada ter damlası bekledim herkesten ehu [/spo] [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:03 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]yalnız neji'de cool'luktan eser kalmadı. direk pıstı kaldı. ÇAKRAYA BAAAAk[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]En son Naruto'da gördüymüş bu kadarını bi de. Kisame vs Lee olmasın bu dövüş? Bikaç süper bölüm bizi bekliyo o kesin.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]gelecek haftadan goruntulerde kakashi sharinganlı gozunu acıyordu.Kafadan en az 20 bolum surer gıder bu aksıyon daha gaara'ı kurtarmaya calısacaklar [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]O iki psikopat sharingan lıya kalırsa iş uzun sürer. Itachi zaten bilimum teknikleri biliyo e kakashi de copy cat, süfer olcak :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]mangekyo sharigan'la perişan etmişti geçen sefer kakashi'yi, gai ayaklarına bakarak karşı durabilmişti ancak. gerçi yeni güçleriyle dört kişi dövemezlerse zaten ayıp olur.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar