Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]önceki haftadaki bölüm direk bos bi bölümdü bence. 20 dakikada zerre ilerleme yok. sakura nin kanguru yu iyilestiremeyeceğini zannedende yoktur heralde. gene dakikalarca naruto nun kucuk emrah edebiyati yapmasını seyrettik :p.

p.s: movie icinde söyle söliyim. önceki ova larin dandikliğini göz önünde bulundurursak, 4. iyi olsa sasardim acikcasi :)[/spo]

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:08 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
filmi izlemedim henüz ama ne kadar gereksiz olduğunu tahmin edebiliyorum önceki trailerlardan. "ore wa ore wa ben de sana benziyorum aslında" diyecek kesin o çocuğa. 95% fillerda zaten içine canavar gömülmüş çocuklara aynı şeyi söylüyordu naruto. görmedim dememek için izleyeceğim gene de.
Mesaj tarihi:
Filmi bilmiyorum da shippudenlerin fillerlardan çok iyi oldugu bir gerçek.Ve son bölüm yine bir fillera göre çok çok daha güzel.En azindan eskisi gibi 10 dk flashback yapmiyorlar ki bu çok çok çok daha güzel...
Mesaj tarihi:
[spo]off ya hep böyle zamanlarda kesmek zorundalar mı bari bir iki hareket görseydik de orda bitirseydi. bütün aksiyon önümüzdeki bölüm mü şimdi? artık 8-10 bölüm sürmesi lazım bu savaşın.

bir de "chakrası narutodan kadar fazla" deyince gülmekten yerlere yattım[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]gelecek bölüm gene uzun bir konuşma olur , diğer bölüm kapışma başlar , kapışma yaklaşık 2 episode alır.
yani bu kapışma nerden baksan 5-6 episode alır diye düşünüyorum.[/spo]
Mesaj tarihi:
neyse ki flashback'in suyunu çıkarmadılar henüz. bayağı aksiyona doyacağız gibi. :)

[spo]maito gai adamım ya. "omayeeeee.. sen de kimsin?" dedi orada ter damlası bekledim herkesten ehu [/spo]

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:03 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]mangekyo sharigan'la perişan etmişti geçen sefer kakashi'yi, gai ayaklarına bakarak karşı durabilmişti ancak. gerçi yeni güçleriyle dört kişi dövemezlerse zaten ayıp olur.[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...