Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

[spo]önceki haftadaki bölüm direk bos bi bölümdü bence. 20 dakikada zerre ilerleme yok. sakura nin kanguru yu iyilestiremeyeceğini zannedende yoktur heralde. gene dakikalarca naruto nun kucuk emrah edebiyati yapmasını seyrettik :p.

p.s: movie icinde söyle söliyim. önceki ova larin dandikliğini göz önünde bulundurursak, 4. iyi olsa sasardim acikcasi :)[/spo]

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:08 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

filmi izlemedim henüz ama ne kadar gereksiz olduğunu tahmin edebiliyorum önceki trailerlardan. "ore wa ore wa ben de sana benziyorum aslında" diyecek kesin o çocuğa. 95% fillerda zaten içine canavar gömülmüş çocuklara aynı şeyi söylüyordu naruto. görmedim dememek için izleyeceğim gene de.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]off ya hep böyle zamanlarda kesmek zorundalar mı bari bir iki hareket görseydik de orda bitirseydi. bütün aksiyon önümüzdeki bölüm mü şimdi? artık 8-10 bölüm sürmesi lazım bu savaşın.

bir de "chakrası narutodan kadar fazla" deyince gülmekten yerlere yattım[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ki flashback'in suyunu çıkarmadılar henüz. bayağı aksiyona doyacağız gibi. :)

[spo]maito gai adamım ya. "omayeeeee.. sen de kimsin?" dedi orada ter damlası bekledim herkesten ehu [/spo]

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:03 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...