Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi cok ozur dilerim tek kelimeyle, deli gibi utandım su anda, /sarcasm degil, hafızama sokiym, ilk elementleri anlatırken gosteriyordu sanmısım, cidden tekrar cok ozur dilerim herkesten :...
Mesaj tarihi:
Sawer said:

55

Çok güzel bölümdü ne zmndır Eğitim Bölümü Yoktu.Bu arada kakashiden başka 5 elementide kullanan varmı acaba?

Cevap

var evet ama animenin ileri bölümlerinde görüceksiniz

• Admin
Mesaj tarihi:
önümüzdeki haftadan itibaren fillerlar başlıyor umarım çok uzatmazlar.

Yeni Açılış//Blue Bird

[video]http://youtube.com/watch?v=kEvGEYSYX_c?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
dimi
1 ay once shinigami olan ichigonun once 2 liut seviyesindeki adami sonra gotei 13 un en psikopat 2 taichosunu almasi daha mantikliydi :p gazoz ulkesine besbin basar bounto fillerlar

en son baktigimda naruto rasenganla corba karistiriyordu
Mesaj tarihi:
öyle deme, ichigo'nun belli ki bir olayı var ama hikayenin o kısmına gelmediler detaylı açıklanacağı. gene bir ima vardı geçenlerde mangasında ona işaret eden. yoksa afro shinigami'nin dudağı uçuklamazdı ehe
Mesaj tarihi:
yanniz bu tipleri belli kishimoto cizmiyor cunki acilsita filan karaketrleirn yaninda filler karakterler acayip siritiyor cizim olarak

da bu defa bleach den taklit yapabilir gibi
kyubii nin filler karakterlerle bi alakasi var su elini buyuen ucube tip cikiyordu 54 de sonra kyubii cikiyordu introdada o tip ciktiginda arkada yondaime nin golgesi filan var

isallah kas yapciaz derken goz cikarmazlar cok riskli birsey yaptiklari
Mesaj tarihi:
Cidden fillerlar bu sefer güzel olacak gibi geldi bana da. Zira ana hikayeyle paralel gitmesi çok hoş olmuş. "Amaaan sırf filler" diyemiyoruz, çünkü ana hikayeden de parçalar görüyoruz. Umarım bu şekilde devam ettirirler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...