of bariz çok uzatıcaklar onun için intro yaptılarsa şöle bi bleach bounto arc gibi bişeye hazır olun gençler haha
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1
ya yeni intro'yu sevdim ben aslında, ama soyle dandik kotu karakterler yerine adam gibi akatsuki koysalarmıs super olurmus...
Shippuuden OP/ED leri Michi~ to you all dışında istisnasız çok kötülerdi. Bu gene biraz birşeye benziyor.
narutonun bleach den filler yapmayi ogrenmesi lazim
bounto fillerı cok tırttı, ondan cok daha güzel fillerları oldu narutonun
Bence bounto fillerinin başı sıkıcıydı ama ss e geldikten sonra çok güzelleşti.
o kadar tipsiz punkları tayçolara rakip koymaları gerizekalılık ötesiydi.
dimi
1 ay once shinigami olan ichigonun once 2 liut seviyesindeki adami sonra gotei 13 un en psikopat 2 taichosunu almasi daha mantikliydi :p gazoz ulkesine besbin basar bounto fillerlar
en son baktigimda naruto rasenganla corba karistiriyordu
1 ay once shinigami olan ichigonun once 2 liut seviyesindeki adami sonra gotei 13 un en psikopat 2 taichosunu almasi daha mantikliydi :p gazoz ulkesine besbin basar bounto fillerlar
en son baktigimda naruto rasenganla corba karistiriyordu
curry of life tır o ilk jirayalı filler komik fillerlr he cok kraldı
diğer tarafta emo luvo bounto&ishida *meh*
diğer tarafta emo luvo bounto&ishida *meh*
öyle deme, ichigo'nun belli ki bir olayı var ama hikayenin o kısmına gelmediler detaylı açıklanacağı. gene bir ima vardı geçenlerde mangasında ona işaret eden. yoksa afro shinigami'nin dudağı uçuklamazdı ehe
yanniz bu tipleri belli kishimoto cizmiyor cunki acilsita filan karaketrleirn yaninda filler karakterler acayip siritiyor cizim olarak
da bu defa bleach den taklit yapabilir gibi
kyubii nin filler karakterlerle bi alakasi var su elini buyuen ucube tip cikiyordu 54 de sonra kyubii cikiyordu introdada o tip ciktiginda arkada yondaime nin golgesi filan var
isallah kas yapciaz derken goz cikarmazlar cok riskli birsey yaptiklari
da bu defa bleach den taklit yapabilir gibi
kyubii nin filler karakterlerle bi alakasi var su elini buyuen ucube tip cikiyordu 54 de sonra kyubii cikiyordu introdada o tip ciktiginda arkada yondaime nin golgesi filan var
isallah kas yapciaz derken goz cikarmazlar cok riskli birsey yaptiklari
56 güzel gidiyorken filler'a bağladı. meh..
sipeşıl bölüm varmış 8 mayıs'ta, çok lazımdı. :/
sipeşıl bölüm varmış 8 mayıs'ta, çok lazımdı. :/
- Admin
56
Valla bence çok güzel gidiyor filler,eski naruto bölümleri gibi.
Cidden fillerlar bu sefer güzel olacak gibi geldi bana da. Zira ana hikayeyle paralel gitmesi çok hoş olmuş. "Amaaan sırf filler" diyemiyoruz, çünkü ana hikayeden de parçalar görüyoruz. Umarım bu şekilde devam ettirirler.
oy oy cok guzel gidiyo yahu iyi iyi.
56
asuma sarunun cocuğuymuş vaybe, benzetirdimde aklıma gelmemişti hiç, pey pey pey. Narutoda coştu zaten
Filmi izleyen varmı ? Çıkalı 2 saat olmuş
http://a.scarywater.net/db/nsmovie.torrent
http://a.scarywater.net/db/nsmovie.torrent
sublimi bu?ben mininovada çok gördüm hatta bi kaçtanesi 6gb boyutunda dvdlerdi ama hiçbiri sublı değildi?
Dattebayo RAW veriyormu ?
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar