Kartan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Uzuun bir süre vermiyoruz yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 iyi de virus, başka grup sublamıyorsa bunun nedeni zaten hızlı ve yeterince kaliteli birinin yapması. db yapmazsa naruto & bleach subsız kalmaz yani, dünyanın en popüler iki anime'i halihazırda. perşembe çıkmaz cuma filan çıkar en kötüsü. amatör yaklaşım normal, db'nin kızdığım tarafı profesyonel edalarında takılmaları. yapmıyorlarsa yapmasınlar, böyle "artık bıraktık" deyip iki gün sonra geri dönünce başkaları yapacaksa da yapmıyor nasılsa tekrar yaparlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bende dbden hoşlanmıyorum anbuyu ve animeonei ozluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 db gene troll atmıs bu adamların espırı anlayısı cok komık!!! gercekten bu arada nıye anbu naruto yu sublamayı bıraktı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 DB Naruto 45 zomgin görüntüsü çok kötüydü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 evet, zomg hakikaten zomg dedirtti eheh masakari, abd'de lisansını aldılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sam said: evet, zomg hakikaten zomg dedirtti eheh masakari, abd'de lisansını aldılar çünkü. rofl, buna içerim işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 öeh codec berbattı ne bu böle be en olmadı sorensonla compresslesinler yahu bölüm iyimiş yalniz ama cizmişler bol bol ciziktirmişler, cokta acı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Acı bitti gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 zomg gerçekten rezil bi sub çıkarmış. Bazı yerlerde söylenenleri yutmuş, bazı yerlerde de tamamen alakasız çevirmiş. Şu an internetim yavaş çalışmayaydı da, adam gibi DB indirip izleyeydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 DB Naruto 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 SASKE KUUUNN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Rapid 1 Rapid 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ichida uryuu seslendirmesi sayesinde biraz antipatim azaldı adamın sesine. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 nasi bos bi bolumdu ama sonu oh may gad dedirtti 1 hafta bekliycez simdi 47 yi uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oh oh şahane gidiyo edit: bleach'nın paso aynı tip aksiyonundan sonra cok iyi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 shippuuden başlarken verdikleri spoiler bölümüne az kaldı galiba. yani sasuke naruto karşılaşması pek uzakta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yalnız orochimaru savasındaki(onceki hazırlık falan da dahil) gibi 10 bolume bile yayabilirler aradaki sureyi kafalarına eserse eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben acıkcaıs oldukca memnunum temposundan anime'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yaymazlar heralde 10 bölüme ya o kadarda hayvan değillerya. ben en fazla 3 bölüm sonra gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 YAAAAAAAAAAAAAAAAAA AYIP AMA YAAAAA ne guzel izliyorduk sonunda saske cikti KARIZMAYIM ULEN BEN HEPINIZ EZILIN HAYRAN KALIN BANA cizimleriyle migdem bulandi ne guzel saskesiz 46 bolum gittikten sonra bu yapilirmi beaah ayip ya 4-5 hafta daha gider bu sonra saske merkezli sipuden baslayinca birakirim ulan sonudnaki omake bile saske olmus ya haftaya saske devam edicez diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben lee gelsin arkadan yetissin yardım etsin biizmkilere istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 evet ya ben de shikamaru, lee , kiba, neji falan istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hinata isteriz! çok az gösterdiler önceki bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Spoiler! Yeter ya! Her seferinde Virüs ün yeni bölüm linkine veya tartışmalara bakmak için girdiğimde spo görmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar