dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet naruto nun karizma yaptığı sahne süperdi ama hinata kadar süper değildi :D bu arada choji aynı babası olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 içlerinde en az shikimaru değişmiş bence hatta nerdeyse aynı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 değişmeye üşenmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 çok güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Naruto'da artık cool hareketler yapmaya başlamış heh.Bir de artık dattebayoo!!1 diye bağırmıyor,ilginç geldi bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 karizma yapmadan hemen öcenki cümlesi dattebayo ile bitiyodu =) hala dattebayo ekliyo cümlelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ne zaman o kadının seslendirdiği bir char duysam dattebayo beklmeye başlıyorum ister istemez. en son monster'da dieter'le yaşadım bunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o kadın başka kimleri seslendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 O kadın derken Junko Takeuchi Bilinebilecek rolleri: Hunter X Hunter - Gon Monster - Dieter Bunun dışında yugioh ve Dijimon falan var ama o animelerden kimsenin tanıyacağını sanmıyorum. Yok ben proyum alayını izledim falan diyorsanız alın link bakın hangi rollerini biliyorsunuz ;> http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=2130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 naruto nun movie 4 ne zaman cıkıcak bilen war mı acaba ? yada cıktıda ben mi bilmiyom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sinema çıkış tarihinden 6 ay sonra gelir genelde anime dvdleri. 4. Movie üstüne 6 ay ekle hesapla ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @cüce,kastettiğim dattebayoo diyerek bağırması,her türlü çıkışı yapması idi.Yoksa dattebayosuz bir naruto düşünemiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 claymore'da noel'i seslendiriyordu ayrıca son zamanlarda yayınlanan animelerden duyduğum. 1-2 yerde daha duymuştum ama hatırlayamadım şimdi. bizim oya küçümen gibi ya erkek çocukları ya da tomboy kadınları seslendiriyor genelde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 33ü izledim şimdi. oha dedim hinataya dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kaede said: O kadın derken Junko Takeuchi Bilinebilecek rolleri: Hunter X Hunter - Gon Monster - Dieter Bunun dışında yugioh ve Dijimon falan var ama o animelerden kimsenin tanıyacağını sanmıyorum. Yok ben proyum alayını izledim falan diyorsanız alın link bakın hangi rollerini biliyorsunuz ;> http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=2130 fma'dakileri de bi kadın seslendiriyo diye biliyorum ama bu kadın mı bilmem... edit: imdb'den baktım simdi yokmus oyle birsey kotu yazmısım =)... bu arada imdb'de fma nın sayfasında edward elric le alphonse elric cok asagılarda cıkıyo listede nedense, 9 episodes yazıyo yanında sacmalamıs iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 asiginim yaninda olamasamda hinata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1 bölümde gördük sadece :/ Shinonun tripleri çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 shıno part 1 de agır abı modunda oldugundan shıppuuden dekı hali garıp geldı fılozof emo olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 akamaru manyak olmuş:Dbi tek ino yu göstermedıler galba? zate oda çok yan karakter olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 choji tek attı zaten kaplanlara bittim ben orda, direk tank olmuş choji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ino ciktiginda buyuk ihtimal doktordan firca yicem yok yeni burundan ameliyat olduk kaldirmaz bunye oyle bir kanamayi dsafsdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yook beB)-her zmn için sakura daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ı-ıh. pembe saça tav oluyosun. yanlış yoldasın. gel bizim hinata fan club'a katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hinatafanları yaşadı. bir iki bölüm sonra gene hinata şov var. ondan bir iki bölüm sonra gene var. süper (:D (:D (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 nerden bilyosun? boşa umutlandırma bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar