Kartan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tamam geçme mangaya,ama şu anda manga olayı sonlansa en az iki yılı var animenin tamamlamak için,o kadar geride.Mangaya başlamadan önce aaa,oo dediğin olaylar mangada devede kulak kalıyor :/ Biraz hızlansa çok iyi olur anime ama imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 e bize iki yıl filler izlettikten sonra aynı hezimet bir daha yaşanmasın istiyorlar herhalde. :P evet 135-220 arası hep filler, 135'e gelince kendin karar verirsin gerçi nasıl istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yok o bu değil de Dattebayo bi gün elimde kalcak ondan sora hiç çıkmıcak Shippuuden ondan çekiniyorum. Ne bu kardeşim. NBi çıkıo bi çıkmıo. Manga desen okudum bi yerden sora hareketli olmasının daha çok zevk vereceği kanaatine vardım. Bilemiyorum yani. Bu arada ben fillerların hepsini izledim, pişman filan da değilim. Ha arada bazı sıkan bölümler olmadı değil ama yine de izledim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 soran olursa naruto için ayda 1 çıkyıo diyorum ben zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kartan said: ...şu anda manga olayı sonlansa en az iki yılı var animenin tamamlamak için,o kadar geride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Vlla yalan yok manga'sını hiç okumadım.Direk animesiyle girdim Naruto'ya XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya Yeter artık nefret ediyorum Dattebayo dan hane 8 inde çıkıcaktı.Aynı zamanda 2 hafta bekliyoruz ve tek bir bolummu cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Çıktı zaten. Japonya'da yayınlandı diye biliyorum ben. Yakında sublarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4 saatten az oldu cıalı japonyada gece 2 gibi koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 AT Naruto Shippuuden 33 DB daha cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 db yayınlamıcaz dıyo narutoyu amerıkadakı yazarlar grevı yuzunden kafamı buluyorlar gene lınk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 said: Bleach and Genshiken are not affected due to the fact they are both written by North Korean writer Kim Jong-il, who only belongs to the WGOSCC. rofl, kuzey kore diktatörü oluyor o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 [YHBT] LOL her seferinde yiyor millet su DB nin trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahahaha koptum ya nası super bi girişti o öle ya kahkahalala güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 DB 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 YHBT = You Have Been Trolled Bas bas torrent isminde de diyor hemde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 HİNATAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Shino ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ehe hoştu ama gene çok yayıyorlar, bu arada SAI bana SAsuke ve reI ayanami çağrışımları yaptı metroseksüel emoluk ve gülmeyi bilmeme tribiyle şu ana dek.. (:P) ve evet hinata'yı daha çok görmek istiyoruz filler jutsu'suz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eğlenceli bi bölümdü. gai gene bombayı patlattı ilk sahnede.orda hareket ederken bi ara kakashinin boynunda kütürt diye bi ses geliyo orda yarıldım. birde shinoya koptum yaa. adam çok bozuldu narutoya valla. ee o kadar kapanırsan baban bile tanıyamaz seni(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Herşeyi geçtim de kısa geldi bana bölüm.Gerçi hep öyle anlarda kesiyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Aradaki bir iki bölüm hariç, çok uzun zaman sonra naruto dan yine eskisi gibi keyif aldım bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu arada narutoda karizma yapmayı öğrenmiş jirayadan. eskidende yapıyodu artık kontrolllü yapabiliyo =) choji'nın tipini cok sevdim bu arada, super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla hinata da taş olmuş:D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sen ne diyosun ya. hinata sipesyal bölüm istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar