Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 valla neredeyse ilk defa iple çekiyorum naruto'yu, hinata ve rock lee'yi bol bol görürüz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gai. ileriki bölümlerde tek görmek istediğim adam. edik: ya gai nin narutoda ilk çıktığı episode da kaplumbağa summonlamıştı. abi nerde o kaplumbağa? o da mı orochimaru ya kaçtı? hadi be oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 lee gelsede şöle bi coşsak gülsek dolu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 sanırım raw version torrente düşmüş. japoncasına güvenen varsa indirebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 SenariouS RAW izliyor, anime izleyerek Japonca öğrenen adam, kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 4 agustos'ta 4. fılm gelıyomus [spo] http://youtube.com/watch?v=9Oym4A0sF_k naruto yattara :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o değilde 3. filmi hala cevirmediler ona yanıyorum ben, pek şahane sahneleri var filmin tahminnen rock lee içeren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 10. bölüm çıktı bu arada. Bunca zamandır çifter çifter izliyoruz, kısa gelicek şimdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aa çıktı mı. hobaaa. kahv koyim, cips alıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Valla ben bu sefer efektleri baya beyendim. Güzelleşiyo ciddi ciddi. Kısa geldi bölüm tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Kotam doldu kafeye gidip indirmem lazım. oof of. net limiter 2 gm kota gösteriyo, telekom 4. anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben baya beyendim 10. bölümü ama dediginiz gibi çok kısa geliyo yaf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 indiremedim hala. ağzım sulanmıi şekilde bekliyorum. kOTAA!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 4. filmde naruto ölüyormu? hadi be. yapma yav : / edik:yok be abi bişeyi vardır onun , ölmesin lan anime biter yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hinata sürdürebilir. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yok abi naruto ölürse nolur ya. tadı tuzu kaçar anime nin. hiç düşünmemişlermi. Narutosuz naruto animesi h1m1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 4. ova shippundenden önceki o 1 senelik ara icinde geciyormus. eğer shippundende izlediğimiz sarı sacli, turuncu giysili, rasengan manyagi eleman naruto değilse ölebilir doğrudur :P. p.s: 40 dakikalik gösterime aliştiktan sonra 20 dakika hakikaten kesmiyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 neji etek mi giymiş 10 da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ilginç bir kıyafeti var ama yakışmış bence. neji'm baygın gözlüm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 oh oh lee de geldi gai de geldi pek şahane oldu (sanki böle bilmiyomuşum gibi yapıyom gelceikleri daha bı heycanlı oluyo waoov falan dıyorum gorunce) ama şippudende cok feci yerlerde bitiriyolar insan fena dumur oluyo lan lan lan diye kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bölümü beğendim. kısa geldi evet. neji, tenten gayet güzel olmuş. temariyi süt dökmüş kedi gözleriyle çiziyorlar garibime gitti. öok fena yerde bırakmışlar. bi kötü oluyosun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 olay akışları değişiyor bayağı shippudende. manga ile tam uyuşmuyor. galiba o etkiyi bırakmak için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yoo aslında uyuşuyo yanıu en fazla sahneleri bi ileri iki geri 3 ileri dieyr yer değiştiriyoalr o kadar. ha cok edepsiz eyrlerde kesiyolar orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yalnız akatsuki palpatine'den öğrenmiş hologram sanatını besbelli. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar