Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ne cabuk bıttı anlamadım sonlara dogru rock lee ve nejı arasında gecen dıalog fecıdı son olarak nejı den bır alıntı ıle bıtırmek ıstıyorum bu mesajımı no hell no! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Viktor said: aksine animeyle alakasi olmiyan butun tipler naruto izliyor saske hastasi tiplerin nerden ciktigini saniyorsunuz X3 bulamassan yada galaksinin en buyuk arsivcilerinin eline dusersen OM at yardimci olurum tamami var bende ya valla ben de toplasan 2-3 tane anime izlemişmidir düzgün. Ben de yabancı olarak başladım Naruto'ya ağır geldi, o yavaş ilerleyen temposu , anime muhabbetleri yok sen şöle yaptın ben böle yaptım . ve her saniye flashbackler falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Benim el sıkışma anı çok hoşuma gitti. Ayrıyeten Sai'yi de ilk kez görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Death Note izliyodum sonra düşündüm daha hareketli ekşın bişeyler izliyim ben öyle istiyorum dedim. Öncesinde bi Miyazaki abiye hayranlığım olduğundan onun filmleri su gibi zaten aklımda.. mononoke vs. lakin aradığım buymuş şimdi bir bölümünü izledim. aradığım bu tadda birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soluksuz action istiyorsan bleach izle direk narutoda action olmiyan veya hikaye akisi uzasin diye acayip yavasliyan cok bolum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Aksiyon sahneleri genele vurunca az gibi gözükse de başladığında kolay kolay bitmiyor.Sasori savaşı 7 bölüm sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bleach'e baktım yani narutoya başlamadan birsürü birşeylere baktım aklımda bleachte var sırasıyla diye düşündümde önceliği narutoya verdim kafamda. ama saolun genede öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 32. bölümde züperdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Geliyor geliyor Hinata sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geri kalan tüm bölümlerde hinata olsun. animenin adı hinata ve narutoları olarak değişsin. hinatanın çizimlerinde 2x eleman çalıştırılsın. bi de onun seslendiren kim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 guy'ın sahnesi bitirdi benı ya koptum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 neji derken arkadan da biip bip kamyon sesi güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 nejinin ses tonu bitirdi zaten orda ahaha. "KOTOWARU" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Orada seslendirmeler ve sesler mükemmeldi heh -Neji...(biip) -Oh,hell no!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bu bölüm dönerler diye bekliyodum da iyice abartmışlar hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu Sai kim,ne,onu merak ediyorum ben de.Neymiş o artistik skiller filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bence hafif kırık bu sai. gay gibin ipne gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Var bi nonnilik galiba. Bi de emo falan çıkmasın bu Sasuke gibi? Adamın biri buna "düzgün gülümse, böyle yalandan olmasın" dediği zaman "hacı ben hayatım boyunca hiç duygu hissetmedim" lafını duyunca o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 giydiklerinde hayır yok yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yok saskeden beter olamaz. *arkadan "you are my friend !11" müziği girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 saske demeyin abi vallahi gıcık kapıyorum. şöyle içten bi eleman olsa babacan bi adam. ayrıca kış gelse göbeğini kapatacak bişeyler giyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 umarım gay değildir ya, itachi den sonra bu seri bir gay daha kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 itachiden once erochimaru var :3 flaming gay direk fag in allahi yilan fetisisti akatsuki zaten gay organizasyon uamaclari genc yakisikli cocukalri jinchuuriki bahanesiyel kapatip taciz etmek erochimaru da takmis saske kun saske kun yanindaki dortgozde erochiamru ya asi ktam ask ucgeni iste yaoi yazma niyeti varmis kishimotonun saske erochimaru itachi filan bunlari yapmis sonra anrutoyu yazinca ziyan olamsinalr diye dahil etmis hikayeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gıcık karakter ihtiyacımızı yeterince karşılar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sai yi sevdim ben neden akilli adam "Dont compare me with a #@$!@% like sasuke!" cumlesi ile kalbimde yerini kapti saske nin gercek karakterini (bi dakak karaktersizdi lan bu ne akrakteri) goren herkese saygim vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar