Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahah efsane olmuş 26. bölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 25. bölüm çok bostu. [spo]Bir tek sasorinin aslinda kukla oldugunu ögrendigimizde ugramamizi bekledikleri dumurla tüm bölümün geçecegini düsünmüsler.Ama hep kursagimizda birakiyorlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sasori iyidir, sasori güzeldir, sasori güçlüdür sasori duygusaldır vs. :P hele bi sabır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sasori dengesizdir demen lazimdi. Yani sabir derken biraz daha mi flashback var demek istiyorsun? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tadı kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Naruto saçmalama ötesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 izlemeyin babo zorla mı indiriyolar =) Bizim bi arkadaş var küfrede küfrede izliyor. Ne yoruyorsun kendini dedim dünyada 1 anime mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Umut işte.. 1 buçuk yıldır shippudeni bekleyip bu kadar dandik çıkınca. İnsanlar bi anda bırakamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Movielere bitiyorum ama çok duygulanıyorum gaza geliyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 tabi abi ev işlerinde annem kage bunshin no jutsu kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 spawn durumu guzel ozetlemissin. biz en son kufrede ede bitirdik. ben mangayı indirdim sonra okudum . bastan alısamadım 10 bolum sonra filan manga tatlı geldi artık ordan devam shippudeni bitirdim 1 yıl sonra ceker izlerim artık zaten shippudende 60 bolum mangada ancakl 1-2 bolum ilerlemesi demek kaybımız yok.acımız kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: 60 bolum mangada ancakl 1-2 bolum ilerlemesi demek kaybımız yok. hadı her bunu dedipinizde dönüyrum bakıyorum ama öle değil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 cuce bak , bak cuce bak , herkes kor sen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ha super biriymişsin sen ok anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 http://www.dattebayo.com/t/ns026.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 diyebileceğim tek şey: naruto'nun gelmiş geçmiş en iyi bölümüydü. ekleme: tekrar izledim ve düşüncem değişmedi halen, helal olsun cidden güzel yapmışlar. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 05:48 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hakkaten güzeldi çok fena spoiler: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 [spo]Kuklalar dövüsü inanilmazdi, 10 vs 100[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 [spo]kuklaların daha iyi dövüştüğü kesin shinobilere göre[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Deidara kaç,naruto tut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yalnız yapılabilecek bir başka yorum da kankurou bu işleri bıraksın, fersah fersah gerisinde çocuk bunların ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu bölümede mazeret bulucakmsınız ya... ayıp yanı mangacılar [spo]hayır okudunuz dımı mangayı bakın orda sakuranın dövüşü bitince kakahsi numarasını yapıyo yanı deidra kacıcak naruto kovalıycak kacarı yok bunun ok?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu kadar şeyden sonra ağzıyla deil başka bi tarafıyla kuş tutsa nafile cüce. Kaldıki bölümde o kadar süper bi bölüm deildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ve önümüzdeki bölümde sasori dötünde sakladığı über kuklasıyla sahalara geri dönüyor. of yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar