Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

shippuuden naruto'nun hiçbir zaman olmadığı kadar iyi hele çizim filan olarak, iğrenç olmuştu naruto'nun çizim kalitesi 135'ten sonra. yıldırım çakan bir paint'ten fırlama eleman vardı ki bana verseler ben bile çizerim o kadarı.

flashback zaten hep naruto'yu kemiren bir sorun, onları çıkar eski naruto rahat 50 bölüm kısalır. hala iniyor bu haftaki ama geçen hafta kadar güzelse yeterli gayet, çevirip çevirip izlemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Filler ın Çizim kalitesinden Bahsetmiyorum Tabikide o örnek Yersiz..
1 ci sezonuda manga dan sonra izledim.. 2 ci sezonda o şekilde, Fakat bariz fark var aralarında olay gelişimi açısından.

Bir çok arkadaşım izlemeyi bile bıraktı. Zamanında gerçekten sevdiğim bi anime olduğu için takip ediyorum. Ama ben 1 ci sezonda aldığım zevkin çok azını alabiliyorum shippuden de.
Sosyal ağlarda paylaş

Neresi iyi anlamadım ki , 2 bolum birden veriliyor ve daha once de kac bolum dur suren battle sonuca varamıyor, bir flashback aynı bolumde 4 kere veriliyor nesi iyi ha? 23 dakka bolumun baslangıc ve son muzigi cikarilinca 16dk kalıyor onunda 6dk sı flashback 10dk , 10dk 10dk nereye kadar gidicek bu anime?mangasında ortalık karısıyor biz daha daidaranın arkasında kosturuyoruz. sasori battle i esek tam seviniyoruz aksiyon gorucegiz diye caaat flashback. ee yettin ama.. yapıcaksanız dogru duzgun bole olmaz . narutonun sasukeyle kapıstıgı battle i shippudende 10 bolumde izlerdik ..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok gereksiz ayrıntılar ekleyip bölüm süresini uzatıyorlar.Manga olmayan konuşmalar ve sahneler çok fazla.Yinede 10-15 arasındaki bölümlerden daha iyi olmuş bence 22-23.Bu arada Sakura sonlara doğru gaza geldiğinde çalan soundtrack'in adını filan bilen var mı.Daha çıktığını sanmıyorum doğrusu ama.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hiç daha bastan kötü dogan yok mu?

iyi de animelerin güzelliği burada zaten, kötü karakterlerin bile bir geçmiş, nedeni olur çoğu zaman. beni anime izlemeye çeken başlıca nedenlerden biri buydu. zaten batılıların yaptığı filmdi, diziydi bunların ekseriyetinde kötülerin motivasyonu ya sonsuz güç ya sonsuz para filan tümden havada karakterlere doymuşuz.

[spo]ben çok beğendim sasori'nin geçmişini, hatta kakashi'nin babasına bağladılar olayı ki daha da anlamlı bir hal aldı chiyo'nun önceki dellenmesi filan

ha bu arada sasori usta tahmin ettiğim gibi terminator çıktı eheh, sibernetik organizma olmuş

yalnız insan kukla olayı çok güçlüymüş be, en güçlü tekniklerini filan kullanabilmesi o kişinin. anlamsız değilmiş hiç[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

human puppet olayı orochimarunun hokageleri kaldırmasına benziyor biraz. gayet süper bölümdü ,flashbackler de gereksiz değildi. sadece sakura orda zehirli duman solurken yanda şebelek bi naruto portresinin cıkması komiğime gitti:D

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:01 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

e garaa var garaanın babası var, sasori var.

garaa sakat biri naruto adam ediyo cocuğu.

bu arada neresi o 16 lık dakkada 10 kez flashback merak ettim,
kinaye yaptığını farz ederek soruyorum aynı flash beck nasıl 10 kere var?

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:57 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...