Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 shippuuden naruto'nun hiçbir zaman olmadığı kadar iyi hele çizim filan olarak, iğrenç olmuştu naruto'nun çizim kalitesi 135'ten sonra. yıldırım çakan bir paint'ten fırlama eleman vardı ki bana verseler ben bile çizerim o kadarı. flashback zaten hep naruto'yu kemiren bir sorun, onları çıkar eski naruto rahat 50 bölüm kısalır. hala iniyor bu haftaki ama geçen hafta kadar güzelse yeterli gayet, çevirip çevirip izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Filler ın Çizim kalitesinden Bahsetmiyorum Tabikide o örnek Yersiz.. 1 ci sezonuda manga dan sonra izledim.. 2 ci sezonda o şekilde, Fakat bariz fark var aralarında olay gelişimi açısından. Bir çok arkadaşım izlemeyi bile bıraktı. Zamanında gerçekten sevdiğim bi anime olduğu için takip ediyorum. Ama ben 1 ci sezonda aldığım zevkin çok azını alabiliyorum shippuden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Neresi iyi anlamadım ki , 2 bolum birden veriliyor ve daha once de kac bolum dur suren battle sonuca varamıyor, bir flashback aynı bolumde 4 kere veriliyor nesi iyi ha? 23 dakka bolumun baslangıc ve son muzigi cikarilinca 16dk kalıyor onunda 6dk sı flashback 10dk , 10dk 10dk nereye kadar gidicek bu anime?mangasında ortalık karısıyor biz daha daidaranın arkasında kosturuyoruz. sasori battle i esek tam seviniyoruz aksiyon gorucegiz diye caaat flashback. ee yettin ama.. yapıcaksanız dogru duzgun bole olmaz . narutonun sasukeyle kapıstıgı battle i shippudende 10 bolumde izlerdik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Birsey dikkatimi çekti,bu haftaki iki bölümün ilki sanki biraz daha kalitesiz çizilmisti?Bana mi öyle geldi anlamadim,geçen haftaya göre sasori vs çok basit çizimliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 mangasınıda okudum ordada her sayıda budnan fazla ilerlemiyo ki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Çok gereksiz ayrıntılar ekleyip bölüm süresini uzatıyorlar.Manga olmayan konuşmalar ve sahneler çok fazla.Yinede 10-15 arasındaki bölümlerden daha iyi olmuş bence 22-23.Bu arada Sakura sonlara doğru gaza geldiğinde çalan soundtrack'in adını filan bilen var mı.Daha çıktığını sanmıyorum doğrusu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 haaaaaaayıııııır indirdim dosya bozuk dedi ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 acını paylaşıyorum. ayrıca baya güzel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben de sabah 276 mb dosyayı indirdim hem de 55le falan çekti. %98de net kesildi lol. sonra rmvb indirdim. güzeldi bölüm ama yine pek bi ilerleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arıza elemanların hepsi sand ten çıkıyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 O degil de kötü adamlarin hepsininde mi acikli geçmisi olmak zorunda,ne böyle?Hiç daha bastan kötü dogan yok mu? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 orachimaru var işte esas kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: arıza elemanların hepsi sand ten çıkıyor nedense.. nedeni yok normal , sound village orochimaru tarafından kurulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sand? sound? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: Hiç daha bastan kötü dogan yok mu? iyi de animelerin güzelliği burada zaten, kötü karakterlerin bile bir geçmiş, nedeni olur çoğu zaman. beni anime izlemeye çeken başlıca nedenlerden biri buydu. zaten batılıların yaptığı filmdi, diziydi bunların ekseriyetinde kötülerin motivasyonu ya sonsuz güç ya sonsuz para filan tümden havada karakterlere doymuşuz. [spo]ben çok beğendim sasori'nin geçmişini, hatta kakashi'nin babasına bağladılar olayı ki daha da anlamlı bir hal aldı chiyo'nun önceki dellenmesi filan ha bu arada sasori usta tahmin ettiğim gibi terminator çıktı eheh, sibernetik organizma olmuş yalnız insan kukla olayı çok güçlüymüş be, en güçlü tekniklerini filan kullanabilmesi o kişinin. anlamsız değilmiş hiç[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 muziklerde topardı kendini bu arada oda guzel bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet, o iğnelerle bullet time müziği filan güzel uymuştu. yeni müzikler ekliyorlar devamlı anlaşılan, eskisi gibi 220 bölüm aynı şeyi dinlemeyelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 human puppet olayı orochimarunun hokageleri kaldırmasına benziyor biraz. gayet süper bölümdü ,flashbackler de gereksiz değildi. sadece sakura orda zehirli duman solurken yanda şebelek bi naruto portresinin cıkması komiğime gitti:D [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:01 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya eskidende yenı muzikler vardı aslında, yanı her sezona yenı soundtrack koymuslardı ama filler için yenı muzik yapmadılar, orjinal bölümlerim muzikleri vardı farklı farklı, hah şimdide öl oluyo ne guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 16dk lık bolumde 10 kere faynı flashbacki seyredipte guzel bulanlara saygı duyuyorum. soylenecek soz yapılcak bisi yok. cuce orda sound demek istemis ama sand yazmıs arkadas heralde , sand tan kotu eleman bir sasori var baska yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 e garaa var garaanın babası var, sasori var. garaa sakat biri naruto adam ediyo cocuğu. bu arada neresi o 16 lık dakkada 10 kez flashback merak ettim, kinaye yaptığını farz ederek soruyorum aynı flash beck nasıl 10 kere var? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:57 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 cinlik fikirlilik yapiyim ters koseye yatiriyim hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 e sende abartyım camur atıyım yapışsın diyosunki, bide incedem laf sokuyosun ayıp ama neyse. şippuden guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 flashbackin nesi kötü ? hadi naruto serisinin içinde olan sahneleri flashback yapsalar neyse dicem o bayar. ama adamlar sonuçta sasorinin geçmişini koymuş, konuya renk katıyor. illa hep aksiyonmu olcak? adam nedir ne değildir onu öğrenelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet soylenenlerin anlasılamaması gercekten kotu. Flashback kotu degil , aynı flashback in 3 - 4 kere bolum icine konulup kısıtlı olan zamanın oldurulmesi kotu.kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar