ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu lafları unutmayın :) hm [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:03 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 harbi sasuke paint de çizilmiş adshhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla sasori usta ilk defa takdirimi kazandı bu bölümde, evet sasuke'den kat kat daha havalı kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo]Eski bölümlerde Sam'in dedigi ile ilgili garip bir ipucu vardi,Sasori Kankurou'nun zehir bulutundan hiç etkilenmemisti.Yoksa?...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo]evet o da var, geçen gün tekrar seyrettim o bölümü ve garip gelmişti bana. yoksa sasori usta terminatör mü?! :o[/spo] [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 12:51 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo]hehehe spoiler verimmi:P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok sağol, eylül'e kadar anlarız herhalde ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Puppet olayini sevmesemde sasori iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi ben dayanamadım, mangaya basladım :) bu arada o kadar bölümü izleyen biri olarak patide naruto threadllerimi daha yeni görüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 belkide narutoda en çok güldüğüm sahnedir spoiler olayı. hala düşündükçe gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cok güzel bağlanmış bi yerdi ebnce orası, hanı dövseler kakashiyi olmıycak, e dövemeseler başka olmıycak, ben muthemelen sennen goroshi yapıcak diye bekledim, nerdeyse yapıyodu ama ucuz yırttı kakashi sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kakashi'nin tavan yapmis karizmasi düserdi biraz o hareketi yeseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yaşasın calışkan japonlar yaşasın, special episode öleeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://www.dattebayo.com/t/ns022-023.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 peki utorrentle 2 saatir hiç ceemiyen bi tek benmı varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 çektim izledim. izleme zaten cüce. pek ..ımmyani ne desem şimdi. 40 dakkalık bölüm değil de 10 dakkalık gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 elimiz mahkum izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 [spo]bol action var ama sonu yine biyere varmıyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bu bolumde acıların cocugu sasori olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 [spo]Bana ne Sasori'nin geçmişinden ya. Şöyle emo tiplere sinirim zaten sdffsdfsd Bölüm güzeldi ama, gazdı baya. Sakura'yı da ağlak, hiçbi şey beceremeyen tip olarak görmekten bıkmıştım. Hala öyle sayılır da, daha iyi şimdi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 animesi ni izlenmiycek hale getirdiler , yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gayet süper bölümdü ya alla alla nesi izlenmiycek oldu ben onu anlamaıdım şimdi nese guzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Gayette 1 ci sezonun havası, Zevki yok.. Özellikle manga okuduysan anlarsın. Hikaye ilerlemiyo gibi bişey, Flaskbacklerle rezil ettiler animeyi. Çizimleride Beğenmiyorum bu sezondaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben baya beklentiye girmiştim, sasori savaşı biter , deiararayı da naruto yer süper bölüm görürüz diye de, çok büyük beklentiye girince öyle geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar