Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 [spo]herşey bir yana da o kadar övdükleri sasori usta zehirli iğne atmak dışında bir halt yiyemedi, gaara ile o boğuşsaydı nasıl tokat yerdi belli değil. ondan daha tehlikeli (şemsiyelerden yağmur gibi iğne yağdıran bir tip vardı 25-30 civarı) birini one shot yapmıştı ehu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 [spo]abi adam kuklaya o sırada ne monte etmişse onu atıyo işte, kuyruğu falanda var dikkatini cekerim ama işte katakulliye getirdi babane sasoriyi orda belliki. yalnız "sende tsunadenın ökküz gücü var" dediği yerde öcne tsunadeyi sonra sakurayı gösterdiği yerde dedim sakuraya bak ne karizma yapmış peh peh peh bide orda iğneleri babanesi zaten dodlıycak diey atıyo yanı, kadını vurabiliceğini düşünmüyo sanırım pek, sakuranın dodgelamasına şaşırıyo ama. bide milyar tane iğne atıyo abi öle şemsiyeden iğne sacmak gibi bişi değil yanı[/spo] bu arada yenı cridetisleri cok sevdim ben ya super esprili omuş [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:26 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Sasori'nin güzelliği kuklaları zaten :D O kukla sırf iğne atıyor ama kuklacının gücüde kuklaya göre değişir diye düşünüyorum. Adam 3 sıfırlı rakamlardan bahsediyor kuklaları için. Merak ediyorum kaç bölüm sürer dövüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 getirmemiş yanında, getirseydi xerxes'in pers ordusunu bile durdururdu gerçi ehe ve evet sakura'nın karizma olayına halen inanamıyorum, nerden nereye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sasori ftw! süper kuklacıdır kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sasorinin daha çeyreğini gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya o iğneleri dogdelama olayını anlamıyorum.Hani şöyle HEY YÖNE atarsın aynı anda yani aralarından geçicek yer kalmıcak şekilde her yerde eşit aralıklarla...Nasıl dodgelar o zmn :D Bular iğnelerin arasında süzülüyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 3 sıfırlı kuklalardan bahsedilmio, sizinle beraber 300 kukla olacak diyor abarmayalım [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:16 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 E sasori kolay lokma su an.Kuklacilar yakin dövüste hiç birsey yapamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Cidden öyle. Naruto'nun bi oyunu çıkmış, Narutimate Accel mi ne isminde bi dövüş oyunu var, orda da Kankurou'yu seçerseniz adamın ne kadar yavaş ve yakın dövüşte ne kadar zavallı olduğunu görürsünüz. Ama sonuçta Sasori bi akatsuki. Yakın dövüşte nerdeyse sıfır olan bi teknikle bile akatsuki örgütündeyse, kuklacılar arasında en iyisi olmalı. Deidara gibi bi azman bile Sasori'ye "usta" diyo yani. Hem Chiyo'nun bakışlarını da gördük, belli ki çekiniyo :P Kısacası Sasori'nin çeyreğini bile görmedik belki de. Arada geçen süre boyunca bizimkilerin ne kadar güçlendiklerini göstermek için düşmanları güçsüzmüş gibi gösteriyolar bi süredir. Yakında olayların aslı, düşmanların gerçek gücü ortaya çıkmaya başlar heralde. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:29 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ohoo daha neler olacak, manga rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ehüeh, ben de okudum ama çaktırma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yalnız bu veletler akatsuki'yi 14 yaşında filan yenerse 20'lerine geldiklerinde kesecek düşman kalmaz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sdf değişik bir bakıs acısı.hepsi hokage level zaten onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yenip yenilme olayını savaşları bittikten sonra tartışırız konu hakkında spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 anımeden takıp edenlerın moralını bozmak gıbı olmasın ama mangayla anımenın arası gıttıkce acılıyor boyle yavas yavas ılerleyen bolumler surdukce. kafadan 1 sene fark vardır sımdıden. allah sabır versın sıze :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zaten bu naruto animelerin yalan rüzgarı olacak orası kesin, 15 yıl filan sürer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 20. bölümde 4 kere filan flashback oldu zaten.Belki daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 geliyo bugün 21. bölüm. artık 2 haftada bi yayınlamıcaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 saat kaç gibi düşer bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Normalde 2:30-3'e doğru çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o vakte kadar tüm şipudenleri aralıksız izlesem şöyle bi çıkan kısmın özeti falan artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 birisi bi upload yapıp lınk koyabılır mı?realityde daha cıkmadı 37mb'lık versıyonda seyretmek ıstemıyorum directdownload linkte olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 http://www.dattebayo.com/t/ns021.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 torrent degıl dırectdownload ıstıyorum makınada torrent kurulu deıl aslında her yenı bolumu bırısı cekıp nette bı yere upload etse bızde oradan ceksek sagda solda lınk aramasak var mı gonullu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar