Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

[spo]herşey bir yana da o kadar övdükleri sasori usta zehirli iğne atmak dışında bir halt yiyemedi, gaara ile o boğuşsaydı nasıl tokat yerdi belli değil. ondan daha tehlikeli (şemsiyelerden yağmur gibi iğne yağdıran bir tip vardı 25-30 civarı) birini one shot yapmıştı ehu[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]abi adam kuklaya o sırada ne monte etmişse onu atıyo işte, kuyruğu falanda var dikkatini cekerim ama işte katakulliye getirdi babane sasoriyi orda belliki.

yalnız "sende tsunadenın ökküz gücü var" dediği yerde öcne tsunadeyi sonra sakurayı gösterdiği yerde dedim sakuraya bak ne karizma yapmış peh peh peh

bide orda iğneleri babanesi zaten dodlıycak diey atıyo yanı, kadını vurabiliceğini düşünmüyo sanırım pek, sakuranın dodgelamasına şaşırıyo ama.

bide milyar tane iğne atıyo abi öle şemsiyeden iğne sacmak gibi bişi değil yanı[/spo]

bu arada yenı cridetisleri cok sevdim ben ya super esprili omuş

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:26 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden öyle. Naruto'nun bi oyunu çıkmış, Narutimate Accel mi ne isminde bi dövüş oyunu var, orda da Kankurou'yu seçerseniz adamın ne kadar yavaş ve yakın dövüşte ne kadar zavallı olduğunu görürsünüz.
Ama sonuçta Sasori bi akatsuki. Yakın dövüşte nerdeyse sıfır olan bi teknikle bile akatsuki örgütündeyse, kuklacılar arasında en iyisi olmalı. Deidara gibi bi azman bile Sasori'ye "usta" diyo yani. Hem Chiyo'nun bakışlarını da gördük, belli ki çekiniyo :P

Kısacası Sasori'nin çeyreğini bile görmedik belki de. Arada geçen süre boyunca bizimkilerin ne kadar güçlendiklerini göstermek için düşmanları güçsüzmüş gibi gösteriyolar bi süredir. Yakında olayların aslı, düşmanların gerçek gücü ortaya çıkmaya başlar heralde.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:29 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...