Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

harry potter and the deathly hallows preorder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kitap 21 hazirandan itibaren remzi kitapevi magazalarinda satisa cikiyo, preorder aliyolar su anda; haberiniz olsun. (en azindan kanyon magazasi aliyor, digerlerine bakmadim)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Geçen kitabı çıktığı gün mirc'den indirmiştim , herhalde buna da öyle yaparım.Hardcoverlar çok pahalı.
Mesaj tarihi:
Harry Potter'ı hiç okumadım, merakta etmem. Fakat yazan adam paranın dibine vurmuştur heralde. Şu ana kadar kaç kitap çıktı, ve bu kitaplar ne kadar basılıyor, bilen var mı?
Mesaj tarihi:
haziran diil temmuz olucak o, simdi gorunce dank etti; edik de olmuo malum.

7 kitap bu cikacak olan; ilk 6 kitap cok satti, daha cok basildi. yazan kadin 'paranin dibine vurdu'.
Mesaj tarihi:
1-herkes olcek bi harry kalcak.
2-herkes yasıcak, harry onlar icin kendini feda edicek.

..voldemort (umarım dooru hatırlıormdur ismi) her halikarda ölcek..

2. son olsun, su ezik harry bi defa da adam gbi kral bi is yapsın, gonlumuzu kazansın
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
34 tamamı ama dediğim gibi , bilgisayardan okurum ben(Önceki ciltler yok ; koleksiyon hastasıyımdır , hepsini almaya falan kalkarım sonra).
Mesaj tarihi:
son kitabi 1 gunde bitirmistim. Bitirdigimdede cok sinirlenmistim bukadar kisa kitapmi olur diye. Ciksada hemen okusam merakediyo insan

Not: Voldemort olucek harryde onla birlikte olucek Neville Longbottom alemin krali olucak (Isallah)
Not2: Kitabin son kelimeside Scar mis yazar oyle diyo ben degil
Mesaj tarihi:
Volde mort harry nın babasıymıs!!!

Voldi hanry nin kolunu kesicek sonra I am your father diyicek falan.

bu arada vold kim? kötü adam dimi espri bosa gitmesinde

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 14:18 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
:D Evet kötü adam.

Kitabın sonunda Harry'nin yara izi kaybolacakmış. Çünkü Voldi ölecek, Harry ya ölecek ya kalacak ama sonçta aralarındaki bağ yok olmuş olacak. O yüzden de bu büyülü yara yok olacak. Bunu da yazarın söylediğini hatırlıyorum. SOn kelimenin "scar" olmasıyla ilgili olarak..
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kitap bilgisayarımda duruyor ama ilginçtir okumak içimden gelmiyor. Fanfic vardı bir tane daha bitiremediğim - önce onu bitireceğim.
  • Yeni Oluştur...