Dev Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Akıllı olmasını öneriyorum Thor'un. karşısında ölüler dünyasının efendisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Seth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Torm iyidir, gerçi paladin balı var kendisinde ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: Allah bu baya bi tartismalik olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Burdan mitoloji konusunda meraklı gördüğüm arkadaşlara sesleniyorum, kendinizi age of mythology ile sınırlamayın. Açın iki kitap okuyun, çok ilginizi çekecek çok seveceksiniz. Bu arada hristiyan, islam ve yahudi mitolojileri de mevcuttur yani. Onlarda mitoloji, dünyamızın gerçekleri olarak incelenmiyor ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ben hecate'yi severim. gecenin ve kavşakların tanrıçası. 3 yüzü vardır: - bolluk ve bereket tanrıçası - ay tanrıçası - gece, gölgeler ve gecelerin yaratıklarının (öcü hayalet etc.) tanrıçası bazı kısa notlar: - bu kavşak işinin özünde hecate'nin aslen vahşi doğanın ve insan eli değmemiş yerlerin tanrıçası olması yatıyormuş. insanlar böyle yerlere yola çıkmadan önce adak adarmış, zamanla bu adakların hecate'ye sunulması söz konusu olmuş. eskiden kavşakları geçerken insanlar adını bağırır, adak sunar ve yardımını isterlermiş. bazı kavşaklara üç yöne de bakan heykelleri dikilirmiş, bunların elinde de meşaleler olurmuş. - ayrıca gece tanrıçası olduğu için modern cadıların (wiccan) pek bir el üstünde tuttuğu bir tanrıça olarak geçer. bu açıdan ay tanrıçası tarafı önem kazanıyor. ay tanrıçaları bir trinity aslında: hecate (küçülen ve karanlık ay dönemlerinin tanrıçası), selena ve artemis. - gecelerin tanrıçası tarafında da işin içine bir "the queen of ghosts" durumu giriyor. hem destroyer of life hem de restorer of life diye geçiyor. kendisi de bazı durumlarda medusa gibi kafası yılanlı tasvir edilebiliyor filan. - rivayete göre "adalet" ile ilgili büyülerde yardımına başvurulurmuş. ilginç bir tanrıça, hakkında ağız birliği yok. ben kendisini ilk olarak ay tanrıçalarından biri olarak duyup ilgilendim, karıştırdıkça bi sürü şey çıktı, zengin bi kimlik diye sevdim kendisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Lady of Pain / Planescape Torment [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Sargonnas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 En Saygı Duyduğum Prometheus'tur sanırım.. Sonra Hmm.. Gaia ... evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 o bir sayko o bir manyak o bir güzellik abidesi o bir Lloth teh Drizzt h@t3r Onun dışında David Edding'in Althalus'un dönüşümü adlı kitabında kedi kılığında bir tanrı vardı.Ona bayılırdım.Tanrımsı bişeydi ondan eminim =) [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 19:55 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 gök tanrı üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Hades'i severim ölüler ve yeraltı dünyası tanrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 medusa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 açıkçası ben dionysos un fanatiğiyim. daha ehl-i keyf tanrı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ishtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Azalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Hermes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 estele katiliyorum, yan gelip yatalim, bal dudaktan tadalim, saraplari yudumlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Tom Bombadil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: helm sees all know that and be judged said: obad-hai said: Ao.. said: Seth! said: Torm said: Sargonnas said: dionysos said: Ishtar said: Azalin yazdığınız tanrıları biraz tanıtırsanız sevinirim. mesela bunlar kimdir, yazanlar ek bilgi verirse çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ra ve Oden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ac wikiyi bak alla alla, odev mi yaptiriyosun caktirmadan napiyosun, ben anlamadim amacini. kibrista napiyolar insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 benim tanrım sizinkileri döver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar