Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bir önceki konudan çıkanları burda toplayalım dedik. 13.30 sularında tepe nautilusta olacak, pizza hut'a gideceğiz. pizzalarımızı yerken günün programını hazırlayacağız. kesin gelenler: füksü hymnofsnuk mandoo sturm malik (son 4 arkadaş malik hz'nin emirleriyle geliyor) ghost_boo cthulhu ha gayret
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 gelirimde 14 ü cumartesi olsa daha hoş olmazmı?
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 olamaz o zaman malik gelemez
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 - Pazar günü olmasından ötürü - 13-15 günleri arasında olmasından ötürü - Moralimin bozuk olmasından ötürü - Kıldan ötürü - Tüyden ötürü Gelemeyeceğim =) Ayarlayın işte 7'sinde. Gelelim paşa paşa 2-3 kişi.
malik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 o günde yapın abi.pizza hut yapmayın ama :P 15i buluşma evet.gelemiyorum daha önce.
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bence halısaha maçı buluşması yapalım =)
malik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Liste: füksü hymnofsnuk mandoo sturm malik (son 4 arkadaş malik hz'nin emirleriyle geliyor) ghost_boo cthulhu codename_curse hadi ama,hadi ama.
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Pazar günü Nautilus'a gidilir mi? Rencide olursunuz kalabalıkta =/
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 evet ya o ne öle..pazarları insan gibi yemek gerekiyor =(
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Antartika'ya gidiyor, Nemo'nun canı sıkılmış. (Kadıköy, Acıbadem, Koşuyolu arasında bir yerde)
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Sizin oradaki otobüs duraklarından 125 geçiyor, ona binip Kadıköy'e geliyorsun. Kadıköy'de gidip Kadıköy-Pendik/Kartal misinüsüne binip dayıya "Nautilus'ta ineceğim" diyorsun.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 tamam da yer değişsin yav..ben yemem yoksa
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 altunizade capitol ya da marmara üniversitesi göztepe kampüsü karşısındaki pizza hut da seçeneklerimiz olsun . nautilus da olabilir,bunlardan birini seçin,ona göre yer belirleyelim tekrar. ama sonuç olarak bir pizza hut aktivitesi olacak.eğer bir şeyler varsa sonradan yapalım dediğiniz isterseniz burda söyleyin,yoksa yemek yerken konuşulur duruma göre. şimdi, hangi pizza hut ? bunların arasından en tenhası,göztepedekinde olur.onu da belirtim.karşıdan gelen arkadaşlar ne der bilemem,ama ortak bi yer seçelim önce de.
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 liste füksü hymnofsnuk mandoo sturm malik (son 4 arkadaş malik hz'nin emirleriyle geliyor) ghost_boo cthulhu codename_curse spidee ,beraber rencide olsaydık.bekleriz ?
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Kadıköy'deki minibüslerden E-5 tarafına gidenlerin hepsi Nautilus'un önünden geçiyo. Bi de pazar günü oraya o saatte gidip bi de yemek yemeye çalışmak tam işkence olur. Millet bi yere oturabilmek için bile savaşıyo sfdsdfsdf
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 biraz yukarıda bi kaç tane daha seçenek sıraladım. onlara da bakın bi zahmet plx
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 pazar kalabalığından kaçıp cumartesinin tenhalığına sığınalımm
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 tarih net abi =)kasma yani. yemişim kalabalığı.
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oldu... beylikdüzüne gelelim? :) [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 17:12 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar