Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iste oglumuz fidel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok mükemmel ya, maşşallah, uzun süre beraber mutlu yaşamanız dileğiyle...

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 13:19 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
off sordum sanıyorum hakkaten cinsi nedir?
pek anlamam ama golden retriever'a benzettim.

PS : her baktığımda mıncıklıyasım geliyor :p

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 13:54 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet golden kendisi annesi boole beyaz babası sarı bu fotolardan soora daha da buyudu gıbı sankı ama cekemedım henuz cektıkce paylasıcam sizlerle
Mesaj tarihi:
Besbelli golden dinan labrodarların suratları daha degisik oluyor...

bu arada çok güzelmiş Darısı basımıza diycez ama kocaman olduk artık kendi evimiz olunca anca ünide bitcek nerdeyse
Mesaj tarihi:
ben zaten ona gore ayarladım yanı hatta bu yazdan hazırandan sonra ev ortamını ruyasında gorur hayvan gıbı 3 farklı yere kulube yaptırıcam 1 tane yaptırdım projesı mevcut haala:D artık benımle gezecek yoksa buyudugunde ogrencı evınde zor bu ısler bıraz ben ev de bakma taraftarı deılım zaten..
ayrıca bırde arada bızım asaletlı kızımız terslıyo bır kac kere samarladı:( ama ona karsı fidelin en ufak bır hırs bıleme durumu yok
Mesaj tarihi:
" [imq]http://xxx.yyy.zzz[/imq] " bunu seçtikten sonra sol tarafta "Sp" var, ona tıklicaksın.

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...