phoebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bu fotograflar ılk evıne geldıgı gunku fotolar yenılerını de cekıp paylasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Çok şirin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Çok mükemmel ya, maşşallah, uzun süre beraber mutlu yaşamanız dileğiyle... [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 13:19 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 harika ya :D yirim . neydi labrador mu? andırıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 off sordum sanıyorum hakkaten cinsi nedir? pek anlamam ama golden retriever'a benzettim. PS : her baktığımda mıncıklıyasım geliyor :p [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 13:54 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 evet golden kendisi annesi boole beyaz babası sarı bu fotolardan soora daha da buyudu gıbı sankı ama cekemedım henuz cektıkce paylasıcam sizlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Besbelli golden dinan labrodarların suratları daha degisik oluyor... bu arada çok güzelmiş Darısı basımıza diycez ama kocaman olduk artık kendi evimiz olunca anca ünide bitcek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ben zaten ona gore ayarladım yanı hatta bu yazdan hazırandan sonra ev ortamını ruyasında gorur hayvan gıbı 3 farklı yere kulube yaptırıcam 1 tane yaptırdım projesı mevcut haala:D artık benımle gezecek yoksa buyudugunde ogrencı evınde zor bu ısler bıraz ben ev de bakma taraftarı deılım zaten.. ayrıca bırde arada bızım asaletlı kızımız terslıyo bır kac kere samarladı:( ama ona karsı fidelin en ufak bır hırs bıleme durumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 mehe çok tatlı ya ısırırım ben onun burnunu o_O; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 yok bu kadar beyaz olunca dedim labrador kanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 çok tatlı bu : ) ps: spoiler yapsan seviniriz , kanka olucaz diye düşündüm az kala köpekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 spoiler yapmayı bilmiyorum ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 " [imq]http://xxx.yyy.zzz[/imq] " bunu seçtikten sonra sol tarafta "Sp" var, ona tıklicaksın. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bknz: rica+etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 çook tatlı bide foto çekinirken böle hafif şaşı bakmazlarmı bitiyorum ona ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar