SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Odur böyle bir organizasyon yapmışlar çok eski bir arkadaşım birşeyler seçip çalacak bol küfürlü, bol biralı bol tepinmeli bir gece olma potansiyeli var. Eserse bekleriz. Sardunya nerede derseniz Kıbrıs Şehitleri Caddesinde Gazi Kadınlar Sokağında kendileri.
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 gelme ihtimalim yüksek zaten böyle bi tepinmeye doyasıya headbang yapmaya ihtiyacım var bu sıralar
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ya bu arada cok alakasiz bisi sorucam da Roi'ya noldu? Kibris Sehitleri diyince aklima geldi, 4 yil oldu sanirim Kibris Sehitleri'nin ara sokaklarina gitmeyeli de, acaip zamna gecirirdim orda : )
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 heavy metal gecesiyse içki müzik seks olacak arkadaş. yoksa heavy metal gecesi mi denir ona baa.
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 hem ayın 13'ü hem de cuma? hayır, gitmem.
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 heavy metal gecesiyse içki müzik seks olacak arkadaş. yoksa heavy metal gecesi mi denir ona baa. Orası artık senin insan ilişkileri yeteneğine kalmış ben tepinip bira içmeye gidiyorum aradada fah! diye bağırıcam. Bu arada afiş budur[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 13:10 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ]
LastManStanding Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 oy oy oy 80's denince akan sular durur.o güne işim gücüm çıkmazsa kesin ordayım kaçmaz bu
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ohoy... Playlist uçmuş ama gelemeyeceğim için felaket üzüldüm be böhüh :(
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bundan iki sene önce olaydı kesin gelirdim de..ankaradayız artık malum..puff.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 afiş öyle bi olmuş ki sanki bu gruplar geliyor gibisinden..
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hmm up mup var mi gelen? biz arklarla gidelim dedik gelcez çok büük bi ihtimal
Öne çıkan mesajlar