Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 izleyen varmı bilmiyorum ama biraz önce bir italyan televizyonunda yayınlanan böle güzel kadınların dansettiği sonra böyle yarışma yaptıkları bir programı gösterdi böyle böyle yaptılar diye. habermi bulamıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Türk halkının büyük bi kısmı salak.. onlara yönelik haber yapıyorlar.. haberin olmaması değil, halkın haberdar olmaması önemli olan. eeee.. nerde millette uyutulduğunu anlayacak kafa..tın tın.. negzel.. bırak uyusunlar.. uyandırma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 onlardan cok varki.Başka ülkelerin tv showlarini haber yapıyorlar. Anahaber de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ne güzel işte gözümüz bayram ediyo gençlik ne cok eleştiri yapıyo olmas böle :P [ PZero ] [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 20:09 tarihinde, PZero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 show tv haberleri direk magazin içerikli oluyor. önemli hayvan sorunlarında bile arkaya salak bir müzik dayıyıp, hayvanlara zoom in zoom out yapıp duruyorlar. show tv haberleri izlemek istiyorsan bunlara katlanacaksın. ha tabii daha ciddi haberler istiyorsan, kanalturk var, trt var. boşu boşuna show tv ile felan kendinizi yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ntv,cnn türk,tgrt. he bi de flash :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 show tv genelde drama, atv ve kanal d şova yönelik haberler. en iyisi ntv haber için, başka kanal açmaya gerek yok. ayrıca o bahsettiğin yarışmalar çok ilginç ve güzeldi. bizdeki saçma sapan buzda dans, alaturka star, profesyonel gibi bayık yarışmalar değil, çok eğlenceli. ha bu arada bugun seyretmedim haberde yarışma programını, hangi yarışma oldugunu bilmiyorum benim bahsettiğimi birkaç hafta önce vermişlerdi. manken gibi hatunların köpüklerin içinde birbirine bağlı şekilde yarışıyolardı falan. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 21:04 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 manken gibi hatunların köpüklerin içinde birbirine bağlı şekilde yarışıyolardı falan. Anlaşıldı : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 yok ya ondan değil harbiden eglenceli bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar