Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w810i


PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar SE serisinden w810i kullananız varmı ?


yada kullanmışlığı olan alet nasıl bir şey?

mp3 player ımı değiştirecektm de alet in ses çıkışı sağlam heralde bendede 6600 var üstüne ne kadar isterler onuda bilmiyorum?

ikinci el piyasasıda çok benm oturduğum yerde fazla bilgilendirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hiç görmedim telefonu da, bizim sınıftan bi eleman aldı çok memnun.
Tuvalete gitse MSN'de kişisel iletisini "TUVALETTE :SSSSSSSSSSS" yapan tarzda biri. Bikaç hafta boyunca adamda hep "BUY W810i HAPPY :)", "SONY ERICCSON W810I - LORD OF PHONES", "PLAYING MP3 IN W810i - GREAT VOICE" tarzı iletiler gördüm.

Not: Adamın İngilizce biraz zayıf. Yazıları aynen aldım.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:42 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

w800i nin kamerasında autofocus yoktur. ve autofocusu olmayan bir aletin fotoğrafları herzaman sinir edecektir sizi, çekmek istediğiniz nesneler vs blur çıkacaktır çoğu zaman. k750i kullanıyorum ve 2gb sandisk memory stickle 350 parça taşıyorum (160kbps). Ses kalitesi çok güzel. Ha w810i ye gelince, onun yanında verilen kulaklık çok çok daha kaliteli. Ayrıca w810i de yeni walkman sürümü var. Evet pil olarak 400 degil de 350 saat gidiyor fakat 20+ saat mp3 dinlersin. Malzeme kalitesi de çok iyidir, çok seveceğine eminim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaay gassaraylımla aynı telefonu kullanıyomuşuz :)

bende w810i kullanıyorum yaklaşık bi 5 aydır falan. Tek bişey diyicem: Muhteşem.

gerçekten bu sıfatı hakediyor bu telefon. Mp3 player alıcaktım onun yerine bu aleti aldım ve tahmin edemeyeceginiz kadar mutluyum. İçinde mp3 yazılımı olan walkman programı var telefonun ve mp3lerinizi liste yapmada ekolayzır ayarlarınızda oldukça guzel işe yarıyor. rahat mp3 dinleme imkanı sunuyor. Ses çıkışına zaten diyecek laf yok, cihazın arkasında 3 kucuk delik var yani orada mini bir hoparlor var ama mini olduguna bakmayın super ses veriyor=) kamerasına gelince 2 megapixel fakat ben pek kullanmadıgım ıcın fazla işime yaramıyor, ama guzel çekimler yapabiliyor. Onun dışında şarzına laf eden olmuş fakat diyecegim şu ki hergun okula giderken muzık dınleyen biri olarak(okul yolu 1.5 saat sürüyor bide dönüşü var 3saat) 4-5 gün gidiyor telefon boyle harıl harıl kullansanız bile. daha az kullanırsanız daha çok dayanıyor elbette. Dizaynı guzel şekli güzel fiyatıda düşmüş en son gordugum kadarıyla.

yani takoz nokia'ları ezecek bi telefon arıyosanız aha budur diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...