PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 arkadaşlar SE serisinden w810i kullananız varmı ? yada kullanmışlığı olan alet nasıl bir şey? mp3 player ımı değiştirecektm de alet in ses çıkışı sağlam heralde bendede 6600 var üstüne ne kadar isterler onuda bilmiyorum? ikinci el piyasasıda çok benm oturduğum yerde fazla bilgilendirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim...
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Valla hiç görmedim telefonu da, bizim sınıftan bi eleman aldı çok memnun. Tuvalete gitse MSN'de kişisel iletisini "TUVALETTE :SSSSSSSSSSS" yapan tarzda biri. Bikaç hafta boyunca adamda hep "BUY W810i HAPPY :)", "SONY ERICCSON W810I - LORD OF PHONES", "PLAYING MP3 IN W810i - GREAT VOICE" tarzı iletiler gördüm. Not: Adamın İngilizce biraz zayıf. Yazıları aynen aldım. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:42 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bence w800i daha güzel, karşılaştırmada bile üstün özellikleri çıkıyor. şarj süresi çok uzun, kaliteli, kamerasına hastayım şahsen. tşkler.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 oek onada bakaym bir.
Messor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 w800i nin kamerasında autofocus yoktur. ve autofocusu olmayan bir aletin fotoğrafları herzaman sinir edecektir sizi, çekmek istediğiniz nesneler vs blur çıkacaktır çoğu zaman. k750i kullanıyorum ve 2gb sandisk memory stickle 350 parça taşıyorum (160kbps). Ses kalitesi çok güzel. Ha w810i ye gelince, onun yanında verilen kulaklık çok çok daha kaliteli. Ayrıca w810i de yeni walkman sürümü var. Evet pil olarak 400 degil de 350 saat gidiyor fakat 20+ saat mp3 dinlersin. Malzeme kalitesi de çok iyidir, çok seveceğine eminim.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 k790da macro modu yok siz ne diyonuz asd
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 w810i kesinlikle tavsiye ederim 5 6 aydir kullaniyorum sarj süresi gercekten uzun, mp3 vs ses kalitesi cok güzel kamerasi güzel, radyosu felan ne ararsaniz var kulaklari da harika menüleri ise w800 veya k750i de olmayan flash menüler (yamulmuyorsam ismi böyleydi) olabiliyor
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kullanıyorum memnunum, hem mp3 player hem telefon hemde sözlük ve ıvır zıvır uygulamalar olarak işimi görüyor, şarj olayıda kullanma alışkanlığınıza göre değişir 3 günden 1 haftaya kadar
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 para biriktirip alacağım benim 6600 a 200 ytl veriyorlar w810i 540 ytl. 340 açık var onu halledeyim benim olacak =)
KoLDaR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bende var Tadından yenmez bi alet hem fotoğraf makinası hemde ipod kalitesinde ses çalıyor kesinlikle o fiata alabiliceğin en iyi telefon başka söz yok mutlaka alın hatta Nokia'cıları bile SE'nun yüceliğine boyun eğiceğinden eminim :)
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 vaay gassaraylımla aynı telefonu kullanıyomuşuz :) bende w810i kullanıyorum yaklaşık bi 5 aydır falan. Tek bişey diyicem: Muhteşem. gerçekten bu sıfatı hakediyor bu telefon. Mp3 player alıcaktım onun yerine bu aleti aldım ve tahmin edemeyeceginiz kadar mutluyum. İçinde mp3 yazılımı olan walkman programı var telefonun ve mp3lerinizi liste yapmada ekolayzır ayarlarınızda oldukça guzel işe yarıyor. rahat mp3 dinleme imkanı sunuyor. Ses çıkışına zaten diyecek laf yok, cihazın arkasında 3 kucuk delik var yani orada mini bir hoparlor var ama mini olduguna bakmayın super ses veriyor=) kamerasına gelince 2 megapixel fakat ben pek kullanmadıgım ıcın fazla işime yaramıyor, ama guzel çekimler yapabiliyor. Onun dışında şarzına laf eden olmuş fakat diyecegim şu ki hergun okula giderken muzık dınleyen biri olarak(okul yolu 1.5 saat sürüyor bide dönüşü var 3saat) 4-5 gün gidiyor telefon boyle harıl harıl kullansanız bile. daha az kullanırsanız daha çok dayanıyor elbette. Dizaynı guzel şekli güzel fiyatıda düşmüş en son gordugum kadarıyla. yani takoz nokia'ları ezecek bi telefon arıyosanız aha budur diyorum.
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 kara cocuk ne güzelde anlatmis tebrik ettim dogrusu
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Aldım teli sonunda =)
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hayırlı olsun=) ben de buradaki referanslar sonucu almıştım... 1.5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. şiddetle tavsiye ederim...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben K750i almıştım 2.5 sene önce , halada çatır çatır kullanıyom tek eksisi quickshare yazısı silindi gerisi gıcır.
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Şuan w810i kullanmaktayım. AÇıkcası yeni bir laptop alacağıma tekrar bir w810i alırdım... Bu kadarı yeterlidir sanırsam. Bilgisayarda gerçekleştiridğim tüm işlemleri içermesi zaten yetiyor...
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: LasT_SuRviVoR, 03 Temmuz 2007, Salı - 16:04 tarihinde demis ki: Ben K750i almıştım 2.5 sene önce , halada çatır çatır kullanıyom tek eksisi quickshare yazısı silindi gerisi gıcır. SE bayyileri yenisini 5 milyon gibi bir cüzziyete hallediyorlar...
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 valla 1 hafta doldu sayılır gayet memnunum
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 güzeldir kullanıyorum çok memnunum şu an aldım yanına 4 gb birde ms duo kral oldu =)
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 herhangi bir yavaşlama takılma sorunu yaşıyor musun?? ben de düşünüyorum da 2 mi alsam 4 mü diye
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kasar derken menüler falan kasmıyor anca mp3 değişirken falan biraz daha yavaşlıyor tabikide haliyle ben öyle hissediyorum yani sandik kullanıyorum ben ama kolpa kartlardan değil yani onlarda olabilir bariz problemler
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Şuan w810i kullanmaktayım. AÇıkcası yeni bir laptop alacağıma tekrar bir w810i alırdım... Bu kadarı yeterlidir sanırsam. Bilgisayarda gerçekleştiridğim tüm işlemleri içermesi zaten yetiyor... hehehe bi wow a login olmadıgın kaldı telle :P
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Hafıza kartı yok, yoksa onuda denicem :P
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ben SE w850i kullanıyorum, gayet memnunum. Birde pakette w610i var, hiç açmadım henüz. Satmaktan vazgeçersem açıp kurcalarım :)
Öne çıkan mesajlar