Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbielere balon!

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

gelişmeleri veriyorum.

ah my goddess'ten iki bölüm izledm, pek hoşuma gitti, pek eğlenceli buldum. 3. bölüm ve bi de movie diye bir şey daha iniyor, heycanla bekliyorum :)

bir de spirited away'in yarısını seyrettim ve nefis buldum. avi preview'u bi daha açıp inen kadarını seyredip durmamak için kendimi zor tuttuğumu belirtmeliyim.
diğerlerine daha bakamadım, onlarla ilgili de yazarım size daha sonra.

ama yani, şimdilik bayıldım anime işine diyebiliriz.
görev,niz başarıldı sanırım :))
Sosyal ağlarda paylaş

gelişmeleri veriyorum:

spirited away indi bitti, seyrettim, HASTASIYIM!
bu tip animelerden devam edebiliyosak süper olur...

ah my goddess'in 3. bölümünü de seyrettim, artık sıkılmadım desem yalan olur. 4. bölüm diye bir şey var mı bilemiyorum, kazaa'dan aratınca çıkmadı. çıksa indirir miydim emin değilim. ah my goddess movie diye bişey çıktı, o da iniyor, o nedir bilenler deyiversin... ama yani hep bööle mıymıymıy devam edecekse söyleyin indirmiim, başka şeylere bakiim...

diğer tavsiyeleriniz hala iniyolar, heycanla beklemeye devam ediyoruz.

diğer yandan bu sayede sevgili kişisiyle evde japonca konuşmaya başladığımızı da belirtmek isterim :P sardı yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Arigato :)

Ah My Goddess! gayet mıymıy ilerliyor. Söyleyim :) Ben bile seyredememiştim bir yerden sonra ki , bu tür animelere karşı bağışıklığım vardır.

Full Metal Panic seni saracaktır. Aynı zamanda Princess Mononoke ayaklarını Sprited Away gibi yerden kesecek, Witch Hunter Robin'leri de beğeneceğine eminim. Trigun 'ın ilk bölümleri ise, sıkıntılı durumlarda baya işe yarayabilir.

Hmmm daha aklıma geleeen.. Hmmm.... Genel olarak "eğlenceli" sayılabilecek animeler bunlar sanırım. Vardır elbet daha.. Önce bunları seyret bir müptelası ol, sonradan Evangelion dan girerek baya bir anime delisi yaparız seni de. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bulabilirsen corto maltese'i de izle ablacım.
spirited away tadına yakın mononoke hime den başka aklıma gelen yok. hele orman cinleri filan manyak.

ama içimden bi ses senin jin roh'u ve grave of the fireflies'ı da sevceeni sölüyo.

Bi de prince of light var, hint ve anime tarzı karışık (anime ziyadesiyle ağırlıkta) güzel bişii.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ghost in the Shell, yakın bir vakte kadar tek film idi.. Fakat bir süredir anime serisi yapılmakta.. Sanırım 18 ya da 19. bölümlere geldiler ( toplam 25 ya da 26 bölüm ). Muhtemelen senin indirdiğin o anime serisidir. :)

Sen film olanı indireceksin. :) Ghost in the Shell güzeldir, fakat bir Sprited Away, Princess Mononoke ya da Full Metal Panic kadar eğlenceli değildir.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Sosyal ağlarda paylaş

gelişmeleri veriyorum:

princess mononoke'yi seyrettim: TAPTIM!
çok şahaneymiş... sprited away hala daha iyi, ama bu da nefismiş yahu... miyazaki miydi adamın adı neydi, pamuk ellerinden öpesim var...

trigun indirmiştim 3 tane, onlara bi bakiim dedim, sarmadı ilk sahneler, darlandım kapattım. açiim mi tekrar? çok şey mi kaçırıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

mononoke yi ben de bi çekeyim bakalım nasılmış, spirited awayi çok sevdiydim[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePart o dediklerin.. biraz zor be.
Adamın kollarını tutup kopardıını, kızcaaza nası tecavüz ettiklerini filan (ninca skrol) zevkle izliyceeni sanmıyorum ema hanımın. Gerçi süper bi anime ama... yani.

JinRoh, grave of the fireflies abacım. sen beni dinneee..[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

nası en kanlı sahneler o ikisi yaw?
o double blade gidip adamın kafasına giriyo sonra içten patlayan samurai var. himura gemmanın suratını kafa atmak suretiyle ezerek gemiye gömmesi meselesini karıştırmıyorum bile...

süper animedir. herkesin izlemesi lazımdır en az bikaç kere orası ayrı :)

ama kenshin OVA yı öneririm kesinlikle. romantik, hüzünlü, müzikleri güzel, bi miktar aksiyon var ama gerçekçi ve atmosferi zenginleştiriyo sadece...

trigun komiktir. ama biraz anime geyiklerini alışmak gerekiyo onu seyredebilmek için sanırım. başlarda trigunı izleyenler nedense hiç sevmiyolar ama biraz kaşarlanınca hastası oluyolar. tek bi kötü yanı var. başlarda baya komik, eğlenceli bi anime olarak gidiyo, sonra birden salya sümük oluyo sonlarda...

macross (a.k.a. robotech) diil de macross pluss izle bence. mecha aksiyonu barındırsa da genelde romantik bi anime. artwork de macrosstan çok üstün...

bi de ablamla berserki izlemiştik (hepsini...). beğenmişti baya. hayret ettim. izle belki sen de seversin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Ema çok fazla anime seyredebildiğimi söyleyemem ama sana iki tane tavsiye edebilirim. Bu iki taneyi tabii ki daha önce de tavsiye etmişler fakat ben bunlara öncelik vermen gerektiğini düşündüğüm ve gerçekten çok beğeneceğine inandığımdan pekiştirme amaçlı olarak tavsiye ediyorum.

Birinci tavsiyem spriggan. Geneli Türkiye' de geçtiğinden izlemesi çok zevkli. İstanbulu, kapalı çarşıyı bir animede görmek çok ilginç gelmişti açıkcası bana. Konunun Nuhun gemisinin etrafında dönmesi de bize daha bir yakın oluyor. Tabii öbür taraftan da sinema dergisi eleştirmenlerinin en iyi 25 aksiyon filmi arasındaki tek anime olarak spriggan' ın gösterilmesinin ne kadar kaliteli olduğunun tartışmasız bir sonucu diye de ekliyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Diğeri ise Grave of the fireflies. Bu da çok acıklı bir anime. Ama konunun incelenişinden, çizim açılarının tekniğine kadar tamamen bir sinema filmi ile karşı karşıyamış hissine kapılacaksın. 10 dakika seyrettikten sonra o çizgileri sanki bir filmmiş gerçekliğinde algılmaya başlıyorsun. Sinema yönetmenlerinin titizlikle durduğu çoğu kuralın uygulandığını ve bunun çizgi filme kaptırmanda çok faydalı olduğunu göreceksin. Kesinlikle seyret ama sakın izlemeye başlamadan önce yanına bir büyük kutu selpak almayı unutma, salya sümüğüne hakim olacağım derken filmi kaçırabilirsin.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 August 2003 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ay grave of the fireflies ineli çok oluyor ama ne zaman seyretmeye niyetlensek "ay şimdi ağlamayalım, pek keyfimiz yerinde ayol!" deyip vazgeçiyoruz sefkili kişisiyle. yani anlıyorum ki çok şahane ama bu acıklılık konusunda o kadar çok uyarı aldım ki çeşitli yerlerden, bööle elim gitmiyo :P

dün yine trigun izlemeye niyetlendim, pek anlayamadım bişey yine. zaten bööle 10. dakkadan sonra kapatmam gerekti, şimdi bi daha ne zaman açar da bakarım bilemiyorum.

şu hotaru no hakayı artık seyrediim ben gerekli selpak önlemlerini filan alıp bare... hay bi de, çok ikircikli insanım, şimdi ben bunu seyredp üzülürsem üstüme yapışçak, bööle günlerce kendime gelemiycem kesin. iyi filmlerden etkilenip saçmalayan bi bünyem var :/
*!tırsıyo bariz işte...*
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bi film hakkında çok gaza gelmek iyi bişi diil. Sonra bu muymuş diyebiliyo insan. Bir zamanlar savaşçıydılar diye bi yeni zelanda filmi vardı hakkında hiçbişe bilmeden gittiim. Güzel de filmdi. Çok sevinmiştim mesela. Öle daa güzel oluyo.

Tırsma izle sakin sakin yaw. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

gelişmeler:

ah my goddess movie'yi izledim bu hafta sonu ve
[lol]bi bok anladıysam arap oliim[/lol].

pek anlayasım da gelmedi, sanırım ah my goddess maceram burada bitmiş oldu (samcim, kusura bakmıycan artık... sam... saaaaam... nerde ki bu ayol bu ara?).

grave of... hala seyredemedim, ne zaman niyetlensem, "ay canım ağlamak istemiyo" şimdi oluyorum. seyredince yazarım...
Sosyal ağlarda paylaş

jin roh inmişti zaten, ona bi bakiim o zaman ben next olarak...

bir de inmiş olan ghost in the shell kaldı seyretmediğim. diğer söylediklerinizden indirdiğim yok henüz, bi ara kazaa'nın başına oturmam gerekecek.

ay bu arada, mersi ayol, pek eğleniyorum, pek süper şeyler seyrediyorum sayenizde. bi tanesiniz...
:*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...