paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yannız parti liderlerinin anons edilemsi hoş olmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 100bin kişiden çok daha fazladır. Kanaltürk ün yok ki helikopteri çeksin bi tepeden.Merak ediyorum kuşbakışı görüntüyü çünkü hiç vermediler yukardan hep bi taraf kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Anıtkabirde belli olur üç aşşa beş yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Elimizde olsa keşkede hepimiz orada olabilsek. Gerçi istediğimiz kadar çoğunluk olalım yürüyelim adamların umrunda değil istedikleri ortamı sağlamış durumdalar... Sokaktan herhangi bir insanı alıp cumhurbaşkanı yapsak daha iyi olurdu artık yapıcak birşey yok bence 4 sene önce sandık başında düşünmeliydi bunları.. Bir umut belki bu mitinglerin bir etkisi olur .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 skyturk muydu , haberturk mu. demin tepeden verdiler. zibil gibi insan var. bana mı öyle geldi bilmiyorum da, insanların yüzünde ifade var yani. orda olmak için gelmemişler sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 doğru tespit, insanlar çok dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Göz göre göre özgürlüklerini, dedelerinin kanları ile alınmış özgürlüklerini kaybediceklerini anladıkları için bu durumda ama bu bile çok iyi birşey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kalabalığın 300.000 'i aştığı söyleniyor. İnanılmaz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kalabalığın 1 milyon kişi olduğu söyleniyor keşke orada olabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Abartıyorsunuz diyeceksiniz ama tepki belirtmek için çok daha fazla olması lazım gözlerine girmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tandoğan meydanından Anıtkabir 'e yürünecek ama, Anıtkabir zaten dolmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Off of fo. Süper yaa. Valla şu Tayyip yüzünden gelecekten ümitsizdim korkuyordum ama bu mitingden ve bu sayıdan sonra geçti biraz. Kapak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Avrasya TV'de katılımın yaklaşık 1.000.000 kişi olduğu söylendi, gurur verici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tuncay Özkan konuşurken arkada ne oldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ben anlayamadım ama Kerimcan Kamal falan vardı orada. muhtemelen basın mensupları kapışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ben de anlayamadım biri tuncay özkana atlamaya çalıştı da tuttular gibi gördüm neyse çıkar kokusu biraz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bu ülkede neyseki bazı şeyler meydanlarada toplaşıp kelle isterük diye yırtınarak değil seçimle oluyo. yoksa halimiz duman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Doğru kelle isteruk değil de şehitlere kelle demek daha mantıklı.Mitingi izlemeden nasıl yorum yapabiliyorsun anlamıyorum kim orda kelle isteruk dedi? Ordaki tek amaç laikliği ve cumhuriyeti korumak Atatürk ün yarattıklarının bir avuç tarikat köpeği tarafından yıkılmaya çalışıldığını bütün Türkiyeye anlatmak.Bu mitinge destek vermeyen anasını da alsın gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çok canlar yanıcak çok.. SP de zamanında RTE ye oy verdi ama baktılar ki SP nin de istedikleri olmadı.. RTE bu seçimde yanlız. Milletin gözü olması gerektiği gibi açıldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ben ölümüne akp karşıtı bi insanım.Ama bu seçimde oy kullanmıyorum çünkü benim oyuma deyecek bir gelen başkan yok şuanda diye düşünüyorum ne deniz baykal ne devlet bahçeli keşke bunların karşısına çıkacak adam gibi bi lider olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bu mitingden sonra Tayyip "Cumhuriyetinizi de alın gidin!" diyebilir.. Ayrıca orada kelle avı yok, birleşmiş bir grup insan Cunhuriyete sahip çıkıyor. Çünkü esas görevlisi olan hükümet bunu "kasten" yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tuncay Özkan fetullaha laf edince sanki arkadan birisi ona atlamaya çalıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çember sakallı bi tip vardı orada, o muydu acaba?? Bi de Cumhurbaşkanı adaları ne zaman belli olacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 oldukça güzel bir miting oldu (şimdi de marşlarla anıtkabire gidiyorlar). Konuşmacılardan bazıları halka çok hitap edebilir değildi. Daha baskın konuşmacılar seçilmiş olsaydı çok daha etkili bir miting olabilirdi ama, yinede güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 25 nisana kadar uzattılar galiba son adaylık açıklama gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar