Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 patch falan gerekiyomu servera girmek için? edit: böhöhö yüklerken %98 de takılıyor e etabi 3-4 senelik cd ,var milyon tane çizik son çare aşırı sıcak suyla temizlicem bakalım nolcak:) [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:16 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
zoro742 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya ben bu ip'i favorite ekledim ama server yok olarak gözüküyor yardım edermisiniz?
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 212.175.238.73:21000 yeni ip bu port değişmiş
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gene kapanmış server ne zaman açılır.saçma sapan serverlarda oynamaya çalısıyorum :)
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Sunucu 1 aydır kapalı ne zaman açılacak?
rainarc Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 merak konusu.. acaba ne zaman açılacak...
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kapalı kaldığı süre açık olduğu süreden daha fazla
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 KOTF uyumlu olarak açılır inşallah
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 KOTF uyumlu olursa kimse gelmez , 3-5 oyuna yeni başlamış çoluk çocuk toplanır oynar anca
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 açılsında nasıl olursa olsun.
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 server aylardır yok , açılsa da girecek olan yok , mesaj yazan da yok arşivdeki yerini almalı artık
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sw'de gidin uluslararası başarı elde edin, oyunu ve oyuncuları yüceltin, bla bla tavrın, açılması için umut beslediğimiz serverın forumunda buna köstek olana kadar mı? Görmemiş olayım...
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Köstek olmakla ne alakası var server cfg'nizi bile ben yazdım zamanında. Server aylardır ortalıkta yok , bir açıklamada yok haliylen sonu soldat veya cod serverlarına benzeyecek gibi gözüküyor e biz bunu demeyelim de kim desin ? Duymamış olayım ;)
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 senle tartışacak değilim. habire laf attığınız; gk, poke gibi bugımsı şeylerin cfg ile engellenmeye çalışıldığı, pure'a yakın adam akıllı bir serverın lame vari olmasını isteyen bir takım oyunculara "alın bir kere de siz yazın o zaman" diyerek böyle bir lütufta bulunduysak bunu burda "ben yazdım!!" gibi bir artislikle belirtmen ayıp bu bir... ikincisi, foruma hiç cevap gelmemesine dayanarak "çöpe gitsin bu" cümlesi cevap verilmeyecek bir şey değil. Sanki server açılsın rüyasıyla yaşıyorsun... Bir derdin varsa Vak forumunu karıştır. Burası tarafsız bölge... Ayrıca sen ne zaman cfg yazdın da exec edildi hiç hatırlamıyorum..
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Trasty said: senle tartışacak değilim. habire laf attığınız; gk, poke gibi bugımsı şeylerin cfg ile engellenmeye çalışıldığı, pure'a yakın adam akıllı bir serverın lame vari olmasını isteyen bir takım oyunculara "alın bir kere de siz yazın o zaman" diyerek böyle bir lütufta bulunduysak bunu burda "ben yazdım!!" gibi bir artislikle belirtmen ayıp bu bir... ikincisi, foruma hiç cevap gelmemesine dayanarak "çöpe gitsin bu" cümlesi cevap verilmeyecek bir şey değil. Sanki server açılsın rüyasıyla yaşıyorsun... Bir derdin varsa Vak forumunu karıştır. Burası tarafsız bölge... Ayrıca sen ne zaman cfg yazdın da exec edildi hiç hatırlamıyorum.. ZUHAHAHAHA !! Tartışma zaten bu yazdıkların o kadar komikki hiçbir şekilde cevap veremezsin :D Demekki bir staff oyuncusu hergün poke'a laf atabiliyor bunu öğrendiğim iyi oldu :D Absorbla duel de yaparsın sen XD n00bluk kariyerinde başarılar diliyorum XD Demekki sana boşuna Traşti dememişler zamanında .. :P Neyse kolay gelsin
Yourself Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kendi forumunuzda tartisma saydiginiz seyler ve ovunulcek seyler burasi veya herhangi bir yer icin gecerli degil Rebirth. Cem Sönmez hem oyun ici, hem de oyun disi (gaming commnuity vs.) senden daha tecrübeli ve üstün bir arkadasimizdir. Egolarinizi baska yerde tatmin ediniz. Ryan
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yourself said: Kendi forumunuzda tartisma saydiginiz seyler ve ovunulcek seyler burasi veya herhangi bir yer icin gecerli degil Rebirth. Cem Sönmez hem oyun ici, hem de oyun disi (gaming commnuity vs.) senden daha tecrübeli ve üstün bir arkadasimizdir. Egolarinizi baska yerde tatmin ediniz. Ryan Forumda öneri bulunan bir üyeye ''artistlik yapma lan !!'' yazan bir mod benden daha tecrübeli ise hepiniz haklısınız. Mesajlarıda silin fake dolmasın siteniz.
Yourself Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rebirth said: Forumda öneri bulunan bir üyeye ''artistlik yapma lan !!'' yazan bir mod benden daha tecrübeli ise hepiniz haklısınız. Sen olayi anlamissin zaten.
Öne çıkan mesajlar