Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben gripe kılım, lightning dert değil nedir o lightning atsın sen drain bas, olmadı heal at protect yap bişii yap, ama gripleyip pire gibi oraya buraya zıplamaya başlayınca eleman olmuyor işte, zaten anlık götürüyor grip yüksek rakımlı yerlerde
Mesaj tarihi:
oooooolmadı. grip iyidir :p o saydıklarından "dark" olan sadece drain ki elektrik veren birine dönüp drain atana kasana kadar zaten health en iyi ihtimalle yarılanır. ama gripe tek force push attın mı iş tamam, ki zevkli bişey o, yakalanmıcan arkadaşım yüksek rakımlı yerlerde kek gibi :p
Mesaj tarihi:
ki absorb var lightta, darklar arasında lightining mi grip mi kapansın dense 10 kerenin 9 unda lightining, 1 inde bkz. yukarıdaki 9 cevap derim. yükledim de dersim war girsem mi kararsızım :p
Mesaj tarihi:
ya girecem, harita yok, 2kbs ile 25dk dl etmeye başladı 5dk sora dayanamayıp kapadım. dl limiti mi awr nedir 3.2 mb lık haritayı benim ortalama 5 saniyede indirebilmem lazım. harita listesi warsa netten bulayım bari ?
Mesaj tarihi:
hyada, istemiyor yav map falan? patchi şeettirdin mi eğer sıfırdan yüklediysen? hoş yine map istemez zaten yüklememiş olsan da direk görmez serverı ama hani acaba olabilir mi alakası dedim
Mesaj tarihi:
kısar bi iki efekti oynarsız sorun olmaz.

ha millet 20 kişi ortama lightning atarak girerse kasar makine.

ben zamanında geforce 2 ile cokr ahat duel yapıyodum mesela, ama narshada street falan kasıyodu.

128 ramdim ama.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hhmpfz selamlar yeni gördüm bu server olayını eve gidince bi el atıyım bakalım :) jk2 den hatırlarsınız belki Mysterio die, hatta mix.gen.tr jk2 serverını ben açmıştım, sonra Slasher ele geçirdi vs. vs. :) öpüldünüz
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...