mardox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 voip varmı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Argoel said: Karakter yaratmak biraz gerçekçi olsaydı keşke.Bu şekilde enforcer lar da sinir bozucu olmuş. Çoluk çocuk disney land gibi yapacaklar oyunu kısa vadede. takım elbiseli, polis zırhlı, eşofmanlı, kot pantolon deri ceketli karakter yaratabiliyorsun. daha ne kadar gerçekçi olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 mardox said: voip varmı oyunda? Var da o sistem biraz acaip geldi bana. Onun yerine Teamspeak kullanalım derim. Oyunun chat sistemi kötü bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 nick söyleyin invite ediyim clana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gerçekçiden kastım bazı şeylerin kısıtlanması. Yukarıdaki karakter örneği de gayet abes olmuş, donla dolaşan polis heryerinde gökkuşağı dövmesi var. Tonla çoluk çocuk var böyle karakter açacak olan. Etrafta bunların çokça olması da oyunu olduğundan kalitesiz ve f2p oyunlara benzer bir görüntü ortaya çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yahu yukardaki örnek customization'ın ne kadar abartılabileceğini gösteren bir örnek olmuş, sen halen "kısıtlı" diyorsun. adamlar palyaço bile yapabiliyor baksana. daha ne istiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Aksakal benimki bone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla hevesim çok kaçtı... oyunun setupından launcherına o kadar sıkıntılı ki.Setup dünya üzerinde gördüğüm en yavaş setup. Windows kurmak bile daha hızlı. Ayrıca Bilgisayarım system req. geçmesine rağmen oyun açılmıyor, uygulama düzgün çalıştırılamadı diyor başka bişi yok... repair deyince hiç bir tepki vermeyen, açıklama olmayan error yazısı çıkıyor. Hadi netten bakayım soruna dedim PhsyX yükle demişler. ATI grafik kartımın üzerine PhsyX yükledim, bırak oyunu açmayı "Bilgisayarım"a tıklayınca bile 5dk'da açılıyor ekran. Sanki çok çalışıyor gibi bi de format attırcak makinaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 oyuna girdigin an bütün derdini tasanı unutucaksın merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 refund seçeneklerini arıyom şu an netten ne diyosun :) boyle fail bi application olamaz... 6 aylık laptopum iyi kötü her oyunu max çözünürlükte çalıştırır, herhangi bi sıkıntım olmadı bugüne kadar. format attıktan sonra sadece oyunu yükledim aynı hata. bilgisayarım o kadar yavaşladı ki bırak oyun açmayı windows bile güvenli mod dışında açılmıyor. yine format atmak zorundayım. napcağımı bilemiyorum. sadece 1 uygulama bi bilgisayarı nasıl bu hale sokar anlamıyorum. Galiba beraberinde yüklediği 3rd party programda bi hata var. Oyunu güvenli moddan kaldırmama rağmen bilgisayarım açılmıyor :P öff be rtw senin oyununun da programcının abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Valla okadar oynayan varken problemi adamlarda degil kendinde ara bence ;) forumlara iyicenek bi bak derim ama sen bilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 o da iyiymiş :P zilyonlarca applicationda bi tane sıkıntı çıkmazken bi oyun bana 3. formatı attırıyorsa suçu nerde arayacağım çok da zor değil. neyse forumlara yazdım durumumu, benimkine benzer bi problem yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bu oyunu dizustunde oynuyaman.. memory leak cok fazla ...olayın bıter .... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hadi ya, wide screenle fps/tps oynamaya baya alıştıydım hatta daha iyi geldi, o yüzden desktopum yok artık :D ama ne bilem ya laptopumu seviyom ya kasmıyo oyunlarda nerdeyse max configde takır takır çalışıyor. zaten bi arkadaşla beraber almamış olsaydım satardım şimdiye cd-keyi de... sanki ben para kazanıyomuşum gibi uğraşıp duruyom. yok format at yok frameworku ayrı indir yok diğerini başka yerden çek yok ATI 'nin üzerine PhsyX kur :P vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 acc alacaklar varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim. 50 saat play time ve 100 RTW points duruyor olduğu gibi :) hatta 2 acc tane var elimde. not: sakıncası yoksa bilerek pazar alanına açmadım. verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 şimdi satıyosun ama emin ol gene alıcaksın :D edit: Zenthar hiç online olmuyosun ama nası giricez guilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dışardaydım tüm gün. akşam gircem. yani gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ya valla çok istiyom oynamak ama nedense olmadı anlamadım işte . download fln da denedim de anlaşamadı benim makinayla. o yüzden şimdilik satıcam gibi elimdekileri uygun fiyata :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hayırlısı boşver.. biz burdayız :) bu arada paylaşmak istedim oyundaki en güzel şey npc yok.. pve diye bişey mevcut degil.. yok adam yok.. sadece yolda gezen insanları eziyosun vs. öle wow daki bilmemnerdeki gibi saatlerce git tilki bul kes al etini götür yi bişi yap yok kenker derisi soy armorsmithlere sat vs yok.. Tek öldürebildigin normal player lar.. bide trade de millet bildigin sembol dizayn edip satıyo yada şarkı-theme yazıyo onun üzerinden pazarlıyo.. çok farklı geldi bana.. niye yazdın derseniz bilmiyorum.. paylaşmak istedim.. edit: Biliyorum 2 kere paylaşmak istedim yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mardox said: valla hevesim çok kaçtı... oyunun setupından launcherına o kadar sıkıntılı ki.Setup dünya üzerinde gördüğüm en yavaş setup. Windows kurmak bile daha hızlı. Ayrıca Bilgisayarım system req. geçmesine rağmen oyun açılmıyor, uygulama düzgün çalıştırılamadı diyor başka bişi yok... repair deyince hiç bir tepki vermeyen, açıklama olmayan error yazısı çıkıyor. Hadi netten bakayım soruna dedim PhsyX yükle demişler. ATI grafik kartımın üzerine PhsyX yükledim, bırak oyunu açmayı "Bilgisayarım"a tıklayınca bile 5dk'da açılıyor ekran. Sanki çok çalışıyor gibi bi de format attırcak makinaya :P makineyle formatla ne uğraşıyorsun ki? eğer düşündüğüm sorunsa, physx folderındaki dosyaları oyunun klasörü içindeki bir başka foldera kopyalıyorsun, her şey çalışıyordu. physx kurulu sanırım benim bilgisayarda da, ati felan, ama uyumsuzluk çekmedim. gerçi physx destekleyen oyunlarda o özellik çalışmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 edit: nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bone çok garip bi sorun. şöyle ki oyunu yükledikten sonra makinaya ilk restart attığımda makina o kadar yavaşlıyor ki başlat'a bile tıkladıktan 5 dk sonra açılıyor. O yüzden format atmak zorunda kalıyorum makina kendine gelmesi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Görev yöneticisinden neyin CPU/RAM yediğine baktın mı, Punkbuster da olabilir sorunu yaratan , Physx de olabilir bir kontrol etsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 işte işin ilginç yanı görev yöneticisi de 10 dk da açılıyor hatta hayatımda ilk kez gördüğüm "görev yöneticisi açılamadı" tarzı bi hata veriyor. es kaza açılırsa da bütün programlar 00 gözüküyor :D ben tükendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Üstün hoca bence cpu'ya %30 luk dekstroz enjectable paklar:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar