Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Girdim oynadım, az önce kapandı galiba.

Baya baya GTA oynadığımı hissettim. Araç kontrolleri fena değil, arcade oynar gibi kullanılmıyor arabalar. Araçtan araca sürüş farkediyor falan.

Oynadığım süre içerisinde baya eğlendim de, kavrayamadığım bir iki şey var. Bu alıp yaptığımız görevler dışında oyunda yapacak neler var? Bu dispatch muhabbetleri random mu geliyor hep? vs.
Sosyal ağlarda paylaş

görev sistemi (newbie questler) düzgün çalışıyor gibi. mesela sana bir görev veriyor, git şurdaki aracı çal şuraya parket diye, o sırada başka biriyle eşleştirip ona da şu elemanın aracı çalıp ulaştırmasına şu kadar süre engel diyor. sen çalmaya uğraşırken karşındaki adam seni öldürmeye uğraşıyor. ilk baş afalladım adamın ismi kırmızı sürekli bana dalıyor falan dedim heralde götlük yapıyor milleti öldürmüş hep karması yüksek falan sfsk.

10 tane falan görev yaptım zevkliydi oyun yani. bitti bu geceki yarın akşam yine başlayacak hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
görev sistemi (newbie questler) düzgün çalışıyor gibi. mesela sana bir görev veriyor, git şurdaki aracı çal şuraya parket diye, o sırada başka biriyle eşleştirip ona da şu elemanın aracı çalıp ulaştırmasına şu kadar süre engel diyor. sen çalmaya uğraşırken karşındaki adam seni öldürmeye uğraşıyor.

Eee ne güzel lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

kaptım keyi de o kadar oyunu download edecek halde deilim hiç hehe siz oynayın rapor verin nasıl die =)

zaten kendi sunucusundan hayatta çekemezsin, 8mbit'te 5 gün var inmesine falan diyordu gittim rapidshare buldum 5 saatte çektim ehe. sonra launcher hariç tüm kurulum klasörlerini kopyaladım mis gibi çalıştı :)
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşamki teste katıldım. lag büyük sorun. onun dışında anında görev alıp görevlerde pvp yapma şansı yada ööle boş boş dolaşırken bi andan "şu şu polis görev yapıyor. git engelle..." olayları güzel olmuş. araba kullanmak biraz zor ama alışıyor insan... haftaya bi tane daha var. yine girmeye çalışacam... umut vadeden bir oyun...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
guildwars tarzi bir kere al omur boyu belese oyna tarzi aylik odemesi olmayacagini saniyordum ki;

Once you burn through your initial 50 hours of action play, you can purchase an additional 20 hours for $6.99 (£5.59, €6.29) or opt for the 30-day 'unlimited' package at $9.99 (£7.99, €8.99). There will also be 90 and 180 day discounts available

yanilmisim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bugün test vardı, server açıldıktan kapanana kadar başından kalkamadım. Gerçekten eğlenceli bir oyun olmuş ciddi bir potansiyeli var ama şu haliyle alınmaz. Bilgisayarı inanılmaz kastırıyor ciddi bir stuttering var ve ek olarak araba kullanma olayını çok ama çok kötü yapmışlar. Neyse temmuz gibi çıkıyor sanırım umarım o zamana kadar bunları düzeltirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyun artık 7/24 açık olacakmış release olana kadar ancak release olunca herşey silinecek.

http://www.incgamers.com/News/22392/all-points-bulletin-beta-key-giveaway

Beta Key dagıtıyor. Siteye üye olup "beta keyimi ver" butonuna tıklayıp bekliyorsunuz. KEY size site içindeki mesaj sistemi ile geliyor. Ama hemende gelebilir 1 gun sonrada siteyi surekli kontrol etmeniz gerekiyor.( Hit yapmanın bir yolu buda işte )

Kalan Key: 26.96% ( az kalmış )
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...